Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Les menisi mainiosti kokoonpanossa Nikun tulosta huolimatta. Se, että saadaanko hänestä parasta irti pienemmässä roolissa, on toinen kysymys.
Omasta mielestä Lessin pelaaminen oli siinä ja tässä jo ennen mitään Nikun tuloa. 5vs5 arvo negatiivinen ja eiköhän se viimeinenkin käyttö ylivoimalla mennyt tässä. Voi toki olla myös Pelli joka tippuu lähes kokonaan, mutta soveltuu pieneen rooliin varmaan paremmin. Top 6 ei varmasti koko tämä nippu ole.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Kroisos Pennanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
186
Lähtijöistä ei ole kuulunut mitään?
Eikai noita neuvotteluja aina käydä päällekkäin ja sopimuksia saada tehtyä yhtäaikaa? Ajattelitko että tänään kynä sauhuaa joka suunnalla ja Tillu määrää millon allekirjotetaan - jos kirjotetaan.

Vaikka Launcheissa laitetaankin useampaa nimeä yhtäaikaa, joitakin niitä on saatettu pantata viikkoja ja kuukausia. Nyt kesken kauden siirtyvää on vaikeampi pitkittää, ne on tapana julkaista käytännössä heti.
 

KAIZΞN

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
346
Niin. Niku on nyt vähän sellainen hankinta, että menestymispaineet eivät ainakaan vähentyneet. Toki haluan uskoa, että Nikulle on nähty selvä tarve, eikä häntä ole hommattu hauiksennäyttönä muille joukkueille. Aivan selvää on jonkun poistuminen ja Lancaster taitaa olla ainut yhtälöön sopiva palanen.

Ilveksen pakisto on kyllä erittäin laadukas, mutta itse näkisin isomman tarpeen kaverille, joka kuiskaa Veri-Penalle tanssikutsuja ja valaa savesta kukkaruukkuja takan vierelle. Toivottavasti joku hoitaa nuo roolit pudotuspeleissä.

Huolimatta yo. tekstistä, ei siitä nyt hemmetti mihinkään pääse, että aivan jäätävä hankinta kyseessä.
 

vm84

Rivipelaaja
Viestejä
51
Huikea hankinta, tosin tätä ei tavallaan tarvittu ja ihan en ymmärrä vielä. En usko että oli pelkkä hauiksennäyttö ja tässä on jotain muitakin liikkuvia palikoita varmasti oltava. Nähtäiskö perinteinen treidi jossa liikkuu pois jotain mitä on liikaa ja tilalle jotain mitä puuttuu?
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 498
Ilta katsoen Parikan pelaillessa joukkuekavereiden kanssa sotapelejä ja tämän mayhemin parissa. Saatiin siinä sivussa joku Nikukin. Meneehän se näinkin.

Ruokakin saatu viimein uuniin.

Onneksi on parempi puolisko toisaalla, niin voi jatkaa samalla meiningillä.

Tai no, jatkaisin joka tapauksessa.
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Olis. Sitten ei voi kun katsoa peiliin, jos ei torilla tavata.

Suomi-Palve-Nyman
Mänty-Are-Iksa
Stransky-Kodytek-Meskanen
Könönen-Virtanen-Päkkilä

Friman-Niku
Clendening-Masin
Pelli-Parikka
Lancaster-Latvala
Langhamer vielä
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 552
Toki haluan uskoa, että Nikulle on nähty selvä tarve, eikä häntä ole hommattu hauiksennäyttönä muille joukkueille.

Ei ole olemassa joukkuetta tässä maassa, jolla ei ole tarvetta Nikulle tai Clendedingille. Niin A-ryhmä'ä molemmat kuin olla ja voi. Meillä ei hyökkäyksessä ole yhtään näiden tasoista jannua. Parhaassa peli iässä ja hyvä NHL-kokemus. Änäri on änäri. Paras tason osoitus, jos siellä pelaa monella kaudella.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös