Ilves 2023 - Kissa pesee kasvonsa?

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 328
Parfitt-Williamsin ja Moussan jatkot. Jes, keskenkuntoinen penkkiveikko ja melkein koko kauden telakalla ollut pelaaja. Näillä sitä myydään kausareita.

Voisi tähän nyt saatana sen verran panostaa että haastattelija opettelisi edes pelaajien nimet ennen tilaisuutta.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 405
Ei tolla kyl kuuhun mennä. Pelaakohan Moussa enskään kautena?
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 328
"Hyökkääjä Djair Parfitt-Williams ja keskikenttäpelaaja Yusif Moussa jatkavat Ilveksessä yhden vuoden sopimuksilla. Parfitt-Williams saapui Ilvekseen kesken viime kauden, Moussa edusti Ilvestä koko kauden.

Laitapuolustaja Felipe Aspegren saapuu kahden vuoden sopimuksella SJK:sta Ilvekseen. Myös KuPSista saapuva hyökkääjä Santeri Haarala solmi kahden vuoden sopimuksen Ilveksen kanssa."


Haarala ja Aspegren hyviä hankintoja, Moussa myös tärkeä jos kunnossa. Djairin jatkoa ei voi järjellä selittää.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 872
Toivotaan toivotaan- valmentajalle toivotaan toivotaan- joukkue.
Ei hirveesti lisänny kiinnostusta tää julkistus :D
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 405
Jos tosta nyt vetää yhteen niin melkolailla riskihankintoja kaikki, paitsi Aspegren. Loukkaantumishistorian valossa tuskin täyttä kautta pelaa kukaan.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 328
Jos hetken posin kautta...

Ilmeisesti ajatuksena hyödyntää laitoja enemmän, kun hankitaan oikeita laitureita? JOS tuohon saataisiin "petteriforsell", niin keskikenttä Pennasen ja kunnossa olevan Yusifin kanssa olisi kunnossa. Haaralan täytyy nyt ottaa paikka avauksesta ja tehdä maaleja, Djairille (+ Otengille?) tarjoutuu mahis ottaa paikka toiselta puolelta. Patut sekä toivon mukaan Jukkola ja Hasa haastavat nämä toivon mukaan ihan tosissaan pelipaikasta. Mutta tuollaisenaan ei vielä vakuuta.

Puolustuksessa ja hyökkäyksessä on nyt suunnilleen ukko per tontti, eli kyllähän sinne on lisää kunnollisia pelaajia saatava.
 

Aikapommi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
284
Mennäänkö ensi kausi siis vielä ratinassa?

Sopparit juu kiinnostavuudeltaan tasoa ihan sama, Haarala sentään pieni plussa. Kausari lähtisi niin halvalla, että täytyy harkita käyttäisikö kulttuurisetelit, vaikka tuskin niin moneen peliin ehdin, että rahallisesti kannattavammaksi tulisi.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
815
Ei kyllä käynyt mielessä, että neljästä nyt julkistettavasta sopimuksesta kaksi olisi option lunastuksia.
Tämän tekee kummallisemmaksi se, kun myöhemmin haastattelussa kerrottiin koossa olevan 16 sopimusta.
Ilveksen kotisivuilta joukkueesta on poistettu meillä ei-jatkavat pelaajat, siellä on "silti" Huuhtanen, Hasa, Oteng ja Jukkola. Eli pelaajat, joilla ei julkistettua sopimusta ole. Miksei näitä voinut nyt samalla kertoa? Otetaanko taas uusi pressitilaisuus, jossa ilmoitetaan kerrottavaksi vaikka viisi pelaajasopimusta ja niistä sitten neljä on näiden jatkot.

Ihmeellistä hommaa vähän kaikin puolin taas. Ja puuhailun tasoa kyllä ikävästi kuvaa taas tuo Aspegrenin kausarikuviin "vuotanut" naama jo nelisen tuntia ennen oikeaa julkistusta.

Vielä sen verran niille, jotka eivät haastattelua katselleet, että Kallio puheli, että joka linjalle haetaan vahvistusta. Maalivahti, keskuspuolustaja, keskikentälle ja hyökkäykseen. Neljästä-viiteen pelaajaa.
Ja kun maalivahtivalmentajasta kyseltiin, niin kuulemma "nimiä ei vielä ole paperissa, mutta toivottavasti ihan lähiaikoina saadaan sekin homma maaliin".
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 405
Joo, kyllä tää launch on ollut yhtä kompastelevaa kuin otteet kentällä. Moussan kohdalla toivon ettei ainakaan yritetä hänen loukillaan (toivon toki ettei tule) perustella penkin alle mennyttä kautta.
 
Ylös