Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja 2019-2022

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 395
Ja sinä olet päätellyt että myrrä otti 10s kentällä olleen sentterin vaihtoon sen takia että sai heikomman aloittajan aloitukseen. Mitään muuta syytä tuohon ei voinut olla? Eihän?
Toisekseen, räikeä hörppy on täysin eri asia kuin aloitustappio.

Vaihto otettiin varmasti sen takia, että Mäntykivi otti heti Ilveksen maalin jälkeen paikan omiin, mutta juuri tuossa se vaihtoetu tulee käyttää. Myrrä näki että Tepsin nelonen loi paikan josta tuli oman pään aloitus, näki että Jasu jää kentälle ja sai valita kenet laittaa Mäntykiven tilalle. Ei laittanut meidän parasta aloittajaa sisään, laittoi huonoimman ja siitä tuli maali omiin. Miksi muuten sen kolmospelin Kärppiä vastaan ratkaisi se hörppy 10min pelin jälkeen, mutta game seveniä kolmen minuutin kohdalla tullut hörppy ei ratkaissut? Molemmat pelit kuitenkin tasoitettiin ja vietiin jatkoajalle asti.
 

Blackhawk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
859
Ja sinä olet päätellyt että myrrä otti 10s kentällä olleen sentterin vaihtoon sen takia että sai heikomman aloittajan aloitukseen. Mitään muuta syytä tuohon ei voinut olla? Eihän?
Toisekseen, räikeä hörppy on täysin eri asia kuin aloitustappio.
Ihan uskomatonta tuubaa. Sulle on näemmä todellakin turha vääntää edes ratakiskosta asioita jotka lapsikin ymmärtää. o_O
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 328
Se on pilkun nussimista.

Ei, se on malliesimerkki valnennuksen väärästä valinnasta. Pelinluvun heikkoudesta penkillä.

Jos joku heikkous Myrrän tiimissä on, on se tämä ja ylipäätään pelin sisällä nyansseihin reagoiminen. Kyseinen esimerkki ei ole ainoa, mutta järisyttävän merkityksen se virhe toki aiheutti. Mutta näitä oli pitkin kautta. Ja näitä myös palstalla pointattiin, jos vaan olisit vaivautunu lukemaan.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 041
Molari ainakin otetaan liki aina pois aivan liian myöhään. Loppupeli pitäisi aloittaa hyvissä ajoin, jos menee omiin niin sitten menee.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 771
Jokke on hieno ja hyvä valkku, mutta se lopullinen läpimurto aivan ehdottomaan eliittiin on tekemättä. Ja siihen päästäkseen Joken on otettava itseään niskasta kiinni ja unohdettava omat "sokeat" pisteensä.

Mestaruuteen on mahdollisuus, jos joukkue ja Jokke ovat samalla sivulla.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 483
Tappio heikomman materiaalin Tepsille ei varsinaisesti ollut hyvä näyttö Jokelle.
Vaikka esim omat silmät, tillu, konna ja moni sisäpiiriläinen ovat palstalle kertoneet kuinka katastrofaalinen oli tuossa sarjassa terveystilanne niin ei mene jakeluun vaikka tuosta ratakiskosta vääntäisi.
On aivan älytöntä heitellä näitä aloittaja esimerkkejä kun ei tiedetä todellista syytä valintoihin ja toisekseen jokaisessa pelissä tulee kymmeniä tilanteita ja valintoja joissa voi jokaisen valmentajan toimia halutessaan kyseenalaistaa.
Kevään mm- kisoissa välierä tsekkejä vastaan aloitettiin niin että oltiin totaalisessa tsekkien pesukoneessa ensimmäinen kymmenminuuttinen.
Meillä oltaisiin huudettu pää punaisena reagoimattomuutta mutta näytti että jalonen ei tehnyt elettäkään tilanteen muuttamiseksi. Varmasti tiedosti tilanteen ja luotti joukkueen tekemiseen. Pidän että jalonen kuten myrräkin luottaa pitkälti sapluunaansa, joukkueeseen ja tehtyihin, valittuihin ja harjoiteltuihin pelitavallisiin asioihin ja haluaa mahdollisimman vähän näitä pelin sisällä muuttaa/sekoittaa mikä mielestäni loogista.
Myrrä on toiminut liigassa päävalmentajana yhtä kauan kuin esim mäntykivi tai oden pelannut liigaa. Todennäköisesti tuo kaksikko pelaa parhaat vuotensa tulevaisuudessa.
Kukin saa arvioida menneellä kaudella myrrän vaikka top-10 valmentajaksi.
Itselle kauden kolme parasta/onnistuneinta valmentajaa olivat jokinen, myrrä ja ahokas.
Veikkaan että saman kolmikon parhaat vuodet ovat vasta tulossa.
Jokaisen valmentajan kohdalla voidaan halutessa laittaa syyt tämän piikkiin miksi peli hävittiin, ja näitä pelejä on kaudessa n 500.
Mielestäni enemmän kuin tyhjänpäiväistä kaivaa yksittäisiä pelitilanteita. Niistä peli elää ja syntyy, ja lisäksi niistä saisi liigakauden mittaan ii-jokisarjan mittaisen teoksen jota kukaan täysijärkinen ei lukisi.
Myrrä luotsasi joukkueen sijalle 3/15.
Tähän peilaten taisi tehdä ja löytää enemmän näitä onnistuneita peliliikkeitä ja nyansseja kuin valtaosa liigavalmentajista, kokeneemmat mukaan lukien.
Joukkueesta riippumatta olen veskan imuroinneista ja hölmöilyistä nyt ja jatkossakin samaa mieltä. Yhtään sellaista ei tällä tasolla saa, eikä ole varaa pleijareissa antaa.
Pienet marginaalit, ja vaikuttavat liikaa joukkueen pelaajien pääkoppaan ja sitä kautta omaan pelaamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 041
Sijalla 3 ei oltaisi oltu ilman Kontiolan häikäisevää yksilösuoritusta G7:ssä.

Nyt on kyllä aika kovaa yksinkertaistamista. Pelitapahtumiin nähden ei olisi Game 7:niin, saati sen jatkoajalle edes pitänyt mennä ja toisekseen, kyllä Ilves koko jatkoajan oli todennäköisempi voittaja ilmankin Kontiolan maalia ja vielä kolmanneksi, tuossa "yksilösuorituksessa" olivat aivan äärimmäisen ratkaisevina tekijöinä myös Johansson ja Nalli.
 

fluffer

Tulokas
Viestejä
7
Erikoisjoukot.jpg
 
Ylös