Hyvin jaksaa pitää HIFK kannattajat mölyä vaikka aika vähän niitä paikalla on.

IhanJuniori

Viestejä
14 228
24 minuuttia 5 kulmaa ja yks vapari hyviltä paikoilta. Kyllä ihan yhtä päätä pelataan

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 780
Hienosti oli ryssitty sisääntulo. Jono ylitti Ratinan kauppakeskuksen portaat. Kuulemma lopulta luovuttiin lippujen lukemisesta kokonaan, että jengi pääsee sisälle. Laukonsillan puolelta pääsi taas kävelee suoraan sisään.

Mukavasti näyttää olevan porukkaa!

IhanJuniori

Viestejä
14 228

Itse tulin ~17:30 paikalle, eikä mitään ruuhkia. Täytynyt sitten ruuhkautua myöhemmin. Vaikka makkara tuoksuu niinkuin kuuluukin ei tää ratina vaan ole tammela :confused:

EDIT: Tää peli olisi kyllä voitettava. Kyllä oli niin kamalaa dominointia ensimmäinen puoliaika.

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 080
0-0, mutta miten peli näin muuten? En ole tarkemmin tätä peliä seurannut.

IhanJuniori

Viestejä
14 228
Ensimmäinen puoliaika vietiin aivan 100-0 ja toista viety sillain 80-20.

10 923
Kuka muu siellä taas tarjoili kuin Tatu. Huoh.

Aivan karmea peliesitys.

Ensimmäinen puoliaika oli vielä kelvollinen. Luotiin paikkojakin tai ainakin painetta.

Toinen puoliaika oli väsynyttä futista molemmin puolin.

Mutta sitten pakko kirjoittaa tästä Ilveksen ehkä isoimmasta ongelmasta. Eihän tuolta vaihtopenkiltä saa mitään apuja. Oteng, aivan turha ukko. Sarr, ei mitään hyötyä. Ja noi on vielä ne, jotka sinne "kannattaa" vaihtaa. Koska muuta ei ole. Busharalla ei riitä millään.

Ja jumalauta Miettunen. Mitä sulle on tapahtunut?

harkkapilli

Viestejä
1 827
Kivaan paikkaan Ilves pupelsi HIFK:lle kauden ensimmäisen voiton ja itselleen kauden ensimmäisen tappion Ratinassa. Oliko vielä myös modernin liigataipaleen ensimmäinen HIFK-tappio Veikkausliigassa?

Ilves se osaa markkinoida pelejään hienoilla tuloksilla. Kuinkahan moni 1745 katsojasta saapuu seuraavaan kotiotteluun? Harmittaa vietävästi.

Riksu

Viestejä
14 080
Nää on taas näitä haistapaska -esityksiä, jossa saa hävetä silmät päästä. Tässä tapauksessa toki tuloksellisesti. Tälläiset ottelut pitäisi voittaa joka kerta.

VPS kävi ottaa ihan rutiininomaisen 1-5 voiton vieraissa ja me ei saada kotona edes maalia aikaseksi, vaikka sitä pilkullakin tarjottiin.

Ja taas toi HIFK:n maali pistää vaan ketuttamaan. Aivan järkyttävä möhläys ja maali varmaankin perseen kautta sisään.

Jeejee.. tästä on kiva jatkaa ja alkaa parantamaan lipunmyyntiä.

harkkapilli

Viestejä
1 827
Ilveksen twiitissä olevasta videoleikkeestä on ihan sattumalta päässyt unohtumaan maalin syntyyn olennaisesti vaikuttava "suoritus". Vaikka en mitään yksittäisten pelaajien ristiinnaulitsemista haluakaan, niin eihän tuokaan nyt kovin tyylikästä ole. Pohjois-Koreassa nämä.

Ruudun klipistä tilanne näkyy vähän kauempaa.