Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Pikkulinnut laulaa, että jos ylipäätänsä pelataan, niin Hifki ei saa Perjantaille edes tämän päivän tasoista rosteria jalkeille.

Jos joudutaan siirtämään niin toivottavasti siirretään sitten suoraan maaliskuulle ja +10 000 katsojaa tupaan. Mielummin ottaisin tiukan tappion 10 000 katsojan edessä nykytilanteessa kuin voiton 0 katsojan edessä.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 490
Ei ole muut sairastaneet sitä. En ala tarkemmin avaamaan syytä, miksi eivät saaneet pelata avaamaan lähteiden pyynnöstä...

Hyvin outoa jos näin. Niin Liiga, media kuin Koskelakin ovat käyttäneet monikkoa puhuttaessa Ilveksen koronatapauksista. Jos kyse taas olisi altistumisista, niin miten vain kyseinen joukko eikä koko joukkue?

Yleisesti Liiga saisi avata tämän oman protokollansa, niin eivät antaisi tilaa spekulaatioille. Muutenkin jos kyse on aidosti altistumisista, niin miten tuota muka pystyy rehellisesti valvomaan? Etenkin omikronin herkkyydellä kaikkien pitäisi olla altistuneita?
 
Viimeksi muokattu:

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 594
HPK:lta peruttu viikonlopun pelit. Ei tämä kyllä hyvältä näytä. Ja voisiko se Järvelä nyt sanoa edes jotain miten tässä toimitaan eikä vain voivotella että voi että kun on vaikeeta, voi että kun on kamalaa.
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

ipa83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Nyt vaan nokia arenaalle myymään lippuja kevään peleihin, ainut pulma ottelu saatetaan perua tunti ennen alkua, ei tässä oo järjen hiventä.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 838
Kyllä se oli jokseenkin hienoa huomata, miten ainakin Iltalehti hyökkäsi heti sen maanantaisen "Tanska poistaa kaikki rajoitukset"-uutisen jälkeen hankkimaan haastatteluja ja uutisia, että nyt rajoituksia puretaan.. varmasti yleisessä tiedossa että jotkut kuuskymppisetkin on jo niin helvetin kypsiä ettei mitään rajaa. Lupaa hyvää liigalle, kun nyt runkosarjan lopuksi saisi sen yleisön kehiin!!
ps. Ei tuon Salmisen länkytykset normaalista kesästä lämmitä, tarvittais normaali kevät,, vai kenties sama kun viime vuonna, normaali kesä :D. Arto Järvelälle potkut kiitos,, kyllä mahtaa olla kiire.. joopa joo, kannattaakohan tätä hommaa tehdä jos siihen ei lyö kaikkea tiskiin, kenkää Hiltuselle, Järvelälle ja Rönnille! Huonosti hoidettu liigan suunnitelma koronan varalle, ja nyt keksitään ihan naurettavia juttuja..
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 952
Toisaalta, nyt nuo voi siirtyä sellaiseen päivään että päästään ihan halliin katsomaan ja joku HIFK-kannattajakin saattaisi paikalle eksyä. Mitä enemmän Nokia Arenan matseja ylipäänsä saadaan siirrettyä sen parempi.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 339
Harmi kun ei vklp pelata ollenkaan, mutta hyvä, että "saatiin" siirrettyä nää pelit keväämälle.
Periaatteessa joo mutta saadaankohan näitäkään pelattua? Järvelän mainitsema perälauta tulee vastaan.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Eilen oli jo yksi kentällinen reenailemassa terveenä, mutta pelilupaa ei vaan Liigalta herunu ja tänään perutaan viikonlopun pelit koronatartunnoista johtuen. Joku tässä ei nyt täsmää

Ei täsmää. Joko syväkurkut puhuu paskaa tai sitten siellä on ilmennyt eilisen pelin jälkeen uusia tartuntoja.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 814
Ilves on selvästi noussut Liigan suurten joukkoon myös kabinetissa, kun saadaan suunnilleen itse päättää, mitkä pelit pelataan ja mitkä siirretään. Eilen käytiin luokkaretkellä Vaasassa sinällään merkityksettömässä ottelussa, koska vastustajan kanssa ei taistella lähellekään samoista sijoista. Eli olisi ollut isossa kuvassa melko yhdentekevää, vaikka tuolta olisikin tullut nekkuun.

Nyt saadaan järjestellä hyvin yleisöä vetävä HIFK sellaiseen ajankohtaan, jolloin saattaa olla mahdollista ottaa yleisöä lauteille. Jos myöhemminkään yleisöä ei voi ottaa, ei hävitä tähän hetkeen nähden sen suhteen mitään. Ja jos HIFK-pelit jäävät lopulta kokonaan pelaamatta, koska aikataulu vetää liian tiukalle, siirrytään vertailemaan pistekeskiarvoja. Ja kun ei pelata, ei keskiarvokaan putoa. Tämähän on suoranainen win-win -tilanne.

Jossain toisessa todellisuudessa saatetaan elää tilanteessa, jossa koronan runtelema Ilves pistetään pelaamaan pelejä vaikka kahdella kentällisellä siitä syystä, että organisaation kärki on tötöilyillään ja ylimielisillä lausunnoillaan suututtanut Liigapomot.
 
Ylös