Juuso Pulli

Petelius

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
658
Onko Pulli sysännyt Horsen syrjään näytöillään vai onko sillä loukki päällä? Juuri nyt Juuso on paikkansa kentällä kyllä ansainnut, veti ihan ok paikkauksen hyökkääjänäkin Kuopiossa. Kova tuntuu olevan Asenne!
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 399
Oli hyvä hankinta, pelannut hyvin ja tuli tarpeeseen. Ilman Pullia olisi taas ollut vajaa pakisto tänään. Pelitahti kova, pitää olla leveyttä. Eikä niitä pakkeja nyt reservissä liikaa ole. Sais tulla yks "Pulli" vielä lisää.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 500
10. minuutin peliajalla 14. 2+4=6, +2. Jumalauta. Ensin oli hätävara. Sen jälkeen vakituinen seiskapakki. Sitten tuli ylennys kuusikkoon. Sitten alkoi tekemään tehoja kuin mikäkin kiekollinen pakki.

Sanoisin, että tästä peruspakista on kuoriutunut allrounder, joka pärjää kentän jokaisella alueella, ei ole mitään suuria heikkouksia. Liike Liigapakiksi keskivertoa parempaa jopa.

Köyhän miehen Jarkko Parikka. Ihan ehdottomasti vuoden jatkopahvi tälle Tillun todelliselle löydölle. Mistä hemmetistä se tämän kaivoi.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
953
Eihän Pullin kiekolliset taidot mikään ihan täysi yllätys ollut, tämähän takoi ensimmäisellä kaudella JYPissä todella hyvät pisteet. Olisiko tästä sitten tullut pelaajalle itselleenkin vähän turhan ruusuinen kuva hyökkäyspään taidoista, siltähän se Ilveksessä tehty ensimmäinen vierailu vaikutti. Hirveällä innolla hyökkäyspäähän, mutta hyökkäyspään osaaminen ei todellakaan korvannut silloisia puolustuspään virheitä tai sijoittumisongelmia, kun hyökkäsi liikaa.

Varmaan nyt vanhuuttaan on älynnyt, että taitotaso riittää ihan kohtuulliseen kiekolliseen peliin, mutta pitää kuitenkin pääpaino pitää puolustuspäässä. Ja kun tuohon on keskittynyt ja noin pelannut, niin ei se huonosti näytä sujuvan.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
Hienoa suorittamista voittomaalissa

Oli kyllä kaikin puolin tyylikäs vaihto.

Rystyltä hyvä syöttö keskelle Ikoselle, joka pääsee nostamaan hyökkäysalueelle. Tämän jälkeen syöttö viivaan Lööfille ja kiilaa Vidgrenin edestä pois, jonka myötä Leolle on punainen matto levitetty.

El Pulli on härkä. Vetää todella hyvin.
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 155
Tää bobbyorri tajus ettei ookaan Bobby Orr ja pääsi takaisin parrasvaloihin.

Edelleenkään en kiroa yhtään, jos Pullille tehdään jatkosopimus ensi kaudeksi. Pakkeja kumminkin rosteriin tarvitaan enemmän kuin seitsemän tai kahdeksan. Ensi kauden pakistoon en uskaltaisi hirmuisia painoarvoa laittaa Airolalle, Aholle enkä etenkään Hietanimelle. Näiden nuorukaisten kohdalla on niin paljon epävarmuustekijöitä, että oksat pois.

Lööf ja Johansson voivat pelata täällä tai sitten ei. Aina sinne pakistoon tarvitaan nöyriä kädettömiä Elorantaa, Salmelaa ja Pullia, jotka johtavat joukkuetta kentän ulkopuolella ja antavat nuoremmille neuvoja, miten tehdä ja/tai miten ei tehdä. Eri asia on saako nämä pelaajat paremman tienestin bobbyorrina alppimaiden liigoissa vai huippu-urheilijana SM-liigassa hieman pienemmällä tienestillä.

Pullin hankinta ei ole mikään hauiksen näyttö Tillulta, mutta miehen arvo joukkueelle voi silti olla yllättävän kova lumen hiljattain sulatessa.
 

Zerofan

Luottopelaaja
Viestejä
2 901
Köyhän miehen Jarkko Parikka. Ihan ehdottomasti vuoden jatkopahvi tälle Tillun todelliselle löydölle. Mistä hemmetistä se tämän kaivoi.
Puolet pienemmällä peliajalla painaa lähes Parikan kanssa tasoissa PPG tilastossa.
Hieno mies tämä Juuso Pulli, eikä varmasti ole kallis mies.
Ainut miinus siitä että on Kouvolasta kotoisin, mutta sille ei valitettavasti voi mitään.
 

Liitteet

  • ppg.png
    ppg.png
    43,6 KB · kertaa luettu: 173

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 243
Pelaa kyllä erittäin hyvin hyökkääjänä siihen nähden, että on pakki!:D Menee Nymanin ja Kosin edelle omissa papereissa tällä hetkellä.

Toivottavasti kuitenkin pääsee omalle pelipaikalleen takaisin. Seiskapakin roolista tulee kyllä kova taisto jos vaan kaikki pysyy ehjänä. Todella positiivinen ilmestys ollut. Löytänyt itsensä jääkiekkoilijana.
 
Ylös