Harjoitusottelut 2020

Vasen pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
618
No en mä tota nyt kovin rumana pitänyt. Vääntö tilanne kulmaan mennessä missä Salmela lopulta tuli Heljankon niskaan. Ei tullut mitenkään vauhdilla Salmelta, eikä käynyt vain pyyhkäisemässä jalkoihin. Kakkosen paikka mun tuomaroinnilla.
Ihan selvä jalkapyyhkäsy. Ois voinu viedä vaan kaverin seinälle puhtaasti, mutta päätti sitten törkyillä. Tollasista on aika monta loukkaantumista seurannu, kun jalat menee solmuun ja niin kävi nytkin.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 798
Dostal ollut huono taas. Toivottavasti painaa jotain ihmenappia päässään ja on oikeissa peleissä taas se tuttu Dosty. Joku muu (Kopo) kun hörppisi tuohon tahtiin, niin oltaisiin jo ristiinnaulittu.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Ei oo tainnut Vartiainen käydä kertaakaan kentällä. 4-1.
 

Korhone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
952
Näillä näytöillä pistäisin oikeasti kopon liiga-avaukseen maaliin, dosty ollut helposti huonoin ilveksen maalivahti tällä harjoitus-kaudella. (en olisi ikinä uskonut sanovani tätä lausetta ääneen)
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 798
Oikeesti hiipii viime kauden alku mieleen. Puolustus varsinkin alivoimalla ihan tuuliajolla, ykkösmaalivahti ei saa kiinni rantapalloakaan ja meillä on yksi sentteri. Tällä kertaa vielä päälle kolmen runkopakin loukkaantuminen.
 

Qsis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
197
No joo. Toi maalivahtihomma on kyllä niin korvienvälipuuhaa, että oisko nyt sit Dostalilla ajatukset jostain syystä jossain muualla. Toki hidastuksista ei nyt nähnyt kulmaa ja tilaa, että saattoi osa vedoista olla juuri ja juuri niitä, jotka menevät. Ja lisäks sitten tollaiselle Dostalin tyyliselle tekniikkavahdille ne sisään menevät vedot näyttää helpoilta, kun Dostal ei torjunnoissa ylipäätään hötkyile.

Mutta Kolppanen siis liiga-avaukseen näillä näytöillä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
5-1 hifkin ukko yksin maalinedessä.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 893
Eipä tuota pitempään ny viitti. Ketään näemmä ei huvita.
 
Ylös