Ville Kolppanen

justasking

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
Kyllä kolppanen eilen otti hyvin ja muutaman game saverin nii ei eilinen tappio menny kyl hänen nimii. Lisää pelejä alle vaan !!
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 289
Mielestäni rankkarit meni aikas perseelleen Villeltä. No seuraavalla kerralla paremmin. Helposti uppos hanskanpuolelle.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Rankkareissa oli kyllä luvattoman heikko. Ei hanskakädellä voi toivoa.
 

Nuhapumppu

Rivipelaaja
Viestejä
92
Omaan silmään näyttää siltä, että Kopolla polttelee kiekko harvinaisen paljon. Rebound tulee lähes aina. Sijoittuminen kuntoon ja syöksähtelyyn jotain rotia niin puhutaan +90 torjuntaprosentista. Mutta 86,06 % ei mene enää edes huonon joukkueen piikkiin, vaikka alkukauden johdosta prosentti onkin noin häijy.

Eilen oli ihan hyvä ottelu, vaikka kiekot tosiaan aina tippuu siihen eteen, mutta rankkareissa sijoittuminen oli kyllä luokatonta. Kannisen veto ei mennyt edes läheltä tolppaa, vaikka veto meni etukulmasta...
 

sandelssi 42

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
805
Vaikka Kolppanen pelaisi hyviä pelejä, ei ikinä tule olemaan niin luottavainen olo, kuin silloin kun Dostal maalilla. Kolppasen torjuntatyyli on enemmän semmoista reagointia yms. Kun taas Dostal aina tilanteen edellä ja sijottautuu hyvin, sekä ei pomputtele.
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 671
Kopo on hyvä, ja nyt tuntuu saaneen itseluottamuksen takasi. Pystyy gamesavereihin. Ongelma on vaan se että jokainen ipafani haluaa nähdä dostalin tolppien välissä. Kilpailuasetelma on epäreilu. Kylmän viileä, tuleva änäritähti. Jos pisteitä halutaan, niin dostal mahdollisimman moneen peliin, varsinkin kun maalinteko sakkaa.
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 666
Kolppanen ei taida päästää enää maaliakaan
Toinen nolla putkeen!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 117
Hienoa että Kolppaselle tulee onnistumisia. Ei toi eilinen varsinaisesti vaikea peli ollut hänelle. Liian vähä oli varmasti tekemistä.
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 423
Tietysti epäreilua Kolppasen kohdalla kun vertailu tehdään liigan parhaaseen maalivahtiin, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että ei Villen taso (ainakaan tähän asti nähty) riitä mestaruudesta taistelevan joukkueen ykkösvahdiksi.
 
Ylös