Jääkiekkoväkivalta

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Silmä silmästä = enemmän väkivaltaa. Päähän kohdistuneita taklauksia ei pitäisi sekoittaa tai alkaa vertailla tappeluihin. Peli luvat pois pelaajalta joka toistuvasti ja hyvin perustellusti (ei Sampon käsiin, vaan asiallisen ryhmän) on vaarallinen muille pelaajille. Asteittain toki rangaistusta kiristäen.
 

Vasen pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
618
Sen lisäksi on hyvä muistaa se tunnelataus, mikä pelissä on. Jos näet kun sun joukkuekaveri ajetaan pystyyn, on luonnollinen reaktio mennä muistuttamaan siitä. Edelleen 98% pelaajista oli tappeluiden puolella, joten en näe miksi niille pitäisi laittaa nollatoleranssi. Yleisö myöskin rakastaa tunnetta ja kontaktia, sekä tappeluita ja yleisö on se, joka toiminnan rahoittaa. Enkä nyt edelleenkään ole siis sitä mieltä, että kaikki tappelut on ok, mutta kyseenalaisten taklauksien yms. sikailujen jälkeen en näe siinä ongelmaa, että muistutetaan sikailijaa.

Hyviä perusteluja on kyllä tullut tappeluiden totaalikieltämisen puolestakin tähän keskusteluun ja taitaakin olla, että tästä asiasta ei ikinä päästä täysin yhteisymmärrykseen. Mieluummin kuitenkin totaali kielto tappeluille, kuin tälläiset vanhan liiton ukkojen "koodit" joilla oikeutetaan vastustajan telomiset kuukausia aikaisemmin tapahtuneiden asioiden perusteella.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 816
...
Edelleen 98% pelaajista oli tappeluiden puolella, joten en näe miksi niille pitäisi laittaa nollatoleranssi.
...

Nämä 98 %:a lienevät niitä, jotka eivät itse kuitenkaan koskaan tappele. Loput 2 %:a ovat sitten niitä gooneja, joiden loppuelämän nämä 98 %:a ovat valmiit uhraamaan, koska aina on tapeltu. Minä jaksan uskoa, että tuntuvat pelikiellot palkanpidätyksineen ovat pitkässä juoksussa tehokkaampi keino tahallisten teloitustaklausten kitkemiseen. Tähän päälle voidaan lätkiä vaikka seuralle erillisiä sakkoja, mikäli joku pelaajista toistuvasti syyllistyy törkeyksiin. Jossain vaiheessa tulee se raja, jolloin törttöilijöitä ei palkkaa enää kukaan.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 330
Tämmöinen kaheli Tanskasta tällä kertaa.

 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 296
Naapurin tuukka sitte esiinty edukseen jälleen kerran.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Puhdas taklaus.
Äsken kanssa kelailin kuva kuvalta niin kädet on Tuukalla vähän ylhäällä mutta mielestäni rintakehän kohdalla. Taitaa Koblizekin takaraivo kolahtaa pleksiin ja siitä vintti sekasin. Toki ei olis varmaan tolla vauhdilla tarvinnu ajaa, mutta nää on näitä.

Mistä se Tuukan oma naama aukes?
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 296
Kyllä mun silmään näyttäs nostavan kädet ylös ja osuman tulevan päähän. Just edellisessä pelissä olis ilmeisesti ansainnut ulosajon jostain sikailusta, mitä en tosin itte ole edes nähnyt. Ajattelematon idioottihan toi Mäntylä on siitä ei mihkä pääse. Saa nähdä paljo kurinpito historia huomioon ottaen napsahtaa.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Mäntylä tulee aivan selvästi kyynärpäät ylhäällä, ja kaiken lisäksi erotuomari oli sijoittunut hyvin ja katse näytti olevan kohdistettuna juuri taklaustilanteeseen.

Ikävää sinänsä, että nykyään taklauksissa käytetään aina käsiä. Kukaan ei osaa tai uskalla taklata vartalolla. Sääntöjen mukaanhan taklaus tulee suorittaa lonkalla, vartalolla tai hartialla.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Aika kova päätös mutta ratkaisu ollut päähän kohdistunut taklaus joten hyvää on se että linja pitää ja näistä saa ihan kunnon rankkuja.

Olis koblizek saanut myös filmistään yhden pelin..

Filmaamisesta? Hyi v*ttu kuinka oksettava kommentti.
 

WsQ

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Jotenkin outoa, että tuossa kurinpitovideossa pitää niin monta kertaa näyttää tuo tilanne. Yksi normaalinopeudella ja yksi hidastus riittäisi. Nyt on vähän mässäilyä ikävällä tilanteella.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Tyrsky Mäntylä, on kyllä piittaamaton tapaus. Ois voinut enemmän antaa, mut tää o näit linjauksiin.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Jokaisella kai on oikeus omaan mielipiteeseen? Kyllä kun sen pätkän katsoo niin filmiltähän tuo tuomariin päin kuikuilu näyttää.

Niinpä niin, päävamman vakavuudesta ei varmaan sinullakaan tietoa ole. Se, että jättää yhden chl matsin väliin ei kerro ainakaan minulle mitään.
 
Ylös