Sami Aittokallio

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
839
Seuraavaksi Aittokallio yrittää löytää huipputasonsa Ässissä.

Hieman yllättävää, että Sportissa epäonnistumisen jälkeen sai vielä peräti kahden vuoden sopimuksen.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 557
Aiton maskilla kosiskellaan porilaisyleisöä.
Enemmän kyllä tykkäävät jos kiekko tarttuu.

 

Toskala 35

Rivipelaaja
Viestejä
94
Kyllä se kiekko näyttyi tarttuvan. Aittokallio hehkui itsevarmuutta. Nyt näyttäisi sille että Sami on löytänyt kauan kateissa olleen pelivarmuuden. Parkkilan Jussin kasvattamista ja Korhosen viimeistelemistä Aittokalliosta ja Kolppasesta näyttäisi nyt Aittokallio olevan paremmassa vireessä ja jopa Dostalia kovemmassa torjuntavarmuudessa. En sano että kumpikaan meidän vahdeista olisi huonoja tai huonossa vireessä. Kolppanenkin löytää vielä sen huippuvireensä. Ennemminkin meidän puolustus ei puolusta tarpeeksi hyvin. Aika ja kausi sen näyttää mutta en näkisi Dostalin jälkeisen ajan jälkeen Aittokalliota huonona vaihtoehtona meille.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 498
Pelasi muuten pirun hyvin myös sen treenimatsin Ilvestä vastaan. Rauhallisuus ja itseluottamus huokuu. Ihan komeaa comebackia virittelee kyllä, näytti olevan jo pahasti sivuraiteella. Hieno homma.
 

Woland

Rivipelaaja
Viestejä
10
Eilen jakelin tietoja sisäpiiristä. Nyt voin paljastaa jutun ”Sanpasta”.

Aittokallio olisi palannut Ilvekseen kaudeksi 15/16 sillä ehdolla, että hän olisi ykkösmaalivahti. Ilves pestasi kuitenkin Hannu Toivosen, joten Sanppa päätyi lopulta Kärppiin jahtaamaan mestaruutta.

Lähde on Aittokallion ystäväpiiristä.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242

PUMPPU

Luottopelaaja
Viestejä
9 841
Siirtorajalla Ilvekseen backupiksi...

Hyvin on Sami pelannut Saksassa, viihtyykin siellä. On kuitenkin Ilveksen mies, että ihan mahdollisesti joskus vielä Ilves-paidan päälleen pukee. Samassa joukkueessa Ilves-edustusta myös Keräsen ja Lepauksen muodossa.
 

PUMPPU

Luottopelaaja
Viestejä
9 841
Ylös