Matias Sointu

Mikko Määttänen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Vs: Matias Sointu

Jarno Saarinen sanoi:
Ja Määttänen päätteli sitten olevansa fiksumpi kuin Jalo ja Kivi jotka joukkuetta kasaavat. Mehän emme tiedä miksi sopimusta ei ole tehty. Onko syy joukkueessa vai pelaajassa, ja edelleenkin miksi ei kelpaa, kukaan muu kuin sone, jalo ja kivi ei pysty tuohon vastaamaan, niinpä minusta on melkoisen absurdia nousta näiden herrojen yläpuolelle ja lähteä adressein vaatimaan Matiakselle sopimusta, valot päälle ja työrauha kaikille.

Luotan totta kai täysin Jaloon ja Kiveen. Luotan myös siihen, että kenenkään työrauha ei häiriinny pilke silmäkulmassa kirjoitetusta nettiadressista, joka tuskin koskaan päätyy edes ko. herrojen tietoisuuteen ja on vaikuttamisen muotona vuonna 2017 jo sellaisenaan naurunalainen ;) Ymmärrän myös täysin, että vieraan tyypin kirjoittamana on vaikeaa tulkita onko tekstit näpytelty vakavissaan vai ei. Joten no worries.

(Kyse siis tästä, jos joku ihmettelee mistä adressista nyt yhtäkkiä keskustellaan. Ei mainos, linkin ei ollut tarkoitus levitä omaa kaveripiiriä laajemmalle yleisölle)

Mutta tähän viestiketjuun kirjoittamani postaus oli mielestäni aiheellinen ja vilpitön ihmettely, siinä missä on voinut hetken harmitella myös Ville Järvisen siirtymistä Kouvolaan. Muutoin joukkueen rakentamisen kanssa on tehty helvetin hyvää duunia, kokonaisuus on reilusti plussalla.

pelikirja sanoi:
Ilveksen pitää välttää loukkaantumis herkkien pelaajien palkkaamista.

Samaa mieltä. Sointua en kuitenkaan näe loukkaantumisherkkänä. Hyvin pikaisella googletuksella löysin viime kauden huilin lisäksi jutun syksyltä 2015, jolloin Sointu joutui jättämään yhden ottelun väliin KalPaa vastaan. Ilveksellä on nyt koossa hyökkäyskokoonpano, jossa neljä "ylimääräistä" hyökkääjä. Valtaosa on nuoria pelaajia, joiden kehityskäyrät voivat heitellä miten sattuu. 16 pelaajasta viidellä on 0-8 ottelua takanaan Liigassa. Sandellin (lähihistoria) ja Rautiaisen (pelityyli) päällä taas on haaleat kysymysmerkit sen suhteen kuinka ison osan kaudesta pysyvät ehjinä.

Tätä taustaa vasten ja edellisessä viestissä jauhamani Soinnun hyvän kauden huomioon ottaen, luulin että jatkosoppari omalle luotettavalle kasvatille irtoaisi ilman muuta. Huhuja on monenlaisia ja mun kuulemani huhut (ei faktatietoa) taas ovat kuiskutelleet, että Sointu tarttui TPS-vuosien jälkeen merkittävästi halvempaan soppariin halutessaan palata takaisin Ilvekseen. Oli miten oli, mikäli sopimusta ei synny kuten tällä hetkellä näyttää, toivottavasti siihen on hyvä syy.

Yöuniani en tämän takia menetä.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 287
Vs: Matias Sointu

Alempiin kenttiin ei kannata hakea yhtään pelaajaa. Satsaukset tarvitaan pakistoon tai hyökkäyksen kärkiosaamiseen, mutta jälkimmäisessä on parasta odottaa, miten mm. Sandell kestää liigavauhdissa.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Vs: Matias Sointu

Allekirjoittaneellakin menee nämä sekaisin...voitaisiinko kertoa vaan että "lähti alpeille" :-X
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 348
Muistelin, että Sointu olisi jatkanut tämänkin kauden Bolzanossa, mutta kyse olikin vain tryoutin jälkeen tehdystä loppukauden sopimuksesta. Nappaako joku liigaseura tästä tuoreen EBEL-mestarin rosteriinsa?
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 228
Matias on kuitenkin "vasta" 28 vuotias, eli pelivuosia pitäisi olla runsaasti jäljellä. Jotenkin vaan tuntuu, että suunta on nykyisin koko ajan alas päin ja parhaiksi vuosiksi jäi vuodet kauan sitten Ilveksessä.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 407
Oskarshamn voitti Allsvenskanin nousukarsinnat(mestaruuden) ja kohtaa seuraavaksi karsinnoissa SHL:n jumbojoukkue Timrån.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 348
Kunnon draamaa Ruotsin karsinnoissa. Leksand lähetti Moran Allsvenskaniin ja tänään illalla ratkeaa, tekeekö Soinnun Oskarshamn saman tempun Timrålle sarjan game sevenissä.
 

Deleted member 1878

Guest
Matiaksen 2-0 maali ei jäänyt vimeiseksi. lopputulos 3-0 ja kaksi nousijaa SHL:n, melkoista, Onnea Matias! jatkot nousuiloitteluista johonkin paremmin sopivaan ketjuun kiitos.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 348

Sointu on mainittu listalla pelaajista, jotka eivät seuraa Oskarshamnia SHL:aan. Kun miehen viime vuosien tilastoja katselee, hiipii mieleen että tehokkaat keväät eivät tärkeydestään huolimatta ehkä riitä korvaamaan syksyn vaisumpia otteita pelipaikkoja jaettaessa?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 315
Onkohan Matias saanut tarjouksen jostain Liiga jengistä?

 
Ylös