Kausiketju 2018-2019 - Pudotuspelikevät -19

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Hienoa analyysiä. Barkerin hankinta oli floppi, hänen luistelukunnostaan ei ilmeisesti ollut tietoa pitkän loukin jäljiltä? Miksi Laakso ei saa mahdollisuutta, en ole nähnyt kooveen pelejä mutta mikä on se syy miksi ei saa edes mahdollisuutta?

Palaan tähän kauden jälkeen. Muista kysyä.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 845
Todella mukava lukea äijien pohdintoja. Perusteltuja näkemyksiä, kiitos näistä.

Ruotsalainen oli selvästi väsynyt maju-pelien jälkeen. Ei liene sattumaa, että koko joukkue kyntää tuon nuoren virtuoosin perässä. Meidän muut sentterit ovat ihan ok jätkiä, mutta Arttu on ainoa joka todella loistaa illasta toiseen. Voisi tosiaan olla hyvä idea hiukan lepuuttaa häntä. Mutta sitten tuo joukkue jahtaa kiekkoa kokoajan, sillä kaikki muut häviävät aloituksia paljon. Viimeiset kaksi peliä myös Arttu.

Pitäisikö Eemeliä kokeilla keskikaistalla? Pelikäsitys on loistava, vääntövoimaa löytyy ja osaa myös aloittaa. Mieho taas toisi laituriosastolle kaivattua vääntövoimaa ja puolustusosaamista. Nythän meidän laiturit on vähän samasta puusta veistettyjä.

Jälkikäteen on helppo sanoa, mutta näyttää siltä, että Lucenius-kortti olisi kannattanut katsoa. Aloittanut pirun hyvin Kerhossa.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Joo, ei se varmaankaan ole Ilveksessä ollut mitenkään jokapäiväistä, muttei tuossa toisaalta mitään ihmeellistäkään ole. Huonon maineen omaava, hinta-laatu-suhteeltaan kyseenalainen pelaaja, joka ajatteli aloittavansa kauden marraskuussa, mutta saikin sitten yllättävän puhelun Suomesta.

Tiedät itsekin, että täysin huonomaineinen pelaaja ei pelaa yli 300 NHL-matsia tai tee KHL:ssä 40 pinnaa. Mutta ymmärrän mitä ajat takaa. Uskoisin, että Helmisen kautta myös miinukset on käyty läpi. Sinänsähän pitkän loukkaantumisen jälkeen kuntoutuminen on aina arpapeliä. Seurasin tätä Sandellin suhteen hyvin läheltä.

Pallo on kuitenkin ollut koko ajan valmennuksella. He olisivat voineet joka peliin nostaa Vainion kutoseksi ja Laakson tai Hopposen seiskapakiksi jättäen Barkerin sivuun.

Itse laittaisin Barkerin ulos viimeistään marraskuun lopulla ja jatkaisin Matinpalolla. Siellä on nyt valmennuksessa niin kovaa tietoutta, että heidän pitää pystyä arvioimaan onko Barker keväällä Ilveksen kahden parhaan pakin joukossa. Ilves lähti hakemaan markkinoilta ykkös-kakkospakkia, eikä jonon jatkoa.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Kyllähän nuo maskittomat viivalaukaukset pitäisi poimia jollaisia olivat Tapparan 2. ja 3. maali ja siinä välissä yksi samanlainen kuti tolppaankin.

Ei ole voiton mahdollisuuksia jos sektorin ulkopuolelta uppoaa maskittomia vetoja.

Katsos nyt kuva kuvalta nuo maalit ja vahvista tai kiistä näkemykseni. Eikös Malinen tee tuohon Elorinteen vastapalloon juuri oikeaoppisen liikkuvan maskin eli luistelee Heleniuksen edestä laukaushetkellä. Lisäksi vielä Vainionpää osittain edessä.

Kolmas maali siinä ja siinä, mutta sanoisin, että Kuusela ja Laaksonen häiritsevät näkyvyyttä.

Joka tapauksessa nuo on pakkien lempipuuhaa, kun pääsee täräyttämään vastapalloon.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Tiedät itsekin, että täysin huonomaineinen pelaaja ei pelaa yli 300 NHL-matsia tai tee KHL:ssä 40 pinnaa.

Ei tarvitse sukeltaa kovinkaan syvälle googlen syövereihin, kun käy selväksi, että Barkerilla on nykyään huono maine nimen omaan Pohjois-Amerikassa. Eiköhän juuri siinä ole suurin syy siihen, miksi Barker ei ole NHL:ssä kasvattamassa pelattujen otteluiden saldoaan, vaan Ilveksessä try outilla.

Jos palataan yhteen yksittäiseen tapahtumaan eli Tapparan kolmanteen maaliin, niin eipä siitä oikeastaan Ruotsalaista voi syyttää millään tavalla. Ilveksellä oli hyökkäyksessä hyvä kenttätasapaino, kaikki kaistat miehitettyinä, ja Kemiläisen laukauksen lähtiessä Ilveksellä oli jo neljä miestä pelin alla. Helenius päästi maskittoman, sektorin ulkopuolelta tulleen laukauksen liian helposti selkänsä taakse.
 
Viimeksi muokattu:

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 443
Eihän tämä Fairchild ole esittäny yhtään mitään.Toki otanta lyhyt ja Barker pois jos ei otteet parane try outin aikana.Silti jotain hyvää näen kyllä hepussa ja ekana vaihtaisin pakkiparia,Oisko Vainio sit siihen ratkasu.
 

justasking

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
Jos kyseessä on kiven kiukuttelu, niin saa kivi painua muualle kiukutteleen

Savilahden ja Laakson kohdalla tuntus oleva juur tätä!? tai mitä muutaka se olis? molemmat pelaa kooveessa todella hyvi ja isot minutit, ovat omia kasvatteja ja ymmärtääkseni iha hyviä tyyppejä (ei siis huonossa maineessa kopissa tai joukkueen silmissä)
Surkee tilanne että näinki korkeala tasolla päävalmentajan joku oma henkilökohtane kiukuttelu tai muu vastaava juttu saattaa vaikuttaa miesten pelaamisee ja lopulta ihan vaikka uran rakenteesee jatkossa?
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Ei tarvitse sukeltaa kovinkaan syvälle googlen syövereihin, kun käy selväksi, että Barkerilla on nykyään huono maine nimen omaan Pohjois-Amerikassa. Eiköhän juuri siinä ole suurin syy siihen, miksi Barker ei ole NHL:ssä kasvattamassa pelattujen otteluiden saldoaan, vaan Ilveksessä try outilla.

Siitä, että P-Amerikassa on huono maine ja NHL-ura ei siellä jatku, on vielä pari-kolme porrasta siihen, että on Liigassamme vielä hyvät mahdollisuudet olla tekijämies. Ilves haki Googlen sijaan näkemykset Barkerin ex-joukkuekaverilta, Helmiseltä ja tällä kertaa oli myös Koskelan näkemys. Kukaanhan ei pysty oikeastaan ennustamaan sitä, että kuinka pelaaja toipuu pitkältä tauolta. Sitä varten on sitten try-out ja kuten sanoin, Kivi olisi voinut mihin peliin tahansa jättää Barkerin pois.

Tapparan kolmannesta maalista. Puhut itse tästä ideaalikiekosta, jossa kaikki tilanteet on käytävä läpi. Aika nuorillekin pelaajille opetetaan, että riskitilanteessa (neljä noussut hyökkäykseen) ei ammuta ohi siten, että kiekko kiertää mahdollistaen nopean vastahyökkäyksen. Kuusela ylittää ensimmäisenä Ilveksen siniviivan ja Kemiläinen pääsee pamauttamaan vastapalloon ilman minkäänlaista häirintää. Ilveksen pelaajat ryntäävät Tapparan päästä paniikissa omiin päin. Junnuille opetetaan, että mikäli laukaukseen päätyy, niin pitää olla varma, että laukaus on suunnattu maalia kohti. En tietenkään ruoskisi Ruotsalaista tuosta maalista, mutta ehdottomasti videopalaverissa voisi tuon käydä läpi. Toki varmaan Markus Korhonen käy maalin Heleniuksen kanssa läpi.

valmennusrhmä kutsuu joukkuetta lempinimellä U25-joukkue. Tuo maali meni osittain nuoruuden innon piikkiin.
 

Takareisi

Rivipelaaja
Viestejä
50
Hyvää pohdintaa monella.
Omaan silmään ongelma on ollut viimeaikoina maalinteko. Kun ei omista paikoista laiteta limppua pussiin, niin jossain vaiheessa vastustaja laittaa. Takaa-ajo on kuitenkin aina sitä, että on pakko hyökätä ja siitä avautuu sitten helpommin vastustajalle selkeitä paikkoja, kuten ylivoimahyökkäyksiä. Jos viimeisissä peleissä maaleja on tehty 0-2 niin ei vaan voida voittaa jatkuvasti. Onnistumisia ei myöskään ole tullut tarpeeksi laajalle skaalalle mikä heijastuu juuri tuohon alhaiseen maalimäärään.
Harvoin yksikään joukkue hallitsee kenttätapahtumia 60min ja siksi hieman ihmetyttää, että paineen alta koitetaan jatkuvasti lähteä syöttämällä. Vastustajan hurmoksen pystyisi tappamaan purkamalla kiekkoa alueelta ulos niinä hetkinä kun ollaan pesukoneessa. Toki näistä pyörityksestä ei ole tainnut juuri kolista omissa, mutta pelin virtausta ei päästä kääntämään ja toisaalta, väsyneenä ei pysty hyökkäämäänkään. Kiekon kanssa ylöspäin lähteminen toki kehittää pelaamista ja varmasti auttaa kauden loppua kohden.
 

Paatelainen

Guest
Barkerin kanssa samoihin aikoihin tulivat myös Kitchon ja Fairchild.

Eiköhän Barker jatka täällä kauden loppuun. Ehkä vertyy, ehkä ei. Muunlaisinkaan hankintoihin ei ole rahkeita. Kovien hankintojen yrittäminen ei ole minkäänlainen osoitus osaamisesta. Osaamista on saada kova kaveri haaviin tai vaihtoehtoisesti tehdä löytö jostain ninettömämmästä kaverista.

Tästä olen samaa mieltä. Kyllä meille aikaisemminkin on yritetty saada kovia miehiä, mutta siitähän ne erot sarjataulukossa tulee, kun toiset saa ja toiset yrittää. Ja ennen kuin aletaan taas se toisilla on rahaa hössötys niin muistetaan , että myös kevyemmän kaliiberin joukkueet ovat saaneet hyviä kavereita joukkueisiinsa.
 

Paatelainen

Guest
Fairchild tuli vajaa viikko myöhemmin Barkerista. Koskelalle tuttu mies. Mielenkiintoista olisi tietää oliko myyntilistalla jo silloin, kun Barkeriin päädyttiin. Viime kauden loukkaantumisen jälkeen Cadella sujunut pelit huonosti, mutta toissa kaudelta Ruotsista kovat näytöt. Jos oli vaihtoehtona, niin Koskela lienee sanonut lopullisen päätöksen.

Kitchon tuli Barkerin kanssa samaan aikaan, mutta taisi tehdä sopparin SaiPaan ainakin pari viikkoa aikaisemmin?

Herran jestas huvittaa tämä aikaikkuna hankinnoille joka on nyt kuukaudesta kaventunut jo viikkoon. Keväästä asti odotettu niitä vahvistuksia ja nyt selitetään, että ainoa hetki hankkia vahvistus oli tuo kolmen päivän aikaikkuna, kun Risto avasi läppärin ja nimeen omaan sinä keskiviikkona ei ehkä ollut Kitchonia tai Fairchildiä vapaiden listalla. Voi veljet.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 857
Aika hyödytöntä spekulointia.

Tämän päivän Liigassa päästään aika harvoin sanomaan, että jokin joukkue olisi "kriisissä" tai "syöksykierteessä." Liiga on pienten marginaalien sarja, jossa pelit ratkeavat hyvin usein yksityiskohtiin. Toki voidaan Ilveksen viimeaikaisia tappioita perustella sillä, että ne ratkesivat ns. henkilökohtaisiin virheisiin, mutta jos sellaisia tapahtuu, se kertoo aina jostakin isommasta taustalla olevasta tekijästä. Jos puolustaja antaa paineen alla harhasyötön, se kertoo siitä, ettei hän ole pystynyt toteuttamaan niitä valmiita malleja, joita on luotu sitä varten, että paineen alta päästään pois. Siispä näitä malleja ei ole opetettu joukkueelle riittävän hyvin. Jos joku pelaaja unohtaa parissa pelissä lyhyen ajan sisällä kiekottoman vastustajan selkänsä taakse, kyse on joko huonosta keskittymisestä tai asenteesta, johon valmennuksen on kiireimmiten puututtava. Jos maalivahti päästää helppoja kuteja selkänsä taakse sen vuoksi, ettei torjunta-asento pysy kasassa sivuttais- tai syvyysliikkumisessa, maalivahtivalmentajan on tehtävä asialle jotakin, tai jos vastustaja on bongannut, että joukkueen ykkösmaalivahdille uppoaa todella helposti hanskakäden puolelle, kannattanee nostaa kakkosveskari ykköseksi.

Vielä hyödyttömämpää on turvautua tuohon usein käyttämääsi keinoon, että joukkue tai jokin pelaaja ovat onnistuneet, koska nämä ovat pärjänneet paremmin kuin asiantuntijat ja kannattajat ovat ennakoineet. Mitä se muka kertoo joukkueesta tai pelaajista? Ei kai Ilveksen johto, valmennus tahi joukkue ihan oikeasti ajattele, että on olemassa "mitalisuosikkeja" ja "päävastustajia", joita vastaan on eri pisteodottamat? Tämän päivän huippu-urheilussa? Ilveksellä, kuten kaikilla muillakin, on 14 vastustajaa, ja jokaisessa pelissä on lähtökohtaisesti ihan samat edellytykset napsia pisteitä, kunhan vain joukkueen pelitapa on kunnossa, kaikki pelaajat ovat sitoutuneet siihen, jokainen pelaaja suorittaa keskittyneesti ja huolellisesti, kuntopohja on riittävä pelitavan täysimääräiseen toteuttamiseen, maalivahtipeli on mallillaan ja pieninkin yksityiskohta on suunniteltu ja toteutetaan niin kuin pitää.

Ylläoleva kyllä valitettavasti taas osittain horseshittiä - edelleenkin siellä ihmiset pelaa eikä robotit. Yksikään joukkue tässä sarjassa ei pelaa pelkällä pelitavalla, edes Tappara.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Herran jestas huvittaa tämä aikaikkuna hankinnoille joka on nyt kuukaudesta kaventunut jo viikkoon. Keväästä asti odotettu niitä vahvistuksia ja nyt selitetään, että ainoa hetki hankkia vahvistus oli tuo kolmen päivän aikaikkuna, kun Risto avasi läppärin ja nimeen omaan sinä keskiviikkona ei ehkä ollut Kitchonia tai Fairchildiä vapaiden listalla. Voi veljet.

Tuota noin, mitähän tähän pitäisi sanoa... otetaan hieman happea ja mietitään ensinnäkin, mitä Jalo on sanonut. Jalo lupasi, että joukkuetta vahvistetaan kauden aikana. Se mistä ei ole paljon puhuttu (vai onko?), on se, että joukkueeseen pyritään tuoda kärkirooleihin kavereita, jos yleensä tuodaan ketään. Tämä oli lähtötilanne. Ilves on myös julkisuuteen tuonut sen, että euro tuhlataan, kun euro on ensin tienattu. Valittu linja.

Kun kirjoitat noin hyökkäävästi, niin onko sinulla tiedossasi, että Kivi on viestittänyt Jalolle jo ennen Liigan alkua, että pakki tarvitaan? Vai onko se ollut sinun näkemyksesi, että pakki tarvitaan? Mitä, jos valmennusjohto onkin ilmoittanut seurajohdolle, että katsotaan nyt ensin tarvitsemmeko vahvistusta veskariosastolle, pakistoon vai hyökkääjistöön (sentteri vai laituri)?

Sen tiedän, että Ilves tiedusteli sentteriä (tieto pelaajalta itseltään) ennen Generousin ja Laaksosen loukkaantumista Tappara-matsissa. Kivi viestitti matsin jälkeen, että kumpikaan ei pelaa viikkoon. Pidätkö missään muodossa mahdollisena, että valmennusjohto olisikin viestittänyt tässä kohtaa Jalolle, että edellinen komento seis, tarvitsemme hyökkääjän sijaan pakin ja äkkiä? Noihin samoihin aikoihin Panu Mieho pelasi erittäin tehokasta sentteripeliä.

Jotenkin tällä palstalla ajatellaan, että Ilves operoi maailmassa, jossa ei ole liikkuvia osia. Mitä, jos Kiven valmennusryhmä tekeekin yhteistyötä toimiston kanssa? Mitä, jos ennen loukkaantumisia Kiven ohjeistus olikin toimiston suuntaan, että Laaksonen-Parikka on riittävä ykköspari?

Mielestäni on aivan turhaa itkeä muiden joukkueiden hankintojen perään, kun meillä ei ole tietoa, että mille osastolle valmennus on pyytänyt vahvistusta, keitä kartoitettiin, keiden kanssa neuvoteltiin ja miksi päädyttiin tiettyyn vaihtoehtoon.

Onko nyt joku varmuus siis, ettei valmennusryhmä ollut valitsemassa ja/tai hyväksymässä Barkerin try-outin sisältävää sopimusta?
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 443
Varmasti oli hyväksymässä sopimusta.Barkerille ei anneta yhtään aikaa mutta sitten esim Oskar Osala saa rauhassa olla poissa kokoonpanosta ja saa aikaa.Kyllä Barkerille täytyy antaa tämä kuu aikaa näyttää taitojaan.Tehköön asioista paremmin oleva valmennus sitten päätöksiä.Eikö kellään palstalaisella käyny mielessä että Fälth sopeutu nopeemmin kun rosteri on siellä laadukkaampikin?
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 356
Varmasti oli hyväksymässä sopimusta.Barkerille ei anneta yhtään aikaa mutta sitten esim Oskar Osala saa rauhassa olla poissa kokoonpanosta ja saa aikaa. Eikö kellään palstalaisella käyny mielessä että Fälth sopeutu nopeemmin kun rosteri on siellä laadukkaampikin?
Fältin varmasti sata kertaa helpompi sopeutua kun ei missään tapauksessa oleteta olevan se "the ykköspakki". Eikä Fält sitä tule olemaankaan. Rantakari ja Kemiläinen ensin, sitten Vittasmäen edelle meneekin koska kiekollisuus. Riippuen varmaan erikoistilanteista. Mitä pitäisi päätellä kun Ilvekseen hommataan kiekollisista ominaisuuksista tunnettu puolustaja ja häntä peluutetaan alivoimalla. Siis keskenkuntosuudesta huolimatta ?
 

Paatelainen

Guest
Tuota noin, mitähän tähän pitäisi sanoa... otetaan hieman happea ja mietitään ensinnäkin, mitä Jalo on sanonut. Jalo lupasi, että joukkuetta vahvistetaan kauden aikana. Se mistä ei ole paljon puhuttu (vai onko?), on se, että joukkueeseen pyritään tuoda kärkirooleihin kavereita, jos yleensä tuodaan ketään. Tämä oli lähtötilanne. Ilves on myös julkisuuteen tuonut sen, että euro tuhlataan, kun euro on ensin tienattu. Valittu linja.

Kun kirjoitat noin hyökkäävästi, niin onko sinulla tiedossasi, että Kivi on viestittänyt Jalolle jo ennen Liigan alkua, että pakki tarvitaan? Vai onko se ollut sinun näkemyksesi, että pakki tarvitaan? Mitä, jos valmennusjohto onkin ilmoittanut seurajohdolle, että katsotaan nyt ensin tarvitsemmeko vahvistusta veskariosastolle, pakistoon vai hyökkääjistöön (sentteri vai laituri)?

Sen tiedän, että Ilves tiedusteli sentteriä (tieto pelaajalta itseltään) ennen Generousin ja Laaksosen loukkaantumista Tappara-matsissa. Kivi viestitti matsin jälkeen, että kumpikaan ei pelaa viikkoon. Pidätkö missään muodossa mahdollisena, että valmennusjohto olisikin viestittänyt tässä kohtaa Jalolle, että edellinen komento seis, tarvitsemme hyökkääjän sijaan pakin ja äkkiä? Noihin samoihin aikoihin Panu Mieho pelasi erittäin tehokasta sentteripeliä.

Jotenkin tällä palstalla ajatellaan, että Ilves operoi maailmassa, jossa ei ole liikkuvia osia. Mitä, jos Kiven valmennusryhmä tekeekin yhteistyötä toimiston kanssa? Mitä, jos ennen loukkaantumisia Kiven ohjeistus olikin toimiston suuntaan, että Laaksonen-Parikka on riittävä ykköspari?

Mielestäni on aivan turhaa itkeä muiden joukkueiden hankintojen perään, kun meillä ei ole tietoa, että mille osastolle valmennus on pyytänyt vahvistusta, keitä kartoitettiin, keiden kanssa neuvoteltiin ja miksi päädyttiin tiettyyn vaihtoehtoon.

Onko nyt joku varmuus siis, ettei valmennusryhmä ollut valitsemassa ja/tai hyväksymässä Barkerin try-outin sisältävää sopimusta?

Maailmassa on liikkuvia osia, mutta ennakoivalla toiminnalla niitä muuttujia karsitaan pois. Tämä uhriutuminen, että kaikki muuttujat tulevat yllätyksenä on vain enemmän osamattomuutta kuin tuuria.

Ilves otti täysin tietoisen riskin, kun lähti tällä rosterilla kauteen ja lykkäsi ja lykkäsi hankintojaan. Meillä on käynyt koko kauden tuuri loukkaantumisten suhteen ja parin pakin parin päivä poissaolo sai Ilves johdon panikoimaan.

Tämä kahden päivän aikaikkuna jolloinka Ilveksen oli pakko toimia, koska kaikki maailman muuttujat putosivat niskaan on ihan puppua. Ilveksen malli oli lähteä vajaalla rosterilla kauteen.

Barker on nyt hankittu, kohta nähdään kuinka jatketaan.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 934
Kyllähän asia on niin, että loistava alkukausi on antanut mm. Halmolle rauhaa pelata. Jos alkukausi olisi ollut heikko, niin ko. herra olisi pelannut ykkösketjussa ja paineena korvata Meskanen.
Hyvä että näin on käynyt.. Halmo on hyvä hankinta.
Liikaa on jo vuosikausia menty ajatuksella, että 1-2 kovaa hankintaa korjaa muuten paskan rosterin.
 

Paatelainen

Guest
Varmasti oli hyväksymässä sopimusta.Barkerille ei anneta yhtään aikaa mutta sitten esim Oskar Osala saa rauhassa olla poissa kokoonpanosta ja saa aikaa.Kyllä Barkerille täytyy antaa tämä kuu aikaa näyttää taitojaan.Tehköön asioista paremmin oleva valmennus sitten päätöksiä.Eikö kellään palstalaisella käyny mielessä että Fälth sopeutu nopeemmin kun rosteri on siellä laadukkaampikin?

Tämä ei pelkästään johdu fanien odotuksesta vaan siitä, että tarpeet näihin hankintoihin olivat täysin eri. Kärpät hankki Osalan puuttuvaksi palaseksi finaalipeleihin, Ilves Parkerin auttamaan loukkaantumisissa ja auttamaan pleijareihin. Ilveksen tarve apuihin oli siis heti. Kärppien peli ei ole orastavassa kriisissä vaan kaikki menee hienosti. Tämä oli vain ennakoiva rekry tulevaisuuteen.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 750
Maailmassa on liikkuvia osia, mutta ennakoivalla toiminnalla niitä muuttujia karsitaan pois. Tämä uhriutuminen, että kaikki muuttujat tulevat yllätyksenä on vain enemmän osamattomuutta kuin tuuria.

Ilves otti täysin tietoisen riskin, kun lähti tällä rosterilla kauteen ja lykkäsi ja lykkäsi hankintojaan. Meillä on käynyt koko kauden tuuri loukkaantumisten suhteen ja parin pakin parin päivä poissaolo sai Ilves johdon panikoimaan.

Tämä kahden päivän aikaikkuna jolloinka Ilveksen oli pakko toimia, koska kaikki maailman muuttujat putosivat niskaan on ihan puppua. Ilveksen malli oli lähteä vajaalla rosterilla kauteen.

Barker on nyt hankittu, kohta nähdään kuinka jatketaan.

Niin vai pakollisen riskin? Jos kassassa ei ollut rahaa hankkia ulkkareita koko kaudeksi, vaan tarkoitus olikin verorajalalla pakonsanelemana täydentää joukkue?
 
Ylös