Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä weini

 1. Helsingin IFK

  Joo, ehtona muistaakseni oli, että Jaajo pelaa samas ketjus:)
 2. #IlvesLaunch

  Ohhoh
 3. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Kyllä luulis että pian tiedotetaan. Täällä Satakunnassa tuli tänään 50 hlön rajoitukset ja Ässät otti passin heti käyttöön.
 4. Petri Kontiola

  Tuntuu, että luottaa liikaa taitoihinsa. Toimi silloin joskus kun oli kuntoa ja nopeutta enemmän. Nyt näyttää enemmän aikoja sitten uransa lopettaneelta jäähdyttelijältä, jota joku 3 divarijoukkueen huoltaja on pyytänyt kentälle koska muuten joutuisi perjantai-illan pelin vetämään vajaalla...
 5. KE 27.10.21 | SaiPa - Ilves

  Jotenkin oli sellainen fiilis koko pelin ajan, että pisteet lähtee mukaan. Ei mitään hätää missään vaiheessa. Jäähyt toki sekoitti peliä. Ihan erilainen liike ja syötötkin alkavat napsua lapaan.
 6. Nokia Arena

  Katsomokartan mukaan nopealla laskulla 98 paikkaa jäljellä lauantain paikallispeliin. Tulee hieno viikonloppu.
 7. PE 15.10.21 | Ilves - Jukurit

  Suomi päätti että, tämä matsi voitetaan kolmannen erän puolivälissä. Sen jälkeen näyttikin paljon paremmalta kuin pitkään aikaan. Huomenna sama ralli päälle niin ehkä Poristakin voi tulla pisteitä. Hienoo että Päkkiläkin sai vihdoin läpiajosta maalin.
 8. Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja

  No ei tuossa mielestäni rasismikorttia tarvi tuoda esille. Mutta asiaan, joku mättää, mutta mikä? Tänään ja koko kauden peleissä jotenkin on tuntunut siltä, ettei oikestaan kellään luistin ole liikkunut. Johtuuko se tosiaan Näppilän fysiikkareeneistä? Ollaan reenattu kovaa ja tiedetään mitä...
 9. Osasto 41

  Hienoo kannustusta tänään koko pelin ajan, Suomen parhaat fanit. Hävettää vaan Osaston puolesta tämä joukkueen esitys, hiukan enemmä voisi antaa takaisin.
 10. Fanituotteet

  Samaa katselin, on tyylikäs. Tilaukseen lähtee.
 11. Veikkausliigan runkosarja 2021

  Viimesestä voitto niin varmasti yläloppusarjaan. SJK ja Lahti kun pelaa vastakkain. Hifkillä vielä 2 peliä.
 12. TI 21.9.21 | Ilves - Pelicans

  Luulen kanssa, että 4000 voi tehdä tiukkaa. Toivottavasti olen väärässä. Kyllä tämä aikansa ottaa, että porukka uskaltaa halleihin tulla.
 13. Tampere Cup 13. - 14.8.2021

  Toimii hyvin
 14. Veikkausliigan runkosarja 2021

  Oli jopa yllättävän hyvä peli Ilvekseltä. Toppareihin hiukan lisää röyhkeyttä keskityspalloihin ja hiukan parempaa kommunikointia molarin kanssa niin hyvä tulee.
Ylös