Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Vasen pakki

 1. Vasen pakki

  "Urheilu ja politiikka"

  Joo ei toi ehkä ihan niin yleistä vielä täällä Suomessa onneksi ole. Kaikki mitä Yhdysvalloissa tapahtuu kuitenkin leviää aika nopeasti tänne meillekkin. Esimerkiksi juuri tämä yhdysvaltalaisten urheiluseurojen sokea BLM-liikkeen tukeminen on juuri tätä vastakkainasettavaa, eikä rauhan...
 2. Vasen pakki

  Roby Järventie

  Tässä liigapörssijengiä pyöritellessä tuli kanssa mieleen, että onko kellään tietoa Järventien loukkaantumisesta? Pitäiskö kaverin olla askissa, kun kausi starttaa?
 3. Vasen pakki

  Harjoitteluketju

  Veikkauskohde Koti Vieras Avausmaali Jukurit - Pelicans 1 9 Nurmine KalPa - HIFK Kärpät - Sport Lukko - Ilves 0 32 Roman tekee kaikki Tappara - JYP 0 19 TPS - Ässät KooKoo - SaiPa Täähän on hemmetin näppärä! Kiitokset @Tero
 4. Vasen pakki

  Ondrej Roman

  Heitetäänkö Dostalki johki divariin? Kuitenki ollu ihan turhake ja jollain vanhoilla näytöillä ny oo mitään väliä. Edit. Olikin Romanin ketju, eikä harjotusottelu. Sori ot
 5. Vasen pakki

  "Urheilu ja politiikka"

  Tästä olen todella samaa mieltä. Jos jonkinlaisia kannanottoja organisaatiotasolta tulee, olisi niiden oltava rauhaa ja sopua edistäviä. Eikä ruokkia lisää vastakkainasettelua, kuten nykypäivänä tuntuu olevan trendi.
 6. Vasen pakki

  Harjoitusottelut 2020

  Tän matsin ois kyllä voinu jättää välistä
 7. Vasen pakki

  Harjoitusottelut 2020

  Ihan selvä jalkapyyhkäsy. Ois voinu viedä vaan kaverin seinälle puhtaasti, mutta päätti sitten törkyillä. Tollasista on aika monta loukkaantumista seurannu, kun jalat menee solmuun ja niin kävi nytkin.
 8. Vasen pakki

  Harjoitusottelut 2020

  Nyt oli kyllä aika ruma temppu Salmelalta. Ei harkkapeleissä varsinkaan haluais tollasia nähdä.
 9. Vasen pakki

  Liigaguru 2020-21 | Säännöt ja jutustelut

  Mukana! Tavoitteena tälle kaudelle on jättää veikkaukset yli viidelle kierrokselle.
 10. Vasen pakki

  "Urheilu ja politiikka"

  Vittuiluksahan tämäkin sitten meni :D Pitäskö sitä tehä vielä ihan oma ketju pelkälle urheiluun liittymättömälle politiikallekkin?
 11. Vasen pakki

  Oskari Laaksonen

  Jos toi on sun peruste sille miks Laaksonen on arvokkaampi tällä hetkellä kuin Roman, niin ottaisit varmaan Laaksosen ennen esimerkiksi Valtteri Kemiläistä? Sehän kuitenkin pelaa todennäkösemmin joskus änärissä.
 12. Vasen pakki

  Oskari Laaksonen

  Kaikki tietää jo sun mielipiteen Romanista niin ei tarvii tollasia aasinsiltoja tehdä enää muihin keskusteluihin. Vaikka aika taidokkaasti kyllä tähänkin sait kaverin sotkettua!
 13. Vasen pakki

  Oskari Laaksonen

  Mihin tämä kommentti liittyy? :D
 14. Vasen pakki

  Muiden joukkueiden uutiset

  Ainakin Daniel Paille oli tällänen kaveri. Eikä tehnyt lyhyellä visiitillään kun kaks maalia, joista ainakin toinen oli muistaakseni tyhjiin. On toki lupaava kaveri, mutta esim. meidän Thomson on pienemmällä numerolla varattu. Jos tää tulis Ilvekseen niin osa porukasta pitäis varmasti arpana.
 15. Vasen pakki

  Harjoitusottelut 2020

  Itellä taas loppu kuukauden ilmanen kokeilujakso eilen. Perhana:D
Ylös