Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Ipandemia21

 1. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Tarvittaisiin parempi maalivahti. Koko ajan saa pelätä kulmia ja keskityksiä, kun Leislahti on maalilla. Kaveri tekee aivan liikaa vääriä tilannearvioita ja on liian pieni veskariksi.
 2. Nick Baptiste

  Sinne menossa myös Baptiste?
 3. Kristian Kuusela Porin Ässiin 2022-23?

  Kuulemma myöskään Joona Luotoa ei kiinnosta jatkaa Tapolan alaisuudessa.
 4. "Ykkössentteri" Ilvekseen 2022-2023?

  Dominoi liigaa ensi kaudella. Tekee ainakin 80 pinnaa.
 5. LA 12.2.2022 | Tappara - Ilves (siirretty)

  ... ja Mouhijärveltä ehtivät jo bussilla lähteä kohti Ratamettää.
 6. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Voi tätä ilon ja onnen päivää!
 7. Ilves ja Media

  Just tuli katsottua Koskisen eka kausi loppuun. Toista kautta odotellessa. Ihan kiva katsella tuollaista suomalaista rikossarjaa, jossa pyöritään Tampereen tutuissa maisemissa, pääroolissa on erinomainen Eero Aho, yhtenä poliiseista upea monilahjakkuus Maria Ylipää, ja Ilveskin tupsahtelee aina...
 8. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Ulkotilaisuudet selkeästi sallitaan tuossa Pirkanmaan koronanyrkin uudessa esityksessä, joten ilman muuta kannattaa nyt Ipan ja Tapparan yhteistyöllä tutkia vaihtoehdot Ratina ja Koulukatu! Siirrettäisiin ensin perjantain 7.1. Ipa-Ässät jonnekin eteenpäin ja sitten seuraava kotimatsi la 15.1...
 9. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Joo, liiga todennäköisesti keskeytetään ainakin 1-2 viikoksi. Ei mitään järkeä pelata tyhjille katsomoille tässä vaiheessa. Ja heillä, joilla on Ratamettään lippu Nightwishin keikalle 29.12., niin tuskinpa tulee sitä keikkaa.
 10. Maajoukkue

  On kyllä todella väsynyttä pelailua. Ei mitään järkeä tuollaisissa peleissä. Katsojiakin vain kourallinen, ilmeisesti koronarajoitusten takia.
 11. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Jostain luin, että omikronin odotetaan leviävän niin, että tartuntahuippu nousee nopeasti korkealle, mutta sitten sen jälkeen tartunnat tulisivat myös alaspäin kovalla vauhdilla. Jos niin käy, niin tilanne voisi olla jo tammikuun aikana huomattavasti parempi.
 12. Nokia Arena

  Fanikatsomon pääty pitäisi saada peräseinään asti seisomakatsomoksi. Sitten sieltä taaempaakin näkee hyvin, ja tunnelma vaan paranee. Ei sinne viimeisille penkkiriveille muuten kukaan mene mielellään enää jatkossa istumaan, koska näkyvyys on varsinkin liehuvien lippujen takia aivan liian huono...
 13. Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

  Omikron leviää nyt valitettavasti sellaisella vauhdilla, että kohta alkaa tulla liigassa ottelusiirtoja. Ainakin itse aion noudattaa tiukasti maskisuositusta tänään hallilla, vaikka kaksi rokotusta onkin otettuna.
 14. MA 13.12.2021 | Ilves - Kärpät

  Taponen maalilla ei kyllä kohenna luottamusta Ipan voittoon - ei jäällä eikä katsomossa, valitettavasti.
 15. #IlvesLaunch

  Loistavaa tekemistä kyllä toimiston suunnalta! Parikkakin vielä... aivan mahtavaa!
Ylös