Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä heppuli

 1. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Joo kyllä siinä on sellainen kolmikko, että toimistolla herätys. Näitä ei nyt sitten taas ole varaa menettää. Ulkomaille tottakai vaikka kesken kauden, mutta ei toisiin suomalaisiin seuroihin. Ja sellaiset laput kouraan, että on vielä uudessa Tammelassa meidän pelaajia. Koville ottaa kun katsoo...
 2. Veikkausliigan runkosarja 2022

  SJK oli taas just sen oloinen, että jos vanhat merkit paikkaansa pitää niin Nottajoella vaihdetaan valmentajaa seuraavaksi. Sarajärvellä ei kasetti kestä.
 3. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Tarvii manata joka ikinen kerta. Ja alkavat pelaamaan.
 4. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Eih. Miksi taas? Lopettelin just työt mökillä ja avasin striimin.
 5. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Tuure pelasi mielestäni erinomaisesti. Näytti kovuutta ja johtajuutta kun sitä tarvittiin sekä laittoi todella hienon syötön Meriluodolle. Ihan hyvä, että lepuuttivat kaveria ekan puolikkaan jälkeen. Ei ilmeisesti vielä 90min kunnossa loukkaantumisen jälkeen.
 6. Veikkausliigan runkosarja 2022

  Jonkinlainen peikko lähti toivottavasti harteilta. Tänään onnistuttiin maalinteossa, mutta taaskin kaksi kolisi omissa... niihin ei vaan ole kaikissa peleissä varaa. Katsotaan nyt. Paljon hyviä aihioita. Pitäiskö ehkä vähän suoraviivaistaa ja lopettaa pallon turha hierominen? Ratinan nurmi nyt...
 7. Veikkausliigan runkosarja 2022

  220min Veikkausliigaa takana ja vasta kuusi päästettyä maalia. Tästä on hyvä jatkaa ja kerryttää pisteitä.
 8. Tulosveikkaus ja otteluseuranta TPS - Ilves | 6. Välierä 16.4.2022

  Nyt siellä on kuulemma makkaramyynti ja ihmisiä (lasken vaan omat) kannustamassa. Ei siis pelkkiä punaisia penkkejä. Mut joo nyt vaan kovaa maalille ja vaikka tapispompuilla ratkaisupeli Tampereelle.
 9. KE 13.4.2022 | TPS - Ilves | 4. Välierä

  Äiti mursi nilkkansa tänään mökillä Huittisissa ja lanssilla TAYSiin. Huomenna ilmeisesti leikataan. Tässä itse huolissani soitellut sinne sun tänne, niin mitä äiti viestittää: Prkl Ipakin hävisi. Oli raahautunut rinnettä pitkin n. 20m sisälle soittamaan apua. Pointtini on, että me uskotaan...
 10. Tulosveikkaus ja otteluseuranta TPS - Ilves | 2. Välierä 10.4.2022

  Toi meidän rakas naapuri hävisi ekan pelin ja oli toisessakin jo häviöllä. Niitä ei vaan kiinnostanut, koska ymmärtävät näiden pelien vaatimukset. Koitetaan mekin ajatella niin jookosta?
 11. Tulosveikkaus ja otteluseuranta TPS - Ilves | 2. Välierä 10.4.2022

  Yksi, kaksi, mikrofonitesti. Latoon latoon. Mitä näitä nyt oli ;)
 12. LA 9.4.2022 | Ilves - TPS | 1. Välierä

  Hieno fiilis oli paikan päällä. Kiitos siitä kaikille. Pärssisen ketju on jotenkin saatava kuriin ja lapselliset virheet pois huomisesta lähtien. Positiivista, että kapu otti joukkueen reppuselkään. Turkulaisten naurettavat "Lato, lato, v.... mikä lato" huudot kyllä naurattivat ja hävettivät...
 13. Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Kärpät | Game (7). Puolivälierä 6.4.2022

  Huh. Syke oli älykellon mukaan kovissa lukemissa. Piti hakea pari oluttakin tossa ennen jatkoerää. Kiitos Ilves!
 14. TI 5.4.2022 | Kärpät - Ilves | 6. Puolivälierä

  Tiedän kyllä missä matsi pelataan. Kunhan nyt kirjoitin. Mehän ei silti tarvita jatkopaikkaan jatkoerää tai hyvävelikerhon suhmurointia, eihän? Riittää kun se meirän yksi seura ja rakkaus tulee latautuneena kentälle ja hoitaa homman.
 15. TI 5.4.2022 | Kärpät - Ilves | 6. Puolivälierä

  Sellainen peli. Huomenna tämä sarja saadaan onneksi ratkaisuunsa. Vai saadaanko? Riittääkö päivän pituus jos mennään jatkoeriin? Kestääkö jää? Tippuuko mediakuutio kenties kentälle? Luulen, että kaikki on mahdollista.
Ylös