Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Grinder

 1. Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi

  Onhan se niin, että lähes kaikille joukkueille tulee jokaiseen kauteen notkahduksia. Ei vielä ole sinänsä kriisi. Valmentajalle tämä on varmasti arkea. Arkea pitäisi myös olla analysoida pelitapaa suhteessa nykyisiin pelaajiin.
 2. Matias Myttynen

  Tuskin hemmo niin halpa on, etteikö odotusarvon tulisi olla korkealla pelitapaan istumisen ja roolin suhteen, toivottavasti hoitaa ruutunsa. Keskikaistalla kilpailu on aika pientä tällä hetkellä joka tapauksessa, joten nopeasti löytää paikkansa kärkiketjuista.
 3. Ilveksen kokoonpano 2020-2021

  Ja ylipäätään, jos asiaa miettii omalta kohdaltaankin, kuinka hienolta se palkanleikkaus tuntuu omassa työssään itse kullakin? Edellytyksenä samahko panos vaikka palkka ei vastaa sovittua. Nyt leikkaukset ovat koskettaneet monia. Samaistujia löytyy paljon. Joukkue koostuu monenlaisista...
 4. Tammelan stadion

  Kyllä Ratina on sopinut jalkapallokäyttöön oikein hyvin. Myös maajoukkueelle. En ole koskaan täysin ymmärtänyt mistä nämä Ratina-antipatiat kumpuavat. Onhan se Veikkausliigaan iso, mutta miksi sinne ei muka haluta tulla? Tilaakin olisi.
 5. Ilveksen kokoonpano 2021-2022

  Ei sitä kokemuksen merkitystäkään voi alenkatsoa. Sille on aina paikkansa. Kunhan tosiaan motivaatio on oikea, ja rooli löytyy. Rajala varmasti vielä parin kolmen vuoden päästä hyvinkin kärkiketju-ukko. Siitä ei epäilystä. Palkkapyyntö on sitten toinen kysymys. Kuinka kovasti haluaa tulla?
 6. Mitä seuraa kannatat ulkomaan liigoista?

  Tamperelaisessa jalkapallossa on kieltämättä riittänyt vivahteita vuosien saatossa. Ei ne Ilveksenkään kaikki vaiheet niitä mairittelevimpia ole. Omittu mestaruus tosiaan ja kaikkea. No TamU jatkoi omimisen kierrettä ollen mestari vuodelta 1983 jo ennen syntymäänsä. Nyt Ilveksen meno on toista...
 7. Suomen A-maajoukkue

  Huuhkajat on MM-lohkoarvottu juuri lohkoon Ranskan, Ukrainan, Bosnia-Herzegovinan ja Kazakstanin kanssa. Alkujärkytyksen jälkeen näen lohkossa mahdollisuuksia. Ristiin tullaan pelaamaan varmasti. Se on myös se Suomen sauma.
 8. Diogo Tomas

  Todellakin. Siihen onkin sitten aivan uudet puitteet. Uudet puitteet tuovat lisää kiinnostusta aivan taatusti.
 9. Diogo Tomas

  Olisi, todellakin, kun ei tuo toppariosasto ole muutenkaan valmis. Mitat täyttävä toppari, jolla tietää mitä saa. Olisi kelvannut. Rooli pysynee samanlaisena, tai jopa pienenee, mutta taloudellisesti varmasti hyvä ratkaisu. En tiedä onko tuo uusi stadion mikään varsinainen game changer...
 10. Diogo Tomas

  Tulevalla kaudella saa sitten kiroilla hänen tekosiaan keskinäisissä väännöissä. Iso menetys monessakin mielessä, muttei topparina mikään virheetön. Monipuolisuutensa vuoksi nyt lähti myös kohtuullinen hyökkääjä.
 11. Antti Saarela

  Kyllä siinä pelaaja voi katsoa itsekin peiliin jos ei peliaika miellytä, enkä ainakaan itse ole kovin vakuuttunut, että hänestä, etenkään sentterinä, on kovempaan rooliin kärkiketjuissa. Ainakaan juuri nyt. Näppärä pelaaja toki on, mutta pelaako joukkueelle. Sentterinä pitäisi. Suorittaminen on...
 12. Momodou Sarr

  Mielenkiintoinen pelaaja. Tarjoaa variaatioita. Ilves on kasaamassa ripeäjalkaista hyökkäystä. Kääntöpeli kunniaan.
 13. Ilves 2021 - Uudelleenrakennuksen aika

  Ilves aikeissa julkistaa 2.12. tuttuun aikaan uuden hankinnan. Lähteenä Instagram. Mitähän sieltä tulee? Jos ymmärrän oikein, numeroa 2 pukkaa.
 14. Ilveksen kokoonpano 2020-2021

  Ota nyt rauhassa... Hyvin sanottu... Edesottamusten perusteella aika erikoista uhrata kakkonen sentterille joka pelaa noin luotettavasti. Tulos toki näkyy taululla. Ei toki pärjännyt tänään molarikaan. Eiköhän näillä jatketa eteenpäin.
 15. Ilveksen kokoonpano 2020-2021

  No Haytonin ketju sentään piti ruutunsa puhtaana huikealla yli 22:n aloitusprosentilla. Tässä se turisti on. No mikäs siinä kun Myrrällä on parin vuoden jatko takataskussa. Nyt on luottoa kokeilla koostumuksia.
Ylös