Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä CTS

 1. Tampereen Tappara

  Hauskahan tuo on! Mulle ainakin jäi kertsi päähän soimaan!
 2. Liiga otteluseuranta (pl. Ilves)

  Ei helvetti toi Tapola on raskas. Jokaista tuomiota pakko itkeä.
 3. Tampereen Tappara

  Minun mielestäni tuo on ihan hauskaa kuittailua, mutta tasapuolisuudestaan ja oikeamielisyydestään tunnettujen tapparafanien pitäisi nyt pöyristyä moisesta julkeudesta toista seuraa kohtaan. Jos Ilves olisi tuon julkaissut, niin siellä olisi tappara.co täynnä pyhää vihaa.
 4. Aleksi Elorinne

  Minäkin tykkäsin kovasti Allusta. Harmi jos ei enää joukkueeseen mahdu.
 5. Äänestys: Tappara vai TPS mestariksi 21-22?

  Minä en ole koskaan ollut kateellinen tapparalle sen menestyksestä. Siellä on tehty asiat hyvin jo pitkään puuhastelun loistaessa poissaolollaan. Mutta tapparan ikuisesti päätään aukovien "kannattajien" takia vastaukseni on selvä: Toivon Ilveksen jälkeen toisen suosikkijoukkueeni, eli sen joka...
 6. Kohti pronssipeliä

  Jostain syystä Suomessa riittää ihailijoita Karalahden tapaisille ressukoille, jotka jättävät työnsä tekemättä ja velvollisuudet hoitamatta ja lähtevät kiskomaan viinaa juuri silloin kun siltä tuntuu. On se niin Äijäilyä ja komeeta.
 7. Kohti pronssipeliä

  Valmentajana tai joukkueenjohtajana en suvaitsisi pelaajien perseilyä pronssipelissä, ja sanktiot perseilijöille olisivat varmat. Ammattiurheilijan ei kuulu osoittaa mieltään maksavan yleisön edessä. Käsittämätöntä, että pelaajat lähtevät ryyppäämään ennen kauden viimeistä peliä. Oma...
 8. CHL

  Kyllähän viimeksi ainakin luotiin suunnitelmia Saksaan matkustamisesta omatoimisesti.
 9. CHL

  Täytyisi kai ensin tietää paikkakunnat joilla pelataan.
 10. Tampereen Tappara

  Tepsin budjettihan on rajaton. Supercellimiehet pistää vaan kättä syvemmälle taskuun jos on tarvetta.
 11. Liiga otteluseuranta (pl. Ilves)

  Eipä tapparan tarvitse edes yrittää kun Kookoo petaa niille tien finaaliin. Ilveksen yv näyttää mestarilliselta tuohon verrattuna. Vmp.
 12. Osasto 41

  Ja sieltä seisomakatsomon yläosasta kuulemma vielä kuului tilitystä siitä, ettei sieltä näe kunnolla kun liput liehuvat kesken pelin.
 13. Osasto 41

  No juu, ei ehkä täällä tosiaan ihan NOIN jyrkkää tuomiota ole annettu, mutta kyllä täällä tietyt tahot ovat mielellään Osastoa lyömässä aina kun pienikin tilaisuus koittaa. Naapurin puolella sitten näihin avauksiin tartutaan hanakasti, ja siellä leimakirves heiluu.
 14. Osasto 41

  Olisi. Tai sitten Ilves-kannattajat, jotka olivat kuulleet että kärppäläiset aikovat hyökätä pelin jälkeen. Mutta nyt saatiin taas leimattua Osasto väkivaltaisiksi hulluiksi.
 15. Osasto 41

  Julkaisustasi sai kuvan, että Osasto on käynyt ilmoittamassa Areenan henkilökunnalle, että huomenna muuten vedetään kärppäläisiä pataan. Miksi he olisivat niin tehneet? Eikö ensimmäisenä tullut mieleen, että kyseessä oli pyyntö lisätä turvatoimia, ettei mitään kahakkaa pääsisi syntymään?
Ylös