Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Aho26

 1. Positiivisuusketju

  Kasassa 101 pistettä. Sijoitus kolmas. Yleisökeskiarvo 5555. Eemeli taistelee pistepörssin voitosta. Lukas Dostal on muuri. Tampereen herruus. Ensi kauden runko kasassa. Loistavasti kannatava yleisö. Pitkä matka kuljettu tähän pisteeseen ja meitä faneja on koeteltu. Tämä on nyt meidän Ilves.
 2. Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi 2019-2021

  Sata pistettä rikki - eikä vähiten Joken ansiosta. Hienoa työtä.
 3. Ottelutulosveikkaus Tappara-Ilves pe 21.2.2020 klo 18.30

  Oma lainaus - eiks tää jotakuinkin taas näin mennyt
 4. Ottelutulosveikkaus Tappara-Ilves pe 21.2.2020 klo 18.30

  Toi joukkue on osoittanut sellaista kykyä yllättää myös silloin kun kun sitä vähiten odottaa. IFK pelin sukelluksen jälkeen voitot Kookoosta ja Jypistä, joten samalla kaavalla jatketaan eli Jukurit kyykyn jälkeen naapuria pataan 2-3. Eikä se maailma tähän lopu vaikka kuokkaan tänään tulisikin...
 5. Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi 2019-2021

  Ymmärrän ja samoja pelejä olen katsellut, mutta mitä pidemmälle kausi etenee niin sen paremmin joukkueet tuntee toisensa, dominointia ei nähdä minkään jengin toimesta ja peli kuin peli on aika nuhjaamista ja marginaalit on pienet. Tänään Jukurit pääsi pelaamaan täysin paineettomassa tilassa ja...
 6. Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi 2019-2021

  Ymmärrän että tämmöinen lopputulos tässä kohtaa kautta ketuttaa, mutta yllättää tämä Myrrän lahtaaminen omien toimesta. Näitä ohipelejä tulee jokaiselle jengille kauden aikana ja taitaa Ipa olla menestynyt parhaiten näitä bottom7 jengejä vastaan. Alla kuitenkin voitot jypistä ja kookoosta, joten...
 7. KE 19.2.20 | Ilves - Jukurit

  Joo, heikko peli meiltä, mutta Jukurit rikkoi hyvin ja puolusti ansiokkaasti omalla alueella sekä Rajaniemi pelasi hyvän matsin. Ansaittu voitto Mikkeliin.
 8. Kausiketju 2019-2020 - Tavoitteena TOP5

  Minimissään piste per peli vaaditaan kuuden joukkoon. Vastaavasti neljän joukkoon pitää saada se kaksi pistettä per peli. Kakkosijaan sitten vaaditaan minimissään 24 pistettä lopuista peleistä. Nämä siis mun valistuneita arvauksia.
 9. Muiden joukkueiden uutiset

  Herranjestas sentäs minkä paniikkihysterian IFK-tappio sai palstalla aikaiseksi ja nyt oltaisiin valmiita näemmä ottamaan ihan keitä tahansa joukkueeseen vaan sen takia kun muutkin hankkii. Onneksi meillä on Koskela, Jalo ja Myrrä - siinä kolmikko joka varmasti tietää huomattavasti paremmin kuin...
 10. Kausiketju 2019-2020 - Tavoitteena TOP5

  Kuuden joukkoon tarvitaan tänä vuonna hiha-arvioni mukaan 102-106 pistettä ja kakkoseksi riittänee 120 pistettä, joten kuuden joukkoon riittäänee piste per peli tahti lopuista peleistä ja jos kakkossijasta halutaan taistella niin sitten pitää minimissään 2 pistettä per peli.
 11. LA 18.1.20 | Ilves - Pelicans

  5626
 12. Otteluseuranta (pl. Ilves)

  Ja naapurille tyrkätään hyvää kerrointa veikkauksella 3.6. Mun mielestä IFKn esitys Ilvestä vastaan oli luvalla sanoen heikko, vaikka jatkoilla voiton kairasivatkin. Tapparalla taas nousutrendi päällä loukeista huolimatta. Haisee vahvasti vierasvoitolta vaikka porkkanat eilen pelasivatkin.
 13. Ottelutulosveikkaus Jukurit-Ilves ke 15.1.2020 klo 18.30

  Jos veikkausta uskominen, niin homma on läpihuutojuttu Ipalle, kun tarjoavat kovaa kotikerrointa 6.2. No kai sitä on uskominen ja 2-4 Ipalle puolinihkeän esityksen jälkeen.
 14. Jasse Ikonen

  Jassenkin osalta onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamusta heikosti menneen viime- ja alkukauden osalta. Nyt varjoissa hiivisekelevästä kaverista on pilkuhiljaa kuoriutumassa se Jasse johon hän parhaimmillaan pystyy. Hieno homma.
 15. LA 11.1.20 | Kärpät - Ilves

  Oma nosto. Ei tää skenaario ihan pahasti pieleen mennyt.
Ylös