Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 17.12.2017, 22:41 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Tammi 30
Kyllä Tapsalle käyttöä löytyy. Tosin ei nykyisellä roolilla.Huomattavasti pienemällä. Jos siihen ei suostu Ilves ei ole oikea seura. Kohtuullisen hyvä aloittaja. Ei myöskään enään kärky niin paljoa maalilla maskissa mistä myös maaleja teki. Mitä on tapahtunut en tiedä. Hyvä varakapteeni mutta oikea kapteeni edelleenkin on Sandell ei kahta sanaa.

 2 
 : 17.12.2017, 21:54 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Aho26
Nyt tulee ilman statistiikkaa, mutta ei Laakson av pelaaminen mun mielestä tällä(kään) kaudella mitenkään loisteliasta ollut. Laakson hitaus haittaa siinäkin ja sijoittuminen usein heikkoa. Hyökkäyssuuntaan pelaamista täällä onkin jo hyvin ruodittu. Ei jatkoon.

 3 
 : 17.12.2017, 17:39 
Aloittaja Noma - Uusin viesti kirjoittanut Noma
Xenforo voitti ja Xenforo se tulee olemaan. Katsotaan millä aikavälillä saadaan muutos toteutettua, mutta otan sen nyt työn alle.

Siirrosta tullee johonkin kohtaan muutaman tunnin mittainen katkos palstan käyttöön, mutta tiedotan siitä sitten lähempänä kun hommat on saatu siihen pisteeseen.

 4 
 : 17.12.2017, 17:26 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Jorman Kivet
Laaksosta voisi saada enemmän irti,kun pelaisi vain alivoimaa. Kyllä siellä rosterissa on taitavia yv-pelaajia(Lepaus). Säästyisi Laaksonkin energiat viisikkopelaamiseen.

 5 
 : 17.12.2017, 16:17 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Rouhija
Se ei yllätä ketään,että Virta haluaa Laakson Lukkoon.Siellä Laakso saisi pelata oikeassa roolissa,eli kolmosketjussa.

 6 
 : 17.12.2017, 14:50 
Aloittaja Noma - Uusin viesti kirjoittanut HeGe41
Nykyinen on työläs moderoida. Ehdotan Xenforoa.

 7 
 : 17.12.2017, 13:52 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Kunto
Kaikista Ilveksen nykypelaajista Laakso on se, jonka arviointi on kaikkein vaikeinta.

Laaksolla on joitakin kerrassaan loistavia ominaisuuksia. Kivi antoi kapteeninnauhan Laaksolle, koska tämä on kaukalon ulkopuolella avoimempi ja ulospäin suuntautuneempi kuin Sandell. Varmasti vaativa ja hyvä esimerkki nuoremmille pelaajille pukukopissa päivittäisessä tekemisessä.

Jos ajatellaan Laakson roolia kapteenina, niin suomalaisethan eivät välttämättä osaa arvostaa sellaista johtajaa, joka vaatii muilta paljon, muttei itse pysty elämään vaatimustensa mukaisesti. Mieleen on jäänyt Ramstedtin mielipide HIFK-vuosiltaan, kun hän sanoi, ettei paljon arvosta sellaisia tyyppejä, jotka ovat suuna päänä nostattamassa henkeä pukukopissa, mutta "kentällä ei sitten tapahdukaan mitään."

Hyvään kirjoitukseen pari eriävää kommenttia tai mielipidettä.

Onko Kivi oikeasti sanonut tuon perustelun kapteenin valintaa tehdessään? Kiekkoa läheltä seuraavat tietävät Sandellin ”ylisosiaalisuuden”. Aikoinaan tiedustelin toimiston väeltä, miten pelaajat ovat onnistuneet kausikorttien myynnissä. Jori Järvensalo totesi, että vain Sandell on saanut merkittävän määrän kortteja myytyä ja tämä juuri hänen sosiaalisten ja myyntimiestaitojen avulla. Yleisesti Sandell ottaa ihmiset huomioon vauvasta vaariin.

Laakso on myös erinomainen sosiaalisilta taidoiltaan kuten mainitsit, mutta outoa olisi, jos Kivi tosiaan tämän seikan perustelukseen olisi sanonut kapteenin valinnassa. Sandellin alentaminen herätti ihmetystä varsinkin, kun Laakso ei ollut mukana tuolloin kesäharjoittelussa. Muutama kiekkojulkaisu virheellisesti piti Sandellia Ilveksen kapteenina vielä alkukaudesta.

Teemu Ramstedtista kirjoitin aikoinaan Jatkoajan HIFK:n osioon ja sain hieman vihamielisen vastaanoton heidän kannattajiltaan. Ramstedt esiintyy hienosti mediassa, mutta pukukopissa hänen arvostuksensa on toistaiseksi ollut vähemmän mairittelevaa. Joukkuekavereiden mielestä hän lyijyttää ilmapiirin omaperäisyydellään ja itsekeskeisyydellään. Siinä missä seurakavereita otti pattiin Tapparalle hävitty loppuottelusarjan peli, niin Ramstedt halusi keskittää huomiota siihen, kuinka hän lähestyi ja lopulta saavutti HIFK:n piste-ennätyksen. Ehkä tämä osaltaan selitti, miksi HIFK ei napannut Ramstedtia takaisin.

Laaksosta vielä sen verran, että kapteenilta toivoisi tasaisimpia otteita. Viime ja tällä kaudella Tapsa pelasi huonon syyskauden. Toivotaan, että tuleva kevät olisi yhtä hyvä kuin kevät 2017. Hän ei ollut tuolloin ketjunsa maestro, mutta tuki hyvin Otto Koivulan lentokeliä.

Pari kuukautta sitten tilanne siirtomarkkinoilla oli se, että Virtaa kiinnosti kovasti saada Laakso Lukon riveihin kaudelle 2018-19. Mikäli Ilves ei löydä lentokeliä tulevana keväänä, niin yhtenä muuttujana näen, että Virta haluaa tutun luottopelaajansa Raumalle jo täksi kevääksi. Ja muistutuksena, että tämä spekulaatio tehty kahden kuukauden takaisen tiedon perusteella. Voi siis olla jo vanhentunutta tietoa.

 8 
 : 16.12.2017, 23:14 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut TyrväänILVES61
Raskain fiiliksin pitää kyllä yhtyä edellisiin kommentteihin Juhon
kaudesta. Kovin arkaa pelaamista.
Luistelee kyllä kovin lujaa ns. "tyhjällä jäällä", pelin ulkopuolella..
mutta vetää jarrut sitten kiinni, kun pitäisi ajaa äijjään kiinni ja taklata.
Yksinkertaisesti liian heikko kaksinkamppailuissa, valitettavasti.
Omanpään pelaaminen ei kyllä kestä yhtään heikkoa lenkkiä viisikossa, kun
varsinkin siellä sitä "pattia" vaaditaan.
Mielestäni kaiken kaikkiaankin hyökkääjien puolustuspelaaminen on ollut aikas kehnoa.

 9 
 : 16.12.2017, 19:45 
Aloittaja Tupsukorva35 - Uusin viesti kirjoittanut Jarno Saarinen
Jestas kun vieläkin korpeaa toi eilinen, ja se on positiivista se, toissakaudella kun oli jo ihan sama mitä jäällä tapahtui, kun lakkas kiinnostamasta, odotti vain jotta koska tulee konkka, tai mielummin omistajanvaihdos. Nyt siivotaan niitä viimeisiä jäänteitä omistajanvaihdoksen jälkilöylyistä, valitettavasti joukkueessa on vielä jäänteet vanhasta, mutta positiivisesti mennään eteenpäin. Viimeinen talvi kun on huoli huonosti johdetusta kokonaisuudesta, pelillisiä suvantoja varmasti tulee, ne tulevat vituttelemaan niin että suonet ratkeilee, mutta niistä selvitään, Ilveksellä on lopultakin edessään myös loistava tulevaisuus sen loistavan historiansa kaveriksi.

 10 
 : 16.12.2017, 18:51 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Serve
Tilanne vaikuttaa tämän kauden osalta lähes mahdottomalta. Vielä kuitenkin pienen pieni liekki lepattaa ja toivoa on... jos organisaatiolla uskoa ja tahtoa riittää.

Jatkossa on kuitenkin syytä lopettaa sellainen ajattelu, että se seuraava kausi on sitten meidän. Tuota lausetta ei saa enää tuoda ilmoille, vaan se tavoite ja ne teot pitää tapahtua sen kauden aikana, jota pelataan. Ilveksen pitää oppia menestymään ja uskaltamaan pelata. Tappioita ei pidä enää pelätä,  vaan pitää uskoa voittoihin.

Kurjuutta ja menestymättömyyttä on jo liiaksi ja Ilveksen on aika palata menestyväksi suurseuraksi Suomen kärkeen!

"seuraava kausi" mantraa on jauhettu Ilvesleirissä kohta 20 vuotta. A.Einstein sanoi,että typerys tekee asiat samalla tavalla, ja odottaa silti eri lopputulosta.

Nyt minäkin uskon tuohon "seuraavaan kauteen", koska nyt Ilves on ammattilaisten käsissä. Ja Kake on jo osaamistaan näyttänyt.

Nyt olisi kuitenkin tärkeää selvitä tästä kaudesta taloudellisesti kuivin jaloin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10