Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Perinteinen kevätveikkaus on täällä taas. Osallistumaan täältä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 01:36 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Stefan
Pikkasen hinnassa ilmaa  ;D Lahjakkuutta rajallisesti. Ei varmasti lyö itseään läpi änäriin. Laadukas eurosurffailija voi tulla, paino sanalla surffailija. Huono joukkuepelaaja, ei puolusta vaan haahuilee aina ylhäisessä yksinäisyydessään. Tälläkin kaudella huonoin +- tilasto, viime kaudella vain kuudenneksi huonoin  8)

Hyökkäyspäässä osaa lähinnä räpyläpuolen b-kaarelta ottaa tyhjät pois ja laukoa takakulmaan. Osaa sen itseasiassa hiton hyvin. Mutta muuta ei sitten osaakaan.

 2 
 : tänään kello 01:26 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Stefan
Luulisi kannattajien olevan jo näin ensialkuun siihen tyytyväinen, että Ilveksellä on vihdoin ja viime selkeä suunta sen sijaan, että se poukkoilee ties minne ja yrittää selviytyä päivästä toiseen. Luulisi kannattajien olevan näin ensialkuun tyytyväinen, ettei lehdistössä revitellä Ilveksen rästejä verottajille.
Kypärää päästä sille että talous on nykyään luotettavissa käsissä. Allekirjoittaneelle sopisi täysin hyvin esim. Että mentäisiin häntäpään pelaajabudjetilla vaikkapa 2-4 vuotta "selviytymiskamppailua". Jos nähtäisiin että sillä tapaa saadaan kaikkein varmimmin kasattua pesämuna. Pesämuna voitaisiin vuosien päästä, vaikkapa vähän kuin kerralla lyödä lihoiksi kunnon rosteriin. Ilman taloudellista riskiä. Ja jos tuo potentiaalinen kova rosteri löisi tuloksia pöydälle, siitä alkaisi Ilveksen taloudellinen sekä pelillinen dominointi liigassa. Tuossa skenaariossa pitäisin pulinat pois heikosta kokoonpanosta, koska silloin grindattaisiin tuleville vuosille kassaa noudattaen strategiaa! Mutta tämä ei ole Ilveksen strategia. Ensi kauden strategia on kaikkea muuta kuin säästöliekki strategia.

Sen sijaan Ilveksen strategia on saada kasaan 25% pinnaa kovempi pelaajabudjetti tulevalle kaudelle. Ja olla top-6 joukkue. Jos tämä on strategia niin sitten sitä täytyy myös noudattaa pelaajahankinnoissa. Eikä kuiskutella "Rosteri heikkeni, mutta hei saatiin pidettyä osa tähtipelaajista, eihän Ilveksessä oo semmonen tapana". Jos joku osa-alue tehdään nyt paremmin kuin aiemmin, se ei saa sokaista siltä että Ilveksen johto ei noudata itse laatimaansa strategiaa.

En pyydä riskihankintoja, pyydän että Ilveksen johtohahmot tekee strategian jota pystyvät myös itse noudattamaan. Jos Ilveksessä tehdään strategia, mutta toimet on strategian vastaisia, voidaan vetää johtopäätös että sekoilu jatkuu. Sekoilijat vain vaihtuu.

Ajelet Nissanilla ja autoliike lupaa Lamborghinin vaihdossa kun annat Nissanin myyntiin etukäteen. Sitten kuulet että Lamborghiniä ei oo tulossa ja rakas Nissanis myytiin pois alihintaan, koska kaikki muut näyttää myyvän Nissania selkeästi kalliimmalla. Nyt oot autotta ja muut ei myy Nissania vastaavaa kuin tuplahinnalla, niin sun on pakko tyytyä Ladaan. Samaan aikaan kun monet kaveris sai muualta upgreidin Nissaniinsa. Niin onhan se luonnollista että harmittaa kun ylipäätään lähdit tekeen kauppoja markkinoiden huonoimpien diilereiden kanssa. Ammattimaisessa toiminnassa strategia ja toteutus pitää olla yksi yhteen eikä kaksi eri asiaa.

 3 
 : tänään kello 00:54 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Beef Tenderloin
Propsit Ilveksen myyntiporukalle, nyt jannut painaa ja on aktiivisia.
Kattaus pitää olla kuitenkin sen oloinen, että näillä
kilometreillä jaksaa vielä heittää Pihviä pöytään ja uskoa, että josko
nyt herrat hyvän Menuun siitä pystyvät taikomaan.
Odotellaan vielä hetki lisämausteita, ennen kuin päätökset omalta pieneltä osalta tehdään..
 4 
 : tänään kello 00:48 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Kaukofani
Meillä on vaatimustaso kovien kokemusten ansiosta painettu hienotunteisesti todella alas. Harva kehtaa edes unelmoida mitalista vielä tällä vuosisadalla.
Kai se halli valmis ens keväänä👍

Mää ainakin kattelen  että pelataan finaaleissa uudessa hallissa. Se on se kehityskulku ja mun mielestä se ei ole kovin vaatimaton  vaatimustaso  kun konkanpartaalta lähetttiin..

 5 
 : tänään kello 00:17 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut kylläonkivaaollailvesfani
Noista kans viä Koivulan (tai no Koivulan agentin) melko älyttömästä palkkapyynnistä niin oon sitä mieltä et siinä on tietysti isosti liikaa, mutta tämmösille pelaajille voisi lyödä tyyliin 70k ens kaudesta palkkaa ja jos pelaa aivan huippukauden ja joukkue menee poffeihin ja vielä etenee sielläkin pitkälle, ni palkka voisi bonuksineen nousta vaikka 130-140k asti.

Toki näinkin, mutta Otto voi tässä kohtaa valita toisen liigaseuran, joka maksaa suoraan esim 120 kiloa. Tekee tuolla sen 40 pistettä ja seuran edustaja toteaa, että saatiinpa halvalla 40 pinnan mies. Ja tietenkin voi olla tekemättäkin.

Näimpä.

Mutta toki jos nämä tässä ajatusleikissä olisi Oton vaihtoehdot, niin Heikkilä olisi minun mielestäni tehnyt oman osuutensa erittäin hyvin ja odottaisin Ilves-sydäntä Otolta, koska täällä olisi saumat samaan tienestiin.

 6 
 : tänään kello 00:14 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Tarinankertoja
Meillä on vaatimustaso kovien kokemusten ansiosta painettu hienotunteisesti todella alas. Harva kehtaa edes unelmoida mitalista vielä tällä vuosisadalla.

Mää ainakin kattelen  että pelataan finaaleissa uudessa hallissa. Se on se kehityskulku ja mun mielestä se ei ole kovin vaatimaton  vaatimustaso  kun konkanpartaalta lähetttiin..

 7 
 : tänään kello 00:09 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Alfred Lammas
Meillä on vaatimustaso kovien kokemusten ansiosta painettu hienotunteisesti todella alas. Harva kehtaa edes unelmoida mitalista vielä tällä vuosisadalla.

 8 
 : 23.03.2018, 23:54 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut jurgen
Joka vuosihan tavoitteena pitää olla mestaruus!

Eihän sitä muuten kannata edes pelata.

Joka peliä lähdetään voittamaan, valmiiksi ei voi mennä häviämään.

Ilveksen kokoonpano huutaa vahvistuksia... ja kovaa :)


 9 
 : 23.03.2018, 23:49 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Tarinankertoja
Tavitteeseen pääsemiseksi tarvitaan lisää vastuunkantajia siitä ei vaan pääse yli eikä ympäri.

Tottakai tarvitaan. Mutta että näiden tarttis hyökkäyspäähän olla jotain platteja... no ei tartte.

Rutinoitunutta kokemusta tartetaan ja varsinkin puolustuspään johtajuutta. Lopullinen kokoknpanolla ja pelillä oltas oltu top6 ja tietty Sandelll, mutta kai jokainen ymmärtää, että jo tasonsa Samin tasolle todistanut sentteri maksaa 2x mitä Sami nyt. Joten  pitäskö toisiaan hankkia "kariya-stefan-hyvönen" ja sen takia  ei ois varaa suomeen, meskaseen ja rautsiin ja lepaukseen jne.

 Vähintään se anttilalingrenhuhtala tuntuis kelpaavat. 

Vastuunkantajia on kuitenkin myös makkoset, korhoset ja sasut jne. Joukkue ratkasee, ei ne yksittäiset tähdet... tässä vaiheessa. Mestarijoukkue on sit eriasia, mutta ette te kai sellasta enskaudeks odota? ... jos... niin vähän realismia pliis...

 10 
 : 23.03.2018, 23:42 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut LuikuriTattinen
No onneks ne on vaan minun näkemyksiä eikä seurajohdon.Toki voisit antaa oman arviosi luikuri tattinen montako pakkia ja hyökkäävää Ilves tarvii nyt ennen kauden alkua?Ota huomioon että takuulla Koivula,Koppanen otetaan mukaan jos mahdollista.

Nykyisten sopimusten lisäksi ainakin 2 hyökkääjää ja 3 oikeaa pakkia, ei mitään ynnämuut osastoa. No kausarikauppa käy, kun automaattisesti lasku tulee perässä, jos et ole hereillä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10