Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Perinteinen kevätveikkaus on täällä taas. Osallistumaan täältä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 11:51 
Aloittaja Tarinankertoja - Uusin viesti kirjoittanut Pok
Myydään Ilves-huppari koko 98/104 hintaan 10 € ja Ilves-verkkatakki koko 110/116 hintaan 20 €

Molempia hyvin vähän käytetty,kun ei tuo pienin poika innostunutkaan kiekosta toisin kuin isoveljensä.Verkkatakki maksanut uutena 50€, hupparista ei googlettelemalla löydy myynti-ilmoitusta.Nuo on ostettu Ilves-kaupasta joulukuussa 2016

 2 
 : tänään kello 11:32 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut pelikirja
Unohtu mainita tosta Jyp ja Newton et toki siin sopparis lienee ulkomaan pykälä et sekin voi olla syy.

 3 
 : tänään kello 11:00 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut LentsunIpa
Ei ole vielä edes vappu ja nyt jo hikoillaan ettei ole vahvistuksia. Uskoisin kyllä että ennen varsinaista (ei terminaalista) Kesää saadaan jokunen nimi julki.

 4 
 : tänään kello 10:55 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut punakone
Onhan Jypilläkin sopimus Jake Newtonin kanssa.2v sopimus ja sitä ei ole julkistettu.Joko Ilveksellä ei ole soppareita,odotetaan parempaa sopimus ajankohtaa,pelit kesken tai verokikkailu.

Eiköhän jotain ilmoitella kun oikea aika on.

 5 
 : tänään kello 09:57 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut pelikirja
Onhan Jypilläkin sopimus Jake Newtonin kanssa.2v sopimus ja sitä ei ole julkistettu.Joko Ilveksellä ei ole soppareita,odotetaan parempaa sopimus ajankohtaa,pelit kesken tai verokikkailu.

 6 
 : tänään kello 07:06 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut ipa1970
Jos "vahvistuksia" tulossa vielä pelaavista kärpättapparaifktepsistä, tulijat ovat varmastikin joukkueidensa 3-4 kentästä. Eli silloin ei näistä ole edes ipan mittapuulla kärkihankintoja tulossa. Hiljaista on. Tosin, pelataanhan vielä koohooällääkin... ja suikkasen jengi.

 7 
 : tänään kello 01:40 
Aloittaja Koikkaaja - Uusin viesti kirjoittanut Mielensäpahoittaja
Yksi tuote jota lähes kaikki brändit myyvät, eli shottilasit puuttuu kokonaan tuolta kaupasta. Niitä saisi siitä 5-10€ hyvällä katteella liikkeelle

 8 
 : 18.04.2018, 23:18 
Aloittaja oulu - Uusin viesti kirjoittanut tievie
Paistaa kyllä näiden muutamien nimimerkkien kirjoituksesta ”lievä” katkeruus.
Tosiaan "lievää" tai "vielä lievempää" katkeruuttahan Ilveksen juniorityön arvostelu on kun seura ei missään ikäluokassa ole enää 10. parhaan seuran joukossa. Toisaalta on täysi syy olla katkerakin kun suosikkiseura on kyetty ajamaan näin alas eikä haluta nähdä vieläkään, että vikaa olisi muissa kuin arvostelijoissa.
Tässä esimerkki missä mennään: Ensi kauden B -nuorten mestiskarsinta:
Lohko 3:
GrIFK, Kauniainen
HAKI, Lohja-Nummela
Ilves, Tampere
Koovee, Tampere
Nikkarit HyRi, Riihimäki-Hyvinkää
TPS Akatemia, Turku
TuTo, Turku
Toivottavasti ei seuraavaa 20-30 vuotta eletä sillä kuinka monta NHL -varausta Ilves -nuoret ovat aikojen saatossa saaneet. Puoli vuosisataa sitten hankitut mestaruusviirit kun riittivät pitkään edustuksenkin osalta.

Ilman mitään katkeruutta (en ole mukana seuratoiminnassa), mielenkiintoista  että Pyry ei saanut paikkaa, mutta HAKIlla ja Nikkareilla on. En nyt jaksanut kaikkia sarjoja selailla läpi, mutta Nikkarit eivät olleet päättyneellä kaudella ollenkaan B1 Mestis -karsinnassa, HAKI oli oman sarjansa vika. Pyry oli B2-Mestiksen Final Fourissa, ja heillä on paikka A:n Mestikseen, eli pelaajapolku (plus Akatemia-toiminta) on olemassa.

Salaliittoteoriitikot voivat miettiä, että mahtoivatko isojen seurojen pomot vaikuttaa liitossa olevien vanhojen tuttujensa päätöksiin B1-Mestiksen joukkueisiin vähentääkseen pelaajavirtaa muualle.

Mutta, kunhan lämpimikseni kirjoittelen, junnukiekkoa tulee kateltua :)

 9 
 : 18.04.2018, 22:55 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut Masce
Mutta kyllähän jo voi sanoa, että Liiga on valahtanut jo Euroopan vitossarjaksi.
Aika kova väite kun meillä  Euroopan "paras" seura ei pääse edes mitallipeleihin.

Tarkoitin noin niinkun taloudellisessa mielessä järjestystä, jossa parhaat valikoituvat aluksi KHL:ään, sitten Ruotsiin ja Sveitsiin, ja nyt kevään siirtomarkkinoilla DEL:n suurimmat seurat ovat päässeet valikoimaan pelaajansa jo ennen Liiga-joukkueita.

Taktinen osaaminenhan Suomessa on huippuluokkaa, ja sillä pystytään kompensoimaan paljon varsinkin tuollaisissa yksittäisissä peleissä kesken kauden, kuten CHL:n yksittäisessä finaaliottelussa. Toisaalta tämä ylitaktisuus ja vahva trap-pelaaminen on alkanut karkoittamaankin nuoria pelaajia Suomesta Pohjois-Amerikkaan, ja näkynyt samaten sisään tulevien ulkomaisten pelaajien laadussa.

Tämän laadun näkee esimerkiksi pistepörssissä, kun 20:n kärkeen murtautui ainoastaan kolme ulkomaista; "suomalaistuneet" Bertrand ja Perrin. Ainoastaan Erik Thorell onnistui kipuamaan tuolle listalle vähällä kokemuksella suomalaisista peleistä. Ja hänkin saapui Liigaan Allsvenskanista – Ruotsin kakkostasolta.

Kaikissa muissa eurooppalaisissa huippusarjoissa pistepörssin kärjessä keikkuu useita vierasmaalaisia pelureita, jotka täten ovat joukkueensa terävintä kärkeä. Suomessa terävin kärki on suomalaisia, ja näistä suomalaisistakin kolmen joukkoon kipusivat jäähdyttelevät Kallio ja Tuppurainen.

Pitäydyn siis sanomassani Liigasta vasta Euroopan vitossarjana. Ja kehityskin näyttää kulkevan lähemmäs Tshekin sarjaa, jossa ei juuri ulkomaisia pistepörssissä näy ja Liigan tähtipelaajat ovat oman valtion eläkeläiskaartia eikä niinkään kohti Sveitsiä tai Ruotsia, jonne on imua ulkomaistenkin huippujen osalta.

 10 
 : 18.04.2018, 22:51 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut El Reino
Mutta kyllähän jo voi sanoa, että Liiga on valahtanut jo Euroopan vitossarjaksi.
Aika kova väite kun meillä  Euroopan "paras" seura ei pääse edes mitallipeleihin.

Budjetit kertovat kuitenkin karua kieltä kehityssuunnasta. Toistaiseksi pärjätään vielä sillä, että toimintakulttuuri ja taktinen osaaminen on edellä esim. DEL-liigaa. Ei kuitenkaan mene kauaa siihen, että isomman budjetin joukkueissa on nämäkin asiat laitettu oikealle tolalle ja pohjoisamerikkalaisten jäähdyttelysarjan sijaan toiminta ammattimaistuu joka saralla.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10