Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Perinteinen kevätveikkaus on täällä taas. Osallistumaan täältä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 11:51 
Aloittaja BEAT!! - Uusin viesti kirjoittanut lake79
Eli helsinkiläisten takia ilmeisesti odotettava 2020 alotusta?
En kuole tähän, sillä "puu-Tammela" on minulle kovin rakas stadion. Ihmeen kauan kesti itsestäänselvä asia, mutta vihdoin vinkumiset on päätöksessään. Seuraavaksi voi sitten odottaa jotain kansalaisaloitteita, valituksia somessa ja jotain mielenosoitusta ehkä vielä tuon osalta. Mutta se on ah niin turhaa.

Tervetuloa uusi Futis- ja Kiekkoareena Tampereelle.

 2 
 : tänään kello 11:11 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut Ilveksenmiäs
Eiköhän Nedorost pelaa Tsekin divarissa nimenomaan siksi, että tsekkien tapaan haluaa päättää uransa kasvattajaseurassaan.

Tätä EP scouttausta tehtäessä kannattaa käydä vilkaisemassa mitä lähteessä on sanottu. Tässä kyseissä jutussa todetaan kaverin siirtyvän HC Plzenin paitaan.
Kyllä..NYT..ei ollut silloin, kun tämän " scouttauksen " tein...

 3 
 : tänään kello 10:52 
Aloittaja BEAT!! - Uusin viesti kirjoittanut Tarinankertoja
Tamperelaisten kerrostaloyhtiöiden As Oy Kalevanlukko, Asunto Oy Kalevan Tornit ja As. Oy Teiskon Tornit valitus on kaatunut korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Korkein hallinto-oikeus pitää hallinto-oikeuden päätöksen voimassa. Sen mukaan hallinto-oikeuden päätöksen muuttamiseen ei ole perusteita.


YLE: "Olympiastadionin remontti valmistuu vasta ensi vuoden lopussa"

Eli helsinkiläisten takia ilmeisesti odotettava 2020 alotusta?

 4 
 : tänään kello 10:46 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut Robert ja Nollakulma
Eiköhän Nedorost pelaa Tsekin divarissa nimenomaan siksi, että tsekkien tapaan haluaa päättää uransa kasvattajaseurassaan.

Tätä EP scouttausta tehtäessä kannattaa käydä vilkaisemassa mitä lähteessä on sanottu. Tässä kyseissä jutussa todetaan kaverin siirtyvän HC Plzenin paitaan.


 5 
 : tänään kello 09:49 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut kylläonkivaaollailvesfani
Siitä ykkössenaa..
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=8710
VACLAV NEDOROST

Juu..pelasi viimekauden Tsekin kakkostasolla, mutta kaikki edellytykset täyttyy, kunhan pysyy ehjänä.

Mielummin ottaisin vaikka Makkosen ykkössenaksi, vaikka sellaiseksi se ei lähtökohtaisesti olisi tänne tuskin missään nimessä tulossa.

 6 
 : tänään kello 09:43 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut Carabasin Markiisi
Eiköhän Nedorost pelaa Tsekin divarissa nimenomaan siksi, että tsekkien tapaan haluaa päättää uransa kasvattajaseurassaan.

 7 
 : tänään kello 09:42 
Aloittaja minzu85 - Uusin viesti kirjoittanut Luchs
ainakin ikä.

 8 
 : tänään kello 09:41 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut kylläonkivaaollailvesfani
Ihan vain oma uskomus ja jonkun muunkin täällä, että eiköhän keskiviikkoon mennessä jotain julkisteta, kun on se off season tapahtuma, missä pelaajia ja johtoa mukana.

 9 
 : tänään kello 09:36 
Aloittaja oulu - Uusin viesti kirjoittanut HeGe41
Mitä sitä kiertelemään ja kaartelemaan. Tulokset puhukoot puolestaan. Jokuhan tuossa touhussa mättää.

 10 
 : tänään kello 09:28 
Aloittaja oulu - Uusin viesti kirjoittanut oulu
Ketjussa on kaikenlaista arviota Ilves junnuista, kannattaisi seuratoiminnasta päättävien lukea esim. Levokiven tekstejä. Itselläkin sama tilanne, että jo pitkään huolestunut tämän seuran juniorikiekon tilasta. On osaamattomalla ja itsekeskeisellä johtamisella jo ohitettu se kulminaatio piste, että korjaavien toimenpiteiden osuessa oikeaan, paluu nousevalle kehitykselle kaikkien ikäluokkien osalta vie nyt todella pitkään. Ilmeisesti Ilveksen junioritoiminnan huono johtaminen johtaa edelleen siihen, että nyt ja lähitulevaisuudessa juniorit tulevat siirtymään muihin seuroihin. Esim tilanne on se ,että kaikki hyvä sataa Nokian Pyryn laariin ainakin isompien junnujen osalta. (toivottavasti osaavat nyt tämän hyödyntää osaavasti pidemmällä tähtäimellä).Ilveksen nuorimmasta sm joukkueesta on viime vuosien saatossa tullut eräänlainen tulppa siitä ylöspäin tähyäville pelaajille. Kun valmennuksen intentiseetti ja taso ei ole riittävällä asteella, joukkue ei jalosta ja kehitä ylöspäin liikkuvaa pelaaja ainesta. Ja taas jo D ja C2 ikäiset lahjakkaimmat karsastavat C1 tietäen mitä edessä.
Urheilu organisaation (ja johtamisen)tämän hetkinen taso johtanee myös siihen että henkinen ilmapiiri huononee joukkueissa, vanhemmissa, ja läpi koko organisaation. Se näkyy myös tällä sivustolla, että ärähdetään aika äkkiä, jos esitetään huolta junioritoiminnan tasosta. Eli moni elelee aikamoiset laput silmien edessä, eikä kyetä näkemään metsää puilta.
Toiminnan taso on se että tullaan näkemään Ilves mestis joukkueita enemmänkin tulevina vuosina. Jos jotain hyvää, niin harrastusmaksut putoavat 5000-10000:sta noin puoleen. Iso SÄÄSTÖ!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10