Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 18:35 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Tupsukorva35
Selkeää kehitystä viime kauden tasoon nähden odotan lisäksi Ruotsalaiselta, Tammiselta ja Parikalta.

Tammisen ohella on mielenkiintoista nähdä, mitä tulevan kauden Lepaus tarjoaa, kun nyt se ensimmäinen liigakausi on takana. En nyt ihan odota "palveja", eli reilun parinkymmenen pisteen debyyttikauden jälkeen aletaan sarjaa dominoimaan, mutta sellainen +25 pisteen kausi olisi toiveissa molempien herrojen kohdalla.

 2 
 : tänään kello 18:02 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Brooks
Generousin palkkaaminen alleviivaa sitä, että joukkueen kokoamisessa mennään yli siitä, missä aita on matalin. Onneksi Kai Kantola ehti tehdä sopimuksen KalPan kanssa, muutenhan siinä olisi ollut mitä ilmeisin Meskasen stuntti.

Mielenkiintoista nähdä, millainen Ilveksen pelitapa ensi kaudella on. Tuolla puolustuksella ei ainakaan kovin nopeaa peliä pelata.

 3 
 : tänään kello 15:10 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut El Reino
Kehitysharppauksia odotetaan etenkin Liuksialalta, Ikoselta, Haapaselta ja Laaksoselta. Selkeää kehitystä viime kauden tasoon nähden odotan lisäksi Ruotsalaiselta, Tammiselta ja Parikalta. Vainio toivottavasti palaa toissa kauden pelimoodiin.

Kaikki ei varmasti mene kuin Strömsössä ja joidenkin kohdalla voi kehitys ottaa takapakkiakin. Avian varmasti nähdään jotain floppejakin kokeneemmassa kaartissa. Potentiaalisia tasonnostajia on kuitenkin enemmän kuin sellaisia, joiden kehityskäyrä osoittaisi alamäkeen.

 4 
 : tänään kello 14:06 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut ifor74
Aivan varmasti joku nuorista tulee ottamaan isoja harppauksen eteenpäin ja toivottavasti kaikki. Kyllähän allekirjoittanutkin voi nostaa käden virheen merkiksi ylös kun oli ennen viime kautta sitä mieltä ettei Eemelistä tule ykköskorin pelaajaa jos ei saa liikettä kuntoon ja niin vaan yhdessä kesässä muutos oli merkittävä.
Toivottavasti tämä osoittaa Dogille ja kumppaneille että kovalla työllä on mahdollista kaikki, ei kannata murehtia menneitä.


 5 
 : tänään kello 13:10 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Tupsukorva35
Itse odotan ensi kaudella mielenkiinnolla Ikosen kehitystä. Teki itseeni vaikutuksen ja oli varsin hyvä jokaisessa ottelussa, missä pääsi pelaamaan. Tasaisuutta vain otteisiin, jota tulee tietenkin sitä myötä, kun saa pelejä alle. Oli pelejä, joissa loisti avauserässä, mutta sitten katosi kuvasta. Erinomainen liike, hyvä laukaus, työmäärä molempiin päihin oli ihailtavaa, eikä pelkää mennä vääntöihin, vaikka aika hentoinen kaveri toistaiseksi onkin.

Odotuksissa on sellaiset kymmenen maalia ja parisenkymmentä pistettä, mikäli vain säilyy terveiden kirjoissa.

Mielenkiintoisia hakuja ovat olleet myös nämä nuoret Matinpalo ja Laitamäki, vaikka lähtökohtaisesti molempien ensi kausi kulunee Lempäälässä.

 6 
 : tänään kello 13:04 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Paatelainen
Viime kaudella varsinkin nuoret puolustajat olivat alkukaudesta roolissa mihin eivät olleet valmiita. Riskipeli sysipaskalla puolustuksella kauteen lähdettäessä kostautui ja Parikka ja Vainio menettivät selkeästi itseluottamustaan tappioiden ja miinusten helistessä. Tänä vuonna tilanne on toivottavasti toisin ja odotan Vainiolta ja Parikalta ehjempää kautta ja Liuksialalta varsinkin läpimurtoa.Kaikkihan me toivomme että varsinkin nuoret ottavat harppauksen eteenpäin, mutta kuika todennäköistä se on? Esin. varmaan kaikki odotti Vainiolta ja Liuksialalta enemmän kun viime kaudella nähtiin.

 7 
 : tänään kello 12:51 
Aloittaja Tupsukorva35 - Uusin viesti kirjoittanut Ilveksenmiäs
Kumman juttu, että yhden liigatasolla kykynsä näyttäneen puolustajahankinnan jälkeen foorumilla on kirjoitusten sävy muuttunut positiivisemmaksi. Hieno homma, jäädään odottelemaan lisää "varmoja" hankintoja!

Pitkä kesä edessä ennen kauden alkua.
Mutta kun muutamalla vahvalla hankinnalla alkaa mikä vaan joukkue näyttämään paljon paremmalta.
NYT ilm. myös hankitaan ja " ketään ei löytynyt " jargon on historiaa.
Nyt on edes yritystä..katsotaan mihin riittää.

 8 
 : tänään kello 12:04 
Aloittaja Tupsukorva35 - Uusin viesti kirjoittanut UglyHouse
Kumman juttu, että yhden liigatasolla kykynsä näyttäneen puolustajahankinnan jälkeen foorumilla on kirjoitusten sävy muuttunut positiivisemmaksi. Hieno homma, jäädään odottelemaan lisää "varmoja" hankintoja!

Pitkä kesä edessä ennen kauden alkua.

 9 
 : tänään kello 10:51 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut Ilveksenmiäs
Viimekaudella koko joukkueen tekeminen oli niin sekaisin, etten lähtisi ketään yksittäistä pelaajaa tuomitsemaan.
Jos joukkueena homma saadaan kuntoon, niin tekeminen on paljon vahvempaa, mitä on osien summa..saati yksittäinen pelaaja.
Tämän onnistumiseen kääntyy katseet valmennuksen puoleen.
Hyökkäykseen pari palasta, niin pelinappulat riittävät kyllä.
Jos tuosta sitten leivotaan onnistunut kokonaisuus, niin sieltä saattaa joku peruspakki Salmela tehdä " Vittasmäet ".
Puolustuksessa on nyt yv-tulivoimaa, kova ja ilkeä kanukki, kokenut Flood, lahjakkuutta, kokoa,... Tuohon voisi toisaalta haluta kiekollisen pakin vielä lisäksi, mutta toisaalta... kutkuttaa nähdä myös Laakson ja Salmelan anti ja heille toivoo kunnon näyttöpaikkaa. Roudataan sitten nopeasti täytemiestä, jos vaikkapa Laakso ei lunasta paikkaa.
Se hyökkäys sitten.. kovaa sentteriä huutaa. Jossain mielessä jopa hieman toivon Sandellin lähtöä. Hänellä on halu kokea vielä pelaajana jotain uutta, tekisi ok tilin ja kaikella on aikansa. Palaa sitten virkeänä ja entistä kokeneempana.
Korvataanko Meskanen, vai antaa isompaa roolia jollekkin nykyiselle pelaajalle ? Meskanen on poikkeuksellinen suomalainen jääkiekkoilija.. snaipperi. Tuohonko joku nuori, jolla on hyvä laukaus.. paljon riippuu tarjonnan laadusta. Siis siitä minkä tason rakentelija häärää keskellä..miksi ei laidassakin.
Onneksi Suomi jää, sillä jotenkin hän oli jopa paras meidän maajoukkuekolmikosta ja mielestäni lähimpänä kisapaikkaa.
Nyt selkeästi kootaan laajaa rosteria, jossa on myös kilpailua pelipaikoista.. ja aidosti. Tämä on loistava asia. Sitäpaitsi siellä tulee erillaisia vastustajia ja esim. seiskapakki kannattaa miettiä sen mukaan. Haetaako tehokkuutta, vai santapaperia.

 10 
 : tänään kello 09:23 
Aloittaja HeGe41 - Uusin viesti kirjoittanut ifor74
Kaikkihan me toivomme että varsinkin nuoret ottavat harppauksen eteenpäin, mutta kuika todennäköistä se on? Esin. varmaan kaikki odotti Vainiolta ja Liuksialalta enemmän kun viime kaudella nähtiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10