Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Åkerman

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1


Ainakin Ahtola sekä Mieho saivat tarjouksia myös muilta liigaseuroilta.

Eli siellä on selätetty painitrikoot päällä muitakin liigaseuroja. Osaatko kertoa mitkä joukkueet heidän perässään olivat?

2
Haippia oli aivan perkeleesti ja sitten julkaistaan tämän tason kavereita. Nousi varmaan kausikorttitilaukset 110%.

Nyt ymmärrän miksi tätä "vahvistusten" julkaisua kannatti venyttää. Olisi kannattanut vieläkin vain viivytellä kylmästi ja yrittää myydä ns. sikaa säkissä. Tietysti HIFK:n kauden venyminen pakotti tähän osaltaan. Aika tekemätön paikka tuollaisten nimien jälkeen myydä kausikortteja empiville kannattajille.

Onneksi tavoitteet on korkealla paperilla. "Kyllä niillä herroilla tarinoita riittää" lauleli Carola aikoinaan...

3
Yleinen jääkiekkokeskustelu / Vs: Huhuketju 2.0
« : 24.04.2018, 12:25 »
Eikös Platti asu Tampereella? Olispa Platt  ::)
Eikös täällä parikin henkilöä aika varmana puhunut jo aikaa sitten.

No sinä itse ainakin puhuit paluusta kuulleesi jotain.

4
Tänään vasta kiinnitin huomiota, että Tapparan penkin takana on joku todella nuoren näköinen paksu poika. Lippis päässä (tietenkin) ja oranssi huppari yllään. Onkohan kyseessä huoltaja vai joku pelaajien kaveri/maskotti? Jos on huoltaja niin veikkaan, että on Liigan nuorin huoltaja tällä hetkellä. Ei siis sillä, etteikö nuoresta iästään huolimatta voisi olla hyvä hommissaan. Maskottina tai huoltajana...

Huoltajahan hän, 15 vuotta ikää, mutta kokemusta jo pari vuotta: https://www.aamulehti.fi/urheilu/joona-13-paasi-tapparan-huoltotiimiin-han-tekee-varmaan-enemman-toita-kuin-kukaan-23606688/

Olipas mielenkiintoinen artikkeli, kiitokset!

Onpahan pojalla mukava "kesätyö". Kesätyö siinä mielessä, kun kausi Tapparalla niin pitkälle aina tuntuu venyvän. Varmaan kelpaa kavereille kehuskella olevansa hommissa ihan Liigatasolla  :)

5
Tänään vasta kiinnitin huomiota, että Tapparan penkin takana on joku todella nuoren näköinen paksu poika. Lippis päässä (tietenkin) ja oranssi huppari yllään. Onkohan kyseessä huoltaja vai joku pelaajien kaveri/maskotti? Jos on huoltaja niin veikkaan, että on Liigan nuorin huoltaja tällä hetkellä. Ei siis sillä, etteikö nuoresta iästään huolimatta voisi olla hyvä hommissaan. Maskottina tai huoltajana...

6
Sademies
Ilveksestä on sanottu, että se on pikkuseura, jolla on suurseuran kannattajat. Jotenkin näissä scouttaus - ja fantasia ketjuissa tämä ilmenee kaikkein parhaiten.


Eikös täällä ole haaveiltu ja haikailtu seuran strategian toteuttamiseen tarvittavia palikoita. Top6 on maalina ja unelmana. Saako Ilves-fanikin unelmoida (edes fantasia-ketjussa)? ;D

Ei saa haaveilla, mieluummin pitää pönkittää omaa viisasta oloaan, kun muistaa kertoa miten ei oo rahaa ja Ilveksen vetovoiman heikkoudesta.

Johan tuo Westerlund tänne hetkeksi saatiin urheilupuolta auttamaan 2012 syksyllä. Silloinhan se Ilveksen vetovoima vasta huipussaan olikin ja "rahaa oli kuin fyrkkaa." Niin kuin Jumppanen eräässä tv-sarjassa totesi.  :)

7
Erkka Westerlund olisi vapaana, eikä tyrmännyt valmennusuran jatkamista. Olisi kyllä kova vahvistus, vaikka UTJ:n hommiin tai valmentajaksi. Viimeistään sitten kunhan Kiven sopimus loppuu enkä vastustaisi yhtään, mikäli aiemmin saataisi remmiin.

8
Kevätveikkaus / Vs: Välierät
« : 03.04.2018, 14:51 »
Kärpät - HIFK 3-4

TPS - Tappara 4-3

9
Ilves-pelaajat / Vs: Juha Leimu
« : 25.03.2018, 18:54 »
Eiköhän Leimun terveystilanne ole johdon tiedossa ja palkka sen mukainen. Uskon että on pelikunnossa, kun kausi alkaa. "Eihän nyky-Ilveksessä oleteta mitään."

Tervetullut viivapelote mielestäni, niin häpeällistä oli tämän kauden pakkien tehot viivasta kerrassaan. Toivottavasti Leimu onnistuu näyttämään esimerkkiä varsinkin Parikalle kiekollisissa ratkaisuissa eri tilanteisiin. Ne kun olivat usein... no niissä oli toivomisen varaa. Samoin Floodin rooli ylivoimalla pienenee todennäköisesti, mikä on pelkästään positiivinen asia.

Näinköhän Leimu nimetään kapteenistoon? Ainakin Pelicansissa ollut varakapteenina 13-14 kaudella ja 14 -15 jopa C-rinnassaan. 

10
Piskulan monet olisivat varmaanki halunneet pitää mutta yhtälö oli vaan liian kallis Ilveksen mittapuille.Runko on hyvin kasassa ja kädet ristissä toivotaan että Meskanen jatkaa Ilveksessä niin silloin on suht hyvin pullat uunissa.Eiköhän Savilahteakin ole tarkoitus peluuttaa ihan laidassa näin lähtökohtaisesti eikä istuttaa keskelle.


En myöskään ymmärrä mitä nämä Platit ja Denisovit niminä täällä pyörii, koska kummatkin perustuvat ihan palstahuuteluihin ilman mitään isompaa realismia.

Niin eiköhän tuon Denisovin voi unohtaa muutenkin, erikoiselta tuntuisi jos hän olisi muka Piskulaa halvempi.

11
Kevätveikkaus / Vs: Puolivälierät
« : 18.03.2018, 22:21 »
Kärpät - Ässät 4-1
TPS - SaiPa 4-2
Tappara - KalPa 4-1
JYP - HIFK 4-3

12
Toivottavasti nämä "palaan halliin sitten kun on kunnon pelaajia"  eivät ole niitä samoja jotka uhosivat palaavansa halliin vasta sitten kun Manngard on poissa kuvioista. Se kiekkofanin muisti kun tuppaa olemaan joissain asioissa aika lyhyt.


No minä ainakin kuulun juuri tuohon porukkaan. Vuosikaudet tuli rahaa kannettua seuralle vaikeina aikoina karsintoja myöten, vaikkei opiskelijana oikein varaa meinannut olla. Sitten täyttyi mitta täysin Manngardin aikaan ja "menestykseen". Boikottiin meni koko touhu.

Sitten tuli tää Jalon jengi ja paluu halliin tapahtui viime keväänä. No se kiima loppui kuin seinään samalla, kun "vahvistukset" julkaistiin ja kaiken huipensi viikko jolloin naapuriin meni Zaborskyn tasoista ukkoa ja tänne tuli Espeland. Sillä hetkellä alkoi epäilyttää koko homma ja kausikortin ostosta ei ollut enää puhettakaan. En minä nyt mitään tähtiukkoja odottanutkaan, mutta olihan se kerta laakista selvää, että huumorimiehistöllä taas mennään vaihteeksi. Ruudusta päädyin sitten pelejä seuraamaan, on jotenkin helpottavaa lyödä kone kiinni, ettei tarvitse hallilla kärvistellä. Ei tässä enää huvita leikkimisestä maksaa.

Vaan muisti ei ole lyhyt, ei se siitä ole kiinni arvon Toskala.

13
Yhdyn edellisiin viesteihin. Nuo Jalon sanat eivät juurikaan lämmitä, tulosta on tultava heti ensikaudesta lähtien. Muuten olemme taas siinä samassa kierteessä, että lupaillaan mutta ei toimita.

Ja ei kiinnosta pätkääkään olenko väärinkannattaja vai en.

Samaa mieltä sanasta sanaan.

Muutenkin on alkanut jo pelottaa Jalon vakuuttelut, että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Joukkue kuitenkin heikkeni viime kauteen verrattuna ja sarjasijoitus heikkeni. Pysyn kaukana hallista, ennen kuin joukkuetta on ihan oikeasti vahvistettu ja tarinoille alkaa tulla jotain konkreettista katetta kaukalon puolella. Tällä hetkellä tuntuu, että se viime kausi oli todellisuudessa "välikausi", koska Ilvekselle epätyypilliseen tapaan meinasi tulla vähän jo menestystäkin.

Kunnon vahvistukset ennen kauden alkua ja sinne halliin voi hyvillä mielin taas ilmestyä.

14
https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/63d6fa86-c39d-4945-84cd-496e288edd92

Risto Dufva jättää päävalmentajantehtävät Jukureissa.

Toivottavasti jättää valmentajahommat lopullisesti, niin loppuu se Ilveksen piinaaminen vuodesta toiseen.

Loppuu Ilveksen piinaaminen, mutta mielelläni näkisin Ilveksen peräsimessä joskus. Eikä haittaisi vaikka jo ensi kaudella tai viimeistään Kiven sopparin päätyttyä.

Ilmeisesti huumorirosterilla ensi kaudella(kin) ollaan liikkeellä, joten tyylipisteitä ei oo tulossa. Silloin Dufvan tyyliselle valmentajalle voisi olla käyttöä. Todella tuskaista Jukureita vastaan ollut viime vuodet, minuun ainakin tehnyt vaikutuksen.

15
Kevätveikkaus / Vs: Säälipleijarit
« : 11.03.2018, 12:29 »
SaiPa - Pelicans 2-0
Ässät - Lukko 1-2

Sivuja: [1] 2 3 ... 12