Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Masce

Sivuja: [1] 2 3 ... 119
1
Ilves-pelaajat / Vs: Mikael Kuronen
« : 14.12.2017, 20:16 »
TPS-ottelun ennakossa mainitaan, että Kurosen piti pelata jo edellisessä HPK-ottelussa, mutta joutui jättämään tuon kolhun takia väliin. Nähtäväksi jää, onko siis huomenna mukana kokoonpanossa, kun Koivula ja Koppanen kuitenkin kokoonpanosta puuttuvat valmentaja-Salon lisäksi: https://www.ilves.com/taipuuko-tps-hakametsan-perjantai-illassa/

2
Ilves-pelaajat / Vs: Valtteri Viljanen
« : 14.12.2017, 18:52 »
No tosta haastattelusta nopeasti lukaistuna ei mielestäni voida päätellä, että Viljasen kanssa ainoastaan ollaan käyty ihan perusasioista lähtien läpi puolustuspelaamista.

Itse tulin nopeasti luettuna käsitykseen ja yleensä oletan, että puolustusasioita on käyty alkeellisista perusasioista lähtien läpi ihan koko joukkueenkin kanssa.

Niin haastattelussa puhutaan, että perusasioihin on menty nimenomaan puolustusalueen puolustuspelin osalta viisikkotasolla. Toki varmasti myös henkilökohtaisia palavereita on asian tiimoilta käyty, mutta kyllä ne on sitten tehty varmasti jokaisen pelaajan kanssa.

3
Rene Fasel on ehdottanut, että Suomi ja Ruotsi yhdistäisivät pääsarjansa. Esimerkiksi niin, että tuossa sarjassa olisi kuusi joukkuetta kummastakin maasta: https://yle.fi/urheilu/3-9977295

Lainaus käyttäjältä: René Fasel
Meillä on Euroopassa yli 100 seuraa, jotka kilpailevat korkealla tasolla. Se on liikaa. Meillä ei ole tarpeeksi pelaajia joukkueisiin. Ehkä Ruotsilla ja Suomella voisi olla liiga, jossa on kuusi joukkuetta kummastakin maasta. Se on idea

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoo, ettei ehdotuksessa ole mitään uutta, ja näitä keskusteluja on käyty jo vuosia. Hän kuitenkin näkee, että CHL voisi olla riittävä ja toimiva konsepti (heh, yllättäen): https://yle.fi/urheilu/3-9977651

SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen pitää Faselin ideaa mielenkiintoisena, ja kertoo, että Liigassa olisi kansainvälistymishalukkuutta. Vähemmän yllättäen kuitenkin Hiltunen tyrmää Faselin 12 joukkueen kilpailullisen Liigan, ja toteaa, että ratkaisun pitäisi olla käypä kaikille nykyisille Liiga-seuroille, ja tämän lisäksi Pohjoimaista liigaa voitaisiin paisuttaa vielä Liiga- ja SHL-joukkueiden lisäksi muutamilla joukkueilla Norjasta ja Tanskasta: https://yle.fi/urheilu/3-9977974

4
Ilves-pelaajat / Vs: Valtteri Viljanen
« : 14.12.2017, 17:43 »
Viljasen haastis .comissa: https://www.ilves.com/valtteri-viljanen-ei-varmasti-anneta-periksi/

Ehkä mielenkiintoisin anti perinteisen hokijargonin seasta tulee puolustuspelaamisen korjaamisesta:

Lainaus käyttäjältä: Valtteri Viljanen
Aika paljon ollaan keskitytty etenkin puolustusalueen pelaamiseen. Ollaan alettu ihan simppeleistä asioista rakentamaan uudelleen. Nyt se on alkanut pikku hiljaa toimimaan paremmin, mutta ei se nyt vieläkään mitenkään timanttista ole. Töitä on vielä edessä ja jokaisen pitää kehittyä koko ajan

Tiedä sitten, kauanko työtä on tehty, ja mistä aloitettu. Vieläkin tulee mustia otteluita, mutta nyt on kuitenkin ensimmäinen neljän ottelun jakso sitten syyskuun, kun Ilves on päästänyt maaleja 10 tai vähemmän. Ja tuohon lukeutuu siis tuo peräti kuuden päästetyn maalin Sport-ottelukin. Tämän putken aikana on kuitenkin tullut enemmän pisteitä kuin syyskuussa.

Viimeisiä hetkiä muutokseen, mutta ainakin jotain on tapahtumassa. Kevät näyttää, että tapahtuiko liian myöhään.

5
Ottelut / Vs: KE 13.12.17 | HPK - Ilves
« : 14.12.2017, 17:24 »
Ilvekselle kaikki pisteet ovat tärkeitä siksi,että pudotuspeliviiva siintää vieläkin kaukaisuudessa 11 pisteen päässä.Ei siksi,että joku yhtä surkeilla sijoituksilla oleva porukka saa myös pisteitä.

Toki näin. Vähän jäi viestini ulosanti vaillinnaiseksi nyt, kun itsekin sitä katselee. Tarkoituksena oli korostaa kahta asiaa; ensinnäkin sitä, että voitot ovat erittäin tärkeitä varsinkin vielä nyt, kun Sport ja Jukuritkin pystyvät vielä voittamaan yläpuolellaan olevia joukkueita. Keväämmällä en usko näin enää olevan, ja ainakin vielä Ilves tarvitsee apuja myös alapuolella oleviltaan, joita myös eilen hyvin tuli.

Toiseksi hain sitä, että vaikka eron kaventuminen viivaan on tärkeää, pitää tässä vaiheessa jo huomioida sekin, että edellä olevat jäävät selän taakse ja takana olevat siellä myös pysyvät. Matka pudotuspeleihin on kuitenkin huomattavan paljon pidempi, jos ero on viisi pistettä ja välissä kolme joukkuetta kuin että se olisi se sama viisi pistettä ja edellä vain tuo 10. joukkue.

6
Ottelut / Vs: KE 13.12.17 | HPK - Ilves
« : 13.12.2017, 20:47 »
Voitolla HPK:n ohi! Todella tärkeät pisteet sikälikin, että Jukurit ja Sport ottamassa molemmat tänään myös kolme pistettä.

7
Tuomareilla tullut hätä puseroon. Tulosvedossa kuukauden palkka vetämässä ja kova oli luotto Ilveksen sulamiseen jälleen kerran.

8
OTTTOO

Karjalainen sanoo hörps ja Ilves kiittää.

9
Entiset ilvekset / Vs: Alexander Ruuttu
« : 13.12.2017, 19:12 »
Seuraavalla tehopisteellä sivuaa omaa yhden kauden piste-ennätystään viime kaudelta (8+7=15).

Ja sieltä heti avauserässä Nordiksella kaksi börsää kotijoukkueen verkkoon.

10
4min ylivoimaa.

On kyllä selostaja pikkasen hukassa.

11
Ilves-pelaajat / Vs: Arttu Ruotsalainen
« : 11.12.2017, 18:17 »
Pahasti on Ruotsalainen hiipunut alkukaudesta.Kannattaa tarkkaan miettiä onko hänestä nostamaan tasoaan tulevaisuudessa ja toki pitäis tietää jatkaako esim Rautiainen.

20-vuotias vasta, ja kuten yllä todettiin, niin Meskanen ja Suomi tekevät tulosta nyt kaksi vuotta vanhempina. Aivan varmasti pystyy nostamaan tasoaan vielä paljonkin tulevaisuudessa. Toki pitää miettiä tarkkaan roolia tulevan kauden joukkueessa.

Omaan ensi kauden Ilvekseeni mies kuitenkin mahtuisi, koska on taitava ja monikäyttöinen pelaaja. Pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa, ja pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Ei varmaankaan sentterin paikkaa pysty ensi kaudelle lupaamaan, mutta ehdottomasti menee laidalla varasentterinä.

Erittäin älykäs pelaaja, ja oletuksella, että Koppanen pelaa ensi kaudella rapakon takana, niin ei tämänkaltaista pelaajaa ole Ilveksen junioriputkesta tulossa hetkeen aikaan Liigaan, kun Haapanen ja Ikonen ovat melko puhtaita laitureita. Tehot toki ovat alkukaudesta laskeneet, mutta potentiaali on silti selvästi nähtävissä. Itse kiinnittäisin miehen parin vuoden sopimuksella, ja olisikin kiinnitettävien listallani seuraavana, jos oletetaan, että Sandellille annetaan aikaa ja Piskula sekä Flood tuskin tekevät päätöksiä tulevaisuudestaan ennen kevättä.

12
Pelit / Vs: Liigaguru 2017-2018 | Veikkaukset
« : 09.12.2017, 13:32 »
Jukurit - SaiPa 2 (2-4, Jukurit)
HPK - HIFK 2 (2-4, HIFK)
Ilves - Sport 1 (4-2, Ilves)
Kärpät - Lukko 1 (4-1, Kärpät)
Pelicans - JYP 2 (3-4, Pelicans)
Ässät - TPS 2 (2-3, Ässät)

13
Vieläkö saisi Liuksialan maalijyvän kohdalleen, niin alkaisi näyttää todella hyvälle
Niin, mitenköhän sillä on mennyt Lekissä?
Ihan hyvin, eilenkin 1+1 tehot jokipoikia vastaan.

Ihan hyvää näyttäisi LeKin reissu kyllä tekevän Liuksialalle. Ensimmäinen ottelu meni nollilla, mutta toisessa ottelussa tuli 1+2 ja eilen kolmannessa 1+1. Eiköhän sieltä saada takaisin aivan uudenlainen Dogi piakkoin - viimeistään junnukisojen aikaan.

14
Joku kellä on ees pikkasen virtaa kintaissa, niin vois kantaa tän dj:n vitun kauaksi Ilveksen peleistä. Juhlitaan 100 v Suomea niin mies soittaa uusia suomipop biisejä😂😂😂

Syyt faneja, ne on niitä ehdottanut.

Joo, ajoissa jo ilmoitettiin, että ottelussa soitetaan ainoastaan suomalaista musiikkia, ja oliko niin, että koko biisilista on lopulta koottu fanien äänestyksien ja toiveiden pohjalta? Eli ensimmäistä kertaa DJ:llä ehkä vähiten tekemistä ottelun biisilistan kanssa.

Vastaan itse itselleni, kun oli näköjään jo toisessakin ketjussa asiasta puhetta:
Hieno tapahtuma, mutta musiikki vastaava/dj täysin pihalla, mitä Suomi 100 tarkoittaa. Jos olisin vastuussa niin monoa tulis ja lujas.

https://www.instagram.com/p/BcNKBbNnjmK/

"ilveshockey

Mitä suomalaista musiikkia Sinä haluat kuunnella tiistaina 5.12. pelattavassa Suomi100-juhlaottelussa?

Kommentoi tämän päivityksen alle kotimaisen artistin suosikkibiisisi ja me kokoamme sosiaalisen median kanavistamme 100 biisiä kattavan juhlalistan!

Lista tullaan julkaisemaan ottelupäivänä Ilveksen virallisessa Spotify-profiilissa!"

Missä olit silloin kun äänestyslipukkeita jaettiin? Kansa on puhunut, pulinat pois. 😉

15
Joku kellä on ees pikkasen virtaa kintaissa, niin vois kantaa tän dj:n vitun kauaksi Ilveksen peleistä. Juhlitaan 100 v Suomea niin mies soittaa uusia suomipop biisejä😂😂😂

Syyt faneja, ne on niitä ehdottanut.

Joo, ajoissa jo ilmoitettiin, että ottelussa soitetaan ainoastaan suomalaista musiikkia, ja oliko niin, että koko biisilista on lopulta koottu fanien äänestyksien ja toiveiden pohjalta? Eli ensimmäistä kertaa DJ:llä ehkä vähiten tekemistä ottelun biisilistan kanssa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 119