Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Tuomas

Sivuja: [1]
1
Pelit / Ilves horror team
« : 31.10.2013, 13:24 »
Ehkä tänne ns. hiekkalaatikolle on sopiva perustaa tällainen hassutteluaihe. Kaiken ahdistuksen keskellä ajattelin, että olisi pakko saada jotain hauskempaakin mietittävää kuin ainaiset omistajasotkut. Ja mikäs sen hauskempaa kuin muistella aikaisempia ahdistuksen kohteita.

Tarkoitus on siis koota heikoin mahdollinen Ilves-joukkue, mitä mieleen tulee. Heikkous voi olla esimerkiksi pelaajien hinta-/laatusuhteella, petetyllä odotusarvolla tai milloin milläkin mittarilla mitattu. Säännöt ovat siis vapaat ja joukkueita lienee yhtä monta erilaista kuin käyttäjiä foorumilla.

Laitan oman joukkueen rajoitukseksi 2000-luvun pelaajat, koska sitä aiemmat vuosikymmenet ovat enemmän tai vähemmän hämärän peitossa. Lisäkriteerinä myös vähintään yksi pelattu runkosarjaottelu Ilveksessä, joten Chris Allen ei mahdu mukaan. Ulkomaalaiskiintiöiden poistuminen mahdollistaa absoluuttisesti parhaan joukkueen rakentamisen. Tässä tulee floppiketjut ja perään pienet esittelyt!


Hyökkääjät:

Junior Lessard - Jason Bonsignore "A" - Tony Voce
- Ykkösketju, jonka pelaajat ovat tunnettuja työteliäisyydestään. Miehet treenasivat kesän kovempaa kuin koskaan ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Kaikilla vahva AHL-tausta ja sentterillä timantinkova 1. kierroksen NHL-varaus #4. Olematon floppiriski ja Pohjois-Amerikkalaisina lienevät kevään ratkaisupelaajia.

Vyacheslav Solodukhin - David Bararuk - Lubomir Korhon
- Ensinnäkin keskellä harvinaislaatuinen sentteri, joka kykenee pelaamaan myös laidassa; erinomainen pelimerkki valmennukselle! Laituri Venäjältä, jonka viime Ilves-visiitti jäi kaikkien mieleen! Ikimuistoinen valopilkku kentällä syksyn pimeinä iltoina. Oikealla laidalla Tsekin liigassa 25 maalia paukuttanut takuuvarma viimeistelijä, jolla on eväitä Liigan maalipörssinkin voittoon.

Samuli Kivimäki - Danny Dries - Matti Uusivirta
- Lähes yhtä upea sentteri kuin kakkosketjussa ja samat kuvailut. On upeaa, että Pohjois-Amerikasta löytyy näitä monipuolisia taitureita, joilta Euroopassa onnistuu ongelmitta pelipaikka kuin pelipaikka. Laitureinta miehet, jotka erityisosaamisellaan ovat selvästi sitä tasoa, mitä ei omista junioreista löydy. Varsinkin superpotentiaalisen Uusivirran treidikaappaus Sami Sandellin kaltaisella jämämiehellä on koko 80-vuotisen historian parhaita vaihtokauppoja.

Henrik Juntunen - Mika Viinanen - Tommi Jäminki
- Laitureina eteenpäin menevät NHL-varaukset, joista tuskin saamme enää kauaa kotimaan kaukaloissa nauttia. Laitureina oikein henkilökohtaisia suosikkeja isokokoisina varsin surk... sulavasti liikkuvina jässikköinä, joiden teot palvelevat aina omaa joukkuetta. Kaikki varmasti muistavat Kari Elorannankin suitsutuksen Juntusen tyylipuhtaista taklauksista, joilla sytytettiin yleisö ja sammutettiin vastustajan nuppi! Sentterin vahva Tappara-tausta on vain plussaa ja ikä ainoastaan numeroita.


Pakisto:

David Printz - Lauri Kinos
- Ei erotella kultamunia, vaan laitetaan rohkeasti kaksi parasta pakkia samaan pariin. Häikäisevää, ei voi sanoin kuvailla, vaan täytyy itse nähdä. Marraskuussa ulkona kinokset masentavat, mutta tuovat mieleen Lauri Kinoksen ja heti kirkastuu!

Pasi Petriläinen "C" - Antti Hulkkonen "A"
- Johtajuutta kentällä ja kopissa. Varmaan ollaan yhtä mieltä siitä, että Pasi Petriläinen on se ainoa oikea Ilves-kapteeni..?

Mika Niskanen - Fredrik Svensson
- Kokeneet kaverit, joilta voi odottaa vastuunkantoa ja oman pään hoitamista. Kalle Palanderkaan ei pujottelisi näiden keppien ohi!


Maalivahdit:

Jani Hurme
Bruce Racine
(Miika Wiikman)

- Kaksi entistä NHL-maalivahtia on parempi kuin yksi entinen NHL-maalivahti. Kymmenkunta vuotta kestäneet loukkaantumiskierteet ovat historiaa, tai ainakin näin sopii olettaa. Varmuuden vuoksi kolmosmolariksi siihen rooliin riittävän nöyrä Wiikman, jotta kaiken maailman Twitter-skandaaleilta vältytään.


Kelpaako? Kiva olisi nähdä esim. kokeneempien kirjoittajien 80- ja 90-lukujen rostereita.

Sivuja: [1]