Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Jaska72

Sivuja: [1] 2 3
1
On tainnut Vainion äijä tehdä 4 maalin edestä tänään. Mitä Ollille on tapahtunut viime kauden jälkeen?

2
Miten voi muutamat pelaajat pelata noin pehmeästi pleijareissa? D'Amigo (joku vamma), Keränen, Mustonen, Sointu. Otto on potentiaalinen ratkaisija kumpaan päähän tahansa. Ilman Lehtosta tämä olisi jo taputeltu....

3
Ilves alottanut pirteästi.

Paras peliin sisääntulo moneen viikkoon. Koko porukka mukana hommassa alusta alkaen. Lisää tätä!

4
Enpä olisi uskonut tätä kirjoittavani - Zalewski on ollut aivan loistava tänään sekä kiekollisena että kiekottomana. Lisää tätä!

5
Huoh, Yrjölä tunaroi ja 3-0..

No kyllähän tuo aina yhtä loistava Marakin olis voinut maalin edessä tehdä muutakin kuin seurata katseella... Miten voi tuolla kokemuksella pelata noin junnumaisesti jatkuvasti?

6
Entiset ilvekset / Vs: Michael Keränen
« : 06.05.2014, 14:00 »
http://www.leijonat.fi/uutiset/tuoreimmat/item/10708-suomen-mm-joukkueeseen-muutos-palola-korvaa-aaltosen.html

Onko Keräsellä jo noussut keltainen neste noin päähän? 1 kova kausi liigassa ja ei kelpaa "varamiehen" rooli mm-kisoihin. Voi voi!

7
Kyllä, Summanen ykkösvalmentajaksi, Mälkiä kakkoseksi ja Jortikka vastaa joukkueen henkisestä hyvinvoinnista.
[/quote]

Ja vielä Jamalaisen Immu hoitamaan mediaa = vittusaatanaa lehdistötilaisuuksiin

8
Kolpille menee nyt joka pelissä noita helppoja mutta kyllähän tuo joukkueen pelaaminen on kaukana matseja voittavasta pelaamisesta.

9
Muut samoista sijoista tappelevat jengit käsittelevät paineet ottamalla kaikki pisteitä omista peleistään. Ei tuo Kerhon nousu ohi todellakaan ole mahdotonta.

10
Maran ollessa kentällä pyörii koko ajan omissa ja taitaa olla ollut taas molempien maalienkin aikana siellä pyörimässä....

11
Nyt kaivattaisiin jotain "Nickersonia" hoitamaan tällaiset "cheap shot" -spedet....

12
On muuten urpoin pelaaja sitten Miska Kangasniemen tämä pellekalle.... Koko tapahtumaketju ihan idioottimaista. Mutta kelpaa meille :).

13
Kyllä erikoista on "leveiden hartioiden" touhu. Juttelin viikolla erään merkittävän yhteistyökumppanin kanssa omistuskuvioista jne. ja kaverin kommentti oli:"paskat siellä mitään tapahdu." Jos sponsseilla on tässä vaiheessa tuollainen fiilis, voi ensi kauden talouden rakentaminen olla mielenkiintoista... Nyt vielä peli kentällä on aivan kuraa (pelsu tuurivoitosta huolimatta) niin pleijaripaikka saattaa muutaman kierroksen jälkeen olla unta vain. On Juupella ja Tuomaksella melkoinen työsarka edessään joukkueen kasaamisessa, kun taustat ovat tässä kunnossa.

14
Turre 1-1. Pesonen pelasi tilanteen hienosti.

Ja Veistolan hieno takakarvaus.

15
V. Rantasen kanssa täysin samoilla linjoilla tuon puolustamisen kanssa. Miten ihmeessä ne äijät hukkuvat omassa päässä noin? Tuon säntäilyn jälkeen täysin mahdotonta lähteä rakentamaan peliä eteenpäin, jos puolustamisessa ei ole mitään rakennetta.

Sivuja: [1] 2 3