Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Satunnainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 35
1
Viimekaudella Laatikainen iski hurjat 0+6 tehot, Viljanen 3+14 ja Pulli 2+6. Yhteensä siis viisi maalia.
Noista pisteistä toki ei kaikkia edes tehty pakin paikalta (Viljanen).

Noin ylipäätään on kyllä hämmentävää lukea lainauksessa mainittua kolmikkoa ylistävää tekstiä. Jotkut siis ilmeisesti ovat sitä mieltä, että tilanne olisi parempi, jos nämä olisivat jatkaneet. Piskulan haikailun ymmärrän hyvin, mutta tämä kolmikko...

2
Leimun piste-ennätyksistä on kyllä ihan huikeaa luettavaa.
Voitko laittaa linkin tuollaiseen viestiin? Huumori piristää aina.

3
Vainio.. potentiaalin pitäisi pikkuhiljaa realisoitua, muuten alkaa olemaan " ikuinen lupaus osastoa " ja nuoremmat ajaa ohi.
Parikka.. sama mitä edellä.
Olli Vainion ja Jarkko Parikan kohdalla ollaan vielä aika kaukana nyt tai ei koskaan kaudesta.

Olen tässä samoilla linjoilla kuin nimimerkki Jallu. Erityisesti Parikan kohdalla. Hän on jotenkin sellainen pelaaja, että kovin helposti pääsee unohtumaan, kuinka nuori hän oikeastaan on. Juuri ennen kauden alkua täyttää 21 vuotta. Samaa vuosikertaa kuin Ruotsalainen, ikäeroa Haapaseen ja Ikoseen alle vuosi.

4
Ilves-pelaajat / Vs: Mark Flood
« : 17.07.2018, 11:08 »
Jos nyt sitten puhutaan Floodin merkityksestä joukkueelle, niin kokemusta hän ilman muuta tuo. Kokonaishyötyä pohdittaessa pitäisi tietää herran palkka, jotta voitaisiin arvioida, mikä on todellinen panos/tuotto-suhde. Tässä tullaan sitten siihen, että henkilökohtaisesti karsastan ajatusta, että pelaajaa (etenkin vahvistukseksi hankittua) joudutaan arvioimaan sen mukaan, mitä hän seuralle kustantaa.

Minä taas karsastan ajatusta, että johonkin pelaajaan lyödään jollain mystisellä perusteella vahvistus-leima, ja se vaikuttaa häneen kohdistuviin odotuksiin ja suoritusten arviointiin. Ei kai kenellekään tehdä sopimusta ajatuksella, että hän olisi joukkueelle heikennys? Korkea palkka on totta kai peruste odottaa hyvää ja tasaista pelillistä panosta, mutta mitään ylimääräistä jakoa vahvistuksiin ja ei-vahvistuksiin en ymmärrä.

5
Sellainen parin kuukauden hyvä jakso ei riitä lätkässä mihinkään, jos joukkueen rosteri on tuollainen millä kauteen ollaan taas lähdössä.
Jos katsotaan maalivahteja ja puolustajia, niin ollaanhan jo nyt viime kauden alkua edellä.

6
Jos SM-liigassa pelattaisiin kesäliigaa tämänhetkisillä rostereilla, niin toki oltaisiin rankattuna häntäpäähän. Kauden alkuun on kuitenkin vielä yli 2 kk. Olennaisempaa on se, millainen rosteri on siinä vaiheessa. Yksi laadukas keskushyökkääjä ja 1-2 pakkia, ja näyttää heti paljon paremmalta.

Tulossa taas jokavuotinen ipapelaajien kehityksen harppausilmiö suonenvetoineen.

Olen äärimmäisen pettynyt, jos joukkueessa, jossa on noin paljon nuoria ja "myöhäisheränneitä" pelaajia, ei useampikin ota selviä kehitysaskeleita. Eivät tietenkään kaikki, ja joku pelaa floppikauden, mutta melkoinen superpessimisti saa olla, jos uskoo Ruotsalaisten, Ikosten, ym. pelaavan maksimissaan viime kauden toisinnon.

7
Niin kuin kirjoitin niin hyvä että tavoitteet on tarpeeksi korkealla mutta MUN mielestä joukkueen kokoaminen TÄLLÄ HETKELLÄ ei vastaa tavoitteita realistisesti vaan kaikki perustuu toivotaan, toivotaan arviointiin.

Voisitko avata tätä hiukan? Siis onko olemassa jokin rosterin taso, joka pitää olla saavutettuna heinäkuun alkupäivinä, jotta olisi mahdollista kamppailla suorasta pääsystä puolivälieriin?

8
Ilves-pelaajat / Vs: Lassi Thomson
« : 28.06.2018, 21:45 »
Olen ollut siinä käsityksessä, ettei näitä varauksia juuri tuhlata, vaan asiasta on yleensä sovittu jo ennalta. En tosin ole mitenkään sen kummemmin näiden junnusarjojen varausjärjestelyihin perehtynyt, joten voin hyvin olla väärässä.

9
Toistan vielä: historiassa tiedetään varmasti vain toteutunut vaihtoehto, joten emme voi mitenkään tietää, millainen Ilveksen tilanne olisi ilman cityshortsipoikia - varsinkin, kun Ilveksen menneisyydessä mikään ei anna olettaa, että tilanne olisi jotenkin parempi.

Emme tosiaan pysty palaamaan menneeseen, ja empiirisesti varmistamaan, mihin toisenlaiset valinnat olisivat johtaneet. Se ei kuitenkaan tietenkään tarkoita, ettemmekö voisi arvioida menneitä tapahtumia ja sitä, mihin toisenlaisin toimin olisi voitu päätyä.

En muuten ole lainkaan tietoinen mikä ihmeen mekanismi johtaisi siihen, että aiempien päättäjien virheet pakottaisivat seuraajatkin epäonnistumaan. Kaikki tietävät, että on menestyviä urheiluseuroja, jotka on huonolla johtamisella saatu ongelmiin, ja toisaalta ongelmaseuroja, jotka on saatu nostettua urheilullisiksi ja taloudellisiksi menestystarinoiksi. Totta kai jokainen saa vapaasti uskoa, että Ilveksellä on jokin "mystinen paha karma", joka väkisin vie ongelmiin. En kuitenkaan näe tuollaista ajatusta mitenkään rationaalisena.

10
Tappara lähti paitsi urheilu-. myös bisnesmielessä omille teilleen jo 1970-luvulla;

Muistaakseni vielä viime vuosikymmenellä oli kausia, jolloin liikevaihdot olivat hyvin samaa taso, taisi joskus olla Ilveksellä isompikin. Nyt eroa on monta miljoonaa. En siis antaisi minkäänlaista "synninpäästöä" sillä verukkeella, että joskus menneinä vuosikymmeninä on tehty tai jätetty tekemättä jotakin.

Manngard pelasi seuran konkurssilta rahoillaan monasti.

Niin pelasti. Seuran, jossa hänellä oli täysi päätösvalta, ja siten aivan perustellustikin sai myös kantaa vastuuta päätöstensä seurauksista.

11
Kun meillekin tulee vahvistus Italian liigasta niin mielenkiintoista olisi tietää miten tuo 1,5m Fiatia jakautuu eri merkeille ja sitten myös maantieteellisesti.  Tämä olisi hyvä täydennys tuo uuden ulkin mukaantulon myötä-
Tarkoitat kai jos tulee. Vain onko minulta nyt mennyt jotain täysin ohi.

12
Tapparan tiedotteessa kerrotaan myös Miska Kukkosen siirtyvän naapuriin 2+1 -mallisella sopimuksella.

Kukkonen tämän kauden draftin ensimmäinen suomalainen puolustajavaraus. Meni jopa ennen U18-mestarijoukkueen kapteenia Toni Utusta.

Hyvä hankinta Tapparalta siinä mielessä, että luvassa on melko varmasti ainakin 100 k€ siirtokorvauksia, ellei tämä lähde juniorisarjoihin.

Ilveshän ei niitä rahoja olisi tarvinnutkaan.

Jos tekee pariin vuoteen sopimuksen  niin puolet sentään Ilvekselle.

13
Entiset ilvekset / Vs: Sami Sandell
« : 15.06.2018, 20:22 »
Jos leikattu ristiside olisi vahvempi kuin alkuperäinen niin kai silloin noita polvia leikattaisiin kokoajan ja tehtäisiin superpolvia ammattiurheilijoille , samalla kaikki muutkin jänteet operoitaisiin 2.0 formuun.  ;)
Joo, aivan varmasti todella moni olisi valmis jättämään kauden väliin moisesta syystä...

14
Noista keskiviikkopeleistä yksi on itsenäisyyspäivän aattona, eli sikäli vähän kuin perjantai-peli, ja toinen tapaninpäivänä, jolloin aika moni varmaan ottaa jouluviikon to-pe vapaaksi. Jälkimmäinen on myös paikallispeli.

15
Tuolla se voi olla suunniteltua, sillä SuperCell miehet taitavat istua hallituksessa.
Mitään hyvää kuvaa taloudenpidosta tuo ei kuitenkaan anna.
Jossain vaiheessa spekuloitiin, että tappion tekeminen oli ainakin osin tapa tuoda uudet omistajat valtaan suunnattujen osakeantien kautta, mutta koska tappiota tulee aina vain, ei tuo perustelu oikein pidä. Vaikka miehillä rahaa onkin reippaasti, niin tuolla tahdilla polttamalla alkaa varmasti tuntua heilläkin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 35