Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 269
Haista vittu Antti paskahousu Pennanen paskin Ilves valmentaja ikinä. Tapoit kaiken tunteen ja pelin. Kaikkea pahaa sinulle ammatissasi vitun taskun kaivaja nyhverö.

Eemeli Suomi susta ei ollut tälläkään kaudella yhtään mihinkään kun sitä tarvittiin. Kakkos kolmos kentän perus puurtaja. Toivottavasti sun varaan ei lasketa enään mitään ikinä. Ihan kiva omapoika ja lisä joukkueessa mutta tosipaikassa nolla.

Jakke Parikka sä olit ihan vitun huono sarjassa, ihan vitun huono.

Joona Ikonen vitun lammas luovutti kun tarjottiin vähän isompaa palkkaa.

Jarkko Näppilä toivottavasti löydät jostain muualta töitä. Kaukaa täältä.

Antti Pennanen haista vittu!
 

H.Olding

Rivipelaaja
Viestejä
60
On se kyllä jälleen niin että ei tuollaisilla virtuooseilla mestaruuksia voiteta. Kamppailuvoima puuttui ihan täysin. No, kiitos tästä kaudesta. Toivotaan että ensi kaudelle osataan joukkue koota ajatellen loppukautta.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 358
Olihan mahalasku koko pudotuspelitaival. Koko porukalla nuppi jumissa valmennusta myöden . Rookie psykologi ylianalysoinut ja sekoittanut koko porukan päät?
 
Viestejä
1 917
Kallis kokeilu oli tämä vajaat kaksi kautta. Melkein sääliksi käy Niemelää, vaikka olen iloinen että hän tulee.
Toivottavasti toi ihan sairas pelaajaruletti rauhoittuu samalla. Meillä ei ollut valmentajaa, joka olisi saanut pelaajat esittämään parastaan kuin ajoittain. Tulevaisuudessa kootaanko joukkue kerrankin ajoissa? Hankitaan enemmän sitoutuvia duunareita ja vähemmän näitä yhden kauden supertähtiä, jotka pettää tärkeimmällä hetkellä.

Ei varmaan pelejä pysty enää katsomaan yhtään, mutta olen silti täysillä Niemelän vankkureissa. Vasaran tappio ja Niemelän mestaruus toisi vähän lohtua, jopa iloa kevääseen. Sellaista se on Ilveksen kannattaminen. Suurin ilon aihe on, jos tappara ei voita. Tämä on sellaista huojumista pettymyksestä toiseen ja loputonta häpeää.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 618
156142060_max.jpg
 

Jekimovs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
107
Vittu oli hyvä ostaa 500 euron kausikortti. Tällä hetkellä asun valitettavasti Helsingissä ja ensi kausi tulee asuttua myös, eli ensi kauden kompensaatiota en tule käyttämään. Yhteenkään peliin en kerennyt vielä puolivälierissä.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 311
Täysin aseetonta ja kuritonta paskaa. Ei jaksa edes vituttaa enää. Se loppui jo toisen erään täydellisen ryssimisen kohdalla.

Hävettää. Koko kiekko-Suomi nauraa meille. Enää ei riittänyt, että suletaan välierissä. Nyt siinä onnistuttiin jo puolivälierissä.
 
Ylös