Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 310
Eliittiä pelin suhteen ja kabinetissa. Menee kyllä maajoukkueessa todennäköisen valitettavasti hukkaan. Mitenhän pärjää heti niiden NHL-ammattilaisten kanssa. Harmittava menetys Ilvekselle mutta Ilves saa hyvän korvaajan ja työn jatkajan.
On sielä jonkun verran kuitenkin tuttuja junnumajuista jne.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 915
Tätä olen myös Pendolta odottanut ja tätä tänään saatiin.
Asiallisesti mutta painokkaasti otti kantaa tuomaripeliin.
Ilves ei voi jäädä tässä "pelissä" jälkeen haluttiin tai ei. Tämän päivän pressi saa Pendolle kiitosta isolla kädellä.
Jos koko runkosarjan valitat tuomareista, niin tässä kohtaa kautta sun valitukset menee kuuroille korville.

Ku tekee niin ku Pendo, niin vaikutusta voi äkkiä ollakkin
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
571
mjoo hyvä oli kommentti tuomarilinjasta, ei nyt ihan paras puheena, mut kumminkin.

on tuo kyl niin hämmentävää, et miten tuota roikkumista, estämistä ym. ei saada kitkettyä pois. Ei se ole kenenkään etu, että sitä sallitaan, ei liigan, ei katsojien, ei pelaajien, ei tasan kenenkään. Tekee vaan lajista ja sarjasta huonomman kaikille.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 396
Oliko siinä nyt paikallisen jälkeen muutakin ku Tuomareiden psyykkausta tästä filmaamisesta?
Katselin tos tilanteita uusiksi ni Gregoiren huitasun jälkeen tuli melkoinen ihmeparantuminen, eli kasseille lyönti lakkasi yhtäkkiä sattumasta. Jokainen pihapelejä pelannut tietää kyllä miten se tuntuu ku pallo tai kiekko levähtää arkaan kohtaan.

Toiseksi Meskasen jäähy mis Rauhala kaatuu ni näyttää näyttävältä loikalta vähä ennakoivastikkin. Katsomos jossain kohtaa huudettiin että "hyppää jos sä Ilves oot". Mutta ei kai Rauhalan olis tarvinnu...
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 839
Tuus ny kaikkitietävä @Ilves97 kertoon, että kuinka hyviä ne Pendon joukkueet on aina joulun jälkeen ollu..päässy unohtumaan.
Ensimmäistä kertaa Pendon uralla pääsi käymään niin, että pistekeskiarvo joulun jälkeen ei ollut parempi kuin ennen joulua. Toki se oli molemmilla jaksoilla tasan 2,00. Kai se siis ihan ok joulun jälkeen meni.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 368
Just tuolla Oulan ketjussa kyselin, josko saatas näitä vakioruikuttajia ruikuttaan Pendosta ja siitä miten paska on joka mittarilla. Hiljasta lienee siihen asti, kun on ensimmäinen vastoinkäyminen, sit keksitään kyllä kaikki mahdollinen sylkykuppi-meininki. 60 peliä takana ja pakko todeta, että kaikesta Pendon tekemisestä on mielestäni tullut hyvin ilmi se, että joukkueen ja pelaajien hyvinvointi on ollut pääosassa ja kunnioitus on ollut koko ajan molemminpuolista. Ja se on pirun tärkeetä. Alkaen niistä paineiden purkamisista Maple Leafs-vertauksin ja päätyen niihin pressien "Ikonen kolme maalia, muistakaa se" kun jengi jauhoi Nikusta. Suojelee omiaan mediassa ja pitää ääntä kun tarvii. Oli se tuomareista tai tuomareille. Hieno mies, harmi, että lähtee.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 320

Antti Pennasen joukkueessa mennään aina joukkue edellä. Ei siellä ennen peliä puhuttu mistään pistepörssin voitosta, eikä minua pidetty mitenkään kartalla. Enkä minä erätauolla käynyt puhelinta käynyt tsekkailemassa. Voi olla, että siitä olisi ollut vain haittaa, jos olisi alkanut liikaa miettiä, Palve sanoi.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 373

Ei tuo Turkulaisen jääaika pistepörssin voittokisassa ole mitenkään poikkeuksellinen.

89-90 -kauden päätöspelissä pistepörssin voitosta HPK:n Kuznetsovin kanssa kilpaillut Summanen pelasi varmaankin yli 40 minuuttia kauden viimeisessä pelissä. Pistepörssin voittoa haettiin koko joukkueen voimin niin, ettei suurin piirtein edes lauottu maalia kohti ennen kuin kiekko oli käynyt Ramilla. Yksi varma maalikin taidettiin jättää tekemättä ja suojattiin vain kiekkoa niin, että Rami sai lyödä sen sisään. Muistikuvat nuoren miehen verkkokalvoilta ovat toki saattaneet värittyä. Summanenhan oli rautaisessa kunnossa ja voitti tuolloin jonkun urheilutähtien TV:ssä pyörineen superkisankin, missä oli eri lajien huippuja mukana.

Tällaista tuskin tehtäisiin, jos pelissä olisi joukkueen sijoitusten kannalta panosta. Panoksettomasta pelistä saadaan kuitenkin ihan mielenkiintoinen, kun otetaan siihen tällainen lisämauste mukaan.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 760
Sportin pudottua sääleissä on muuten Pendo ainoa Suomen mestaruuden voittanut päävalmentaja näissä play-offeissa.

Manner kylläkin on nykyään Kärppien valmennustimissä. Ja Peltonen, Miettinen ja Mäntymaa pelaajana.

Toivottavasti tänä keväänä ei uutta mestarivalmentajaa saadakaan
 

King98

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
341
Ylös