Jatkosoppari-Launch?

Status
Viestiketju on suljettu.

Lambada

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
204
Ihan hyvä pointti, mutta eihän tuossa nyt ole enää hirveästi hyviä realistista palikoita. Käytännössä Latvala, Ikonen ja Mäntykivi. Jos joku enemmän odottaa, niin se on sitten omaa hölmöyttä.

Siis en sano, ettei olisi mahdollisesta, mutta epärealistista kyllä.
Siinähän ois hemmetin kova kolmikko - toivottavasti olisi!!

Se mistä launch ehkä jää hieman vajaaksi on, että mahdollisen tuon kolmikon lisäksi olisi vielä tullut 1 isompi lisäkala. Malekin jatkosoppari olisi todella kova paperi, mutta kun on lähdössä rapakon taakse niin arvoton ja todennäköisesti "söi" yhden jatkosopparin. Ratisen vuoden jatkon jatko oli oikeinkin hyvä soppari, mutta "söi" myös launchissa yhden slotin ensi kauden jatkosopimuksista valitettavasti.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 337
Paskapää
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 310
Olis voinut sanoa tuohon "missä haluat kehittyä" kysymykseen että tappeluissa.

 

Reijo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
125
Näin "kilpailijan leiristä" on pakko todeta että ihan kiva konsepti tämä. Tosin tämä ei sitä media-aikaa niin paljon tuo ja tätä seurat myös mittaavat sekä tilastoivat jotta voivat myydä yhteistyökumppaneille ajatusta laittaa rahaa omaan näkyvyyteen. Faneille todella hyvä kuitenkin.

Sori OT.
 

Qsis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
197
On kyllä hyvä konsepti. Tosin tässä nyt Ilves saa yksityisviestillä laittaa lohdutuksena jotkut ilmaisliput kotipeliin, 6 tunnin työpäivänä saanut laskutettavaa työtä aikaiseksi 2,5h... Pitää taas joku lauantai sorvata näppiksellä.
 

Pyykinpesukone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
475
Loistokiinnitys. Latvala nostanut myös kiekollista tasoaan tällä kaudella leipätyönsä eli maalinedusta-pelaamisen ohella.

Hyvä, että taas ensi kaudella Friman, Parikka ja Latvala edustavat sitä pakiston jykevää peruskalustoa, jota tarvitaan kun aletaan kunnolla kamppailemaan pudotuspeleissä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös