IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 439
Samalle viikolle mahtui kypärätemppu ja sysipaska peli eilen Sportia vastaan. Vähän tasaisuutta, niin olisi eväät liigan maalipörssin voittoon.
Anteeksi ranskani, mutta mitä vittua sää nyt sekoilet?
Ikonen oli eilen tehoton. Ei sysipaska voi hyvä luoja sentään. Joku järki tähän kritiikkiin olisi hyvä saada.

Jos Ikonen olisi ollut eilen "sysipaska" niin tuskin olisi päässyt edes yhteen maalipaikkaan.

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 302

Korjataan tunnepitoista ilmaisua; pääsi paikoille, mutta viimeistely oli sysipaskaa. Eihän Joona ole käytännössä koskaan sysipaska - toisin kuin osa tälle kaudelle hankituista ukoista liian usein on.

IhanJuniori

Viestejä
14 439
Boldatuista 100% samaa mieltä.

Pahoittelut kärkkäästä vastauksesta alkuperäiseen viestiin :)

IhanJuniori

Viestejä
14 439
Voisiko joku klipata sen Ikosen niskalenkin :D

Hurjan suuri arvostus Ikosta kohtaan vaikka me nyt siinä tilanteessa "hävittiin" kun Ikonen pois 10minuuttia ja vastustajalta 10 minuuttia huilia ottaa Axel Skinnari :)

yellowgreen

Viestejä
1 337

Ja sen Männyn tukihuutelun taustalla samaan klippiin saisko.
Iksan luistellessa koppiin Osasto huusi aika terävää Iksa, Iksa -kannatusta. Arvostin.

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 045

Katseli aikansa kun poika siinä sätki ja sitten totesi että kai se pitää hapettaa siihen.

Hude70

Rivipelaaja
Viestejä
29
HPK-pelin niskalenkki oli kyllä ilmeettömän tyylipuhdas, se täytyy myöntää. Painiliitossa varmaan pantiin merkille Harmi että Iksa joutui tätäkin osaamista esitteleen mutta näyttävästi hoiti tämänkin, ei siinä mitään. Peli sinänsä oli pirteätä ja vahvaa, taklaukset perille asti, aktiivista karvausta ja muutama ihan hyvä tekopaikkakin. Harmi ettei uponnut, ois kyllä ansainnut!!!

yellowgreen

Viestejä
1 337
Ikonen on silmissäni näyttänyt aina vähän neutraalilta tunnetason suhteen, mutta eilinen kyllä näytti, että kyllä sieltäkin tiikerinsilmää tarvittaessa löytyy. Hyvä!
Siinä viime HPK vieraspelissä oli kans tunnetta mukana, 3-2 maalissa varsinkin. Muutenhan Iksa on aika eleetön ja nöyrän/ujon oloinen pelaaja.

Asylum

Viestejä
4 810
Mikä Ikoselle on tullut? Sport pelissä lahjoitti pisteet vastustajalle, ja tänään halusi väkisin vieraat peliin mukaan heidän alivoimaalilla. Koska viimeksi mies on ollut edes maalipaikassa 5vs5 pelissä?
Lienee sopimus myös Raumalle ensi kaudeksi.

Turha kyllä Ikosta syyttää tuosta alivoimamaalista. Ei hän sitä luokatonta syöttöä antanut. Aika mahdoton tuota oli edes ottaa haltuun.

Ilves97

Viestejä
6 799
Mikä Ikoselle on tullut? Sport pelissä lahjoitti pisteet vastustajalle, ja tänään halusi väkisin vieraat peliin mukaan heidän alivoimamaalilla. Koska viimeksi mies on ollut edes maalipaikassa 5vs5 pelissä?
Viimeksi tänään kolmannen erän alussa oli maalipaikassa 5v5 pelissä. Sportia vastaan ilmeisesti siis lahjoitti pisteet nimenomaan 5v5 pelin paikkojen missaamisella? Ja onhan siitä peräti neljä peliä ja viikko aikaa kun teki hatullisen Kuopiossa. Kannattaa katsoa se maali tältä päivältä uudelleen ja jos edelleen pistät Ikosen piikkiin niin en tiedä sitten mitä siitä pitäisi sanoa.

Meklari

Viestejä
6 544
Ei Ikonenkaan aina täydellisesti suorita. Mutta, on se niin hienoja hetkiä meille Ilves faneille tuonut. Tuntuisi todella väärältä pelata ensi kaudella ilman miestä. Missä on jatkosopimus?

IhanJuniori

Viestejä
14 439
Kassakaapissa.
Julkaistaan sitten joskus... Tämän olisin voinut kirjottaa myös jatkosoppari ketjuun tai saa ottaa talteen ketjuun, mutta kun en ole huhuilija niin menkööt tänne :)

Tupsukorva35

Viestejä
14 520
Tämä "Pennasen pilaama" työhevonen Mäntykiven tavoin puhkaisi tänään 40 pisteen rajan. Yhdeksän peliä jäljellä, matkaa viime kauden piste-ennätykseen viisi pistettä ja seuraavalla maalilla paukkuu taas 20 maalia.

Jätkä hoitanut viime aikoina myös goonin virkaa viime peleissä. Jatkuvasti painimassa.

yellowgreen

Viestejä
1 337

Kyllä vähän nauratti ku laitto blondin limppuun ja hiljensi loppupeliks heti alkuun. Iksa, tuo Ilveksen oma "karvaperse". Sattuu vähän edes kirjoittaa noin :D

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Joona Ikosesta tuli 2000-luvun toinen Ilves-pelaaja, joka on onnistunut rikkomaan 20 maalin rajapyykin vähintään kahdella peräkkäisellä kaudella. Edellinen vastaavaan tekoon yltänyt oli Vesa Viitakoski. Vesku onnistui tuossa kausilla 99-02, ja vielä kaudella 03-04. Ikosesta tuli tällä vuosituhannella kaikkiaan 3.pelaaja, joka on yltänyt 20 maaliin kahdesti, sillä luonnollisesti myös Eemeli Suomi on yltänyt samaan.

40 pinnaa meni rikki jo ajat sitten, mutta mainittakoon tuostakin rajapyykistä se, että Ikosesta tuli 2000-luvun 7.pelaaja, joka on siihen yltänyt vähintään kahteen otteeseen tällä vuosituhannella.

Suomi 5 (17-18, 19-20, 20-21, 21-22, 23-24)
Raipe 3 (00-01, 01-02, 03-04)
Viitakoski 2 (00-01, 01-02)
Koivisto 2 (06-07, 07-08)
Sandell 2 (14-15, 17-18)
Ruotsalainen 2 (18-19, 19-20)
Ikonen 2 (22-23, 23-24)

Ikonen on ollut tällä kaudella 31 kertaa jäällä yv-maalin aikaan. Kaudesta 21-22 alkaen tuo on 2. korkein noteeraus (jaetusti Lester Lancasterin kauden 22-23 kanssa). Kärkipaikkaa pitää Suomi, jolla "yv-plussia" on 33 kipaletta tältä kaudelta. Ennen SaiPa-ottelua Iksalla oli tuolla saralla itsea asiassa 9 ottelun kuiva jakso.

Alivoimassa Ikosella on meneillään 37 minuutin jakso, jossa omiin ei ole mennyt yhtään maalia hänen jäällä olon aikana. Jakso on siis 17 ottelua, kun KooKoota vastaan Ilves ei kertaakaan alivoimalle joutunut. Prosentuaalisesti Iksa on ollut 35% jäällä tuosta Ilveksen av-ajasta tuona jaksona. Ainoastaan yhdessä pelissä av-aika on jäänyt alle minuuttiin ja siinäkin Iksa pelasi 42% av-ajasta.