Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 368
Niin hauskaa kun tää ketju onkin, paniikkia en jaksa kyllä itse kokea. Järventiehän näyttää ihan pelimieheltä. Mieluummin hyvin hitsautunut joukkue ku joku Alvarez-tyyppinen arpa josta ei tuu mitää hyvää kellekään. Laatua sisään tai sit mennää näillä. Niku ennen siirtorajaa on jo +merkkinen suoritus kuitenkin. Yllättäen tippu syliin, hyvä kun tippui.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 574
Sinänsä jännä, että ketjun alkupuolelta hieman vaisun vastaanoton palstalaisten keskuudessa saanut Järvinen olisi tällä hetkellä juuri sitä mitä tarvittaisiin. Ei savua ilman tulta? Vieläk se Boleslavin Tillu pitää sitä panttivankinaan?

Jos tästä ketjusta ei muuta jää käteen, niin ainakin sadat tamperelaiset tietävät mikä ja missä on Boleslav.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Hyvinhän tuo näytti tänään kulkevan ei muuta kun eht miehet heti poppareille…

Ei olisi pöllömpi ratkaisu, kun näemmä keskiviikkona heti perään Helsingissä peli...

Boleslav muuten näyttäisi olevan aika tukevasti toiseksi viimeisenä, eli pelit ei todennäköisesti jatkuisi runkosarjan jälkeen... harmi kun muissa maissa ei pelata sarjaa näiden EHT-juttujen aikaan. Olisi siis voinut sementoida tuota lisää.
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 937
Sentteri sisään mitä tässä ollaan odotettu. Ei pidä sokaistua yhdestä pelistä. Enkä puhu mistään ykköspyssystä vaan kaverista joka osaa aloittaa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 668
Olisin alusta asti ollut tyytyväinen Matti Järviseen mutta eipä taida olla saatavissa. Sentterit pitäisi vain itse kasvattaa, laitureita sun muista kiekollisia pakkeja tuntuu löytyvän joka paikasta.
 

hupsistakeikkaa

Rivipelaaja
Viestejä
15
Punakone on kyllä ihan täys turhake nykyään. Haikuri loi perkele kauheen buumin tänne ja sit tulee tommonen perkeleen piipertäjä ketä ei oo yhtään buumia luonut tuu ite tänne klubitakki päälle luomaan buumi tänne laitetaanko taas kioski kiinni
 

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 476
Me tarvitaan enää 60% aloittajasentteri, muut kyvyt saavat olla ihan mitä vain! Tollanen spetnaz-mies enää puuttuu meiän mestaruusrosterista, nyt Tillu saa suorittaa!!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös