Ville Meskanen

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
271
Erikoista että tämä ketju taas aktivoituu vaikka tämän päivän ”syylliset” taas ihan muualla.
En tiedä oonko nyt liian vaativa, mutta jos on tulosyksikköön hommattu maalintekijä, niin odotan itse jokseenkin suurempaa panosta kuin kiikarit lähes jokaiseen peliin.

Ymmärrän toki loukin vaikutuksen, mutta esim. syötön vastaanottaminen on samanlaista ripulia kuin täällä viime kerralla. Tuskin loukkaantuminen siihen vaikuttaa. Myös sijoittumisessa samoja ongelmia kuin viimeksi.
 

Ilvua

Luottopelaaja
Viestejä
1 410
Tämä ketju saa samoja viestejä jokaisen pelin jälkeen, aivan oma narratiivisi, että ne johtuisivat ”Ilveksen tappioista”.

Meskanen on surkea. Tekee taidetta siitä, että

A) Ei ole koskaan pelattavissa
B) saadessaan kiekon huitaisee sen johonkin, useammin vastustajalle
C) ei missään vaiheessa lue peliä niin, että ehtisi antamaan painetta, eikä oikeastaan kamppailemaankaan,.
D) Todella usein vetää hutia koko kiekosta. Jos yrittää joko laukoa, tai syöttää one timer. Tai sit ei saa haltuun.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 386
Viltissä loppupelin. Tuskin pukee hetkeen.
Ilmeisesti oli kaikki muutkin viltissä Palveen poppoota lukuunottamatta kun eivät kentällä käyneet.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 833
Ollut kyllä todella surkea ihan kauden alusta saakka ihan muutamaa poikkeuspeliä lukuunottamatta. Loukkaantumisen taakse turha mennä, kun pelasi huonosti jo ennen sitä. Sopimus purkuun ja uutta kaveria sisään kiitos.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
552
Ei kyllä riitä. Oliko tänään yhtään onnistumista. Ei tuollaista voi peluuttaa ykkösessä. Kooveesta tuntumaa tai
lihoiksi.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
Tämä kaveri on mukana vain kruisailemassa ja pyörimässä. En yleensä perusta "haukkumisesta" ja tämä ei tunnu hyvältä sanoa, mutta aivan turha pelaaja tällä hetkellä. Ihmisenä en tunne ja ei mitään henkilökohtaista häntä kohtaan. Ei osallistu peliin, ei saa perusasioita tehtyä oikein ja on lähinnä rasitteena.
Puhuu nimimerkki Ilves täyttä asiaa. Ei kai kukaan vain v...tuilun halusta Mesen esityksiä arvostele. Harmittaa vaan vietävästi, kun Mesen peluuttamisella ykkösessä menee Palve ja Supikin ns. hukkaan. No toisaalta Pendo tietää. Ei tätä peluuttamista voi oikein muuten ymmärtää. Ammattilaissarjassa pelaavan mestaruutta tavoittelevan joukkueen kokoonpanon pitäisi ymmärtääkseni perustua puhtaasti peliesityksiin.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 907
Rikkoi tänään kyllä aika paljon Palve-Suomi kaksikon peliä. Turhake on, pois vaan.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 749
Katsoisin nyt n. 1-1,5 kk että paraneeko otteet mihinkään. Se, mitä tällä hetkellä on onkin jo tässä ketjussa moneen kertaan sanottu. Jos vielä helmikuussakin surffailee pelin ulkopuolella, niin ei kuin rotaatioon ja neuvottelemaan summasta jolla purkaa sopimus. Harmillista, mutta ei tässä voi liikaa tunteilla. Mese voisi tankata vaikka siskonmakkarasoppaa niin alkaisiko siitä kulkea. Tällä hetkellä itseluottamus on SaiPa-fanin tasoa.
 

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Valitettavasti voitaneen sanoa yhdeksi Tillun hasseista. Vaikka on kuinka oma kasvatti niin se napanuora pitää katkaista kun sen aika on. Saipassa hieno maalimäärä mutta erilainen oli vastuukin. Valitettavasti ei riitä liigan kärki jengeihin, ei ennen, eikä jälkeen loukin ( kun siitä loukista varmasti joku jaksaa muistuttaa)
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
7 322
Vaihtoon. Ennen loukkaantumistakin oli vain ok tasolla. Nyt on tasoa "ei osaa kiekko lavassa luistella suoraa."
 

rakitic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
602
Ulos. Eihän tuo honkkeli pysy edes pystyssä. Kaiken naurettavuuden huippu on, kun Ville yrittää kuskata kiekkoa alueelle ylivoimalla. Toki ei se Villen vika ole, että yv:stä vastaava valmentaja hänet siihen rooliin pistää. Kohta tähän ryntää ihmiset kertomaan kuinka Ville herää taas keväällä. Eihän Ville todellakaan herää keväällä, kun kamppailupeli alkaa korostumaan. Kyllä nyt Timo haukkasi kasan paskaa, mikä toki oli tiedossa jo kesällä. BDN, on ikävä.
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 307
Meskasen kahden vuoden pahvista taisi tulla yksi Tillun kalleimmista hasseista. Liigan maalipörssin neloselle sorvattu paperi ei ole halpa ja nyt voidaan pikku hiljaa todeta haukatun ison kasan paskaa.

Edellä on jo kuvailtu miehen anti (tai rasite) joukkueelle juuri nyt. On todella syystä ihmetellä Pennasen tekemisiä, jos Mese vielä löytyy rosterista lähiviikkoina - saati ykkösketjusta tai ylivoimalta.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 915
Pennanen varmasti tiedostaa Meskasen potentiaalin. Jalka ei toimi vielä. Tuntuma muutenkin hukassa.

Kevääseen pitkä aika vielä. Meskanen jos saadaan sinne kuntoon, niin se olisi pirun tärkeetä.

Ei se poppareilla ton profiilin pelaaja tuntumaan pääse.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 553
Meskasen kahden vuoden pahvista taisi tulla yksi Tillun kalleimmista hasseista. Liigan maalipörssin neloselle sorvattu paperi ei ole halpa ja nyt voidaan pikku hiljaa todeta haukatun ison kasan paskaa.

Edellä on jo kuvailtu miehen anti (tai rasite) joukkueelle juuri nyt. On todella syystä ihmetellä Pennasen tekemisiä, jos Mese vielä löytyy rosterista lähiviikkoina - saati ykkösketjusta tai ylivoimalta.
Ensimmäinen damage control on ainakin ottaa pois ykkösestä. Viimeinen mies jota kannattaa nyt sotkea Suomen ja Palveen kanssa. Kolmonen ei ole loistanut niin siihen vaan lähtisin ajamaan sisään pienemmällä tulosvastuulla. Itsellä on pieni luotto vielä, että ihan pätevä 3 vaihtoehto voitaisiin saada oikeaan laitaan ja maalintekoon kevääksi Ikosen ja Nymanin jälkeen. Kunhan vaan saisi ihan perusasiat kuntoon ja kerkiäisi pelin päälle paremmin.
 

Mielensäpahoittaja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
417
Meskasen ainoa vahvuus jääkiekkoilijana on hänen keskivertoa parempi laukaus, etenkin suoraan syötöstä. Tällä hetkellä näkyy myös itseluottamuksen puute kun sekään ei oikein tahdo onnistua. Luistelu, kamppailupelaaminen ja pelikäsitys ovat juuri ja juuri liigatasolle riittäviä.

Kakkosylivoima saa yleensä pelata vain ylivoiman rippeet, ja ansaitusti näin. Ilveksen ylivoima tällä hetkellä ei ole oikein rakennettu tuossa ovechkinin paikalla olevalle laukaukselle vaan sitä halutaan pelata lähempänä maalia, tämä saa Meskasen näyttämään erityisen huonolta siinä, koska edellämainittu pelinluku on todella vajavaista. Hän on aina sekunnin liian myöhässä oli se mahdollisuus sitten lipua vetopaikalle tai tehdä jotain muuta peliä edistävää. Se silmätestistä, katsotaanpa tilastoriviä.

Liigassa 12 peliä ja taulussa 2+2. Molemmat maalit ennen loukkaantumista tuossa HPK:ta vastaan pelatussa persekylvetyksessä, sivuhuomiona siitäkin ottelusta mies keräsi itselleen -1 teholukeman. Loukkaantumisen jälkeen pelattuna 9 liigapeliä, peliaikaa keskimäärin about 14 minuuttia ja tulosrivillä komeilee 0+2 ja 6:n pelin kiikariputki päällä. Miinuksia maltilliset 2 kappaletta, ainoa hopeareunus tilastollisesti.

Loukkaantumisesta kuntoutumisen taakse ei voi enää kauheasti laittaa, kun se luistelu ei nyt miehen vahvuus lähtökohtaisestikaan ollut. Parhaimmillaan oikeassa roolissa pystyisi naputtamaan varmaan semmoisen about 10 maalia ja jos oma pää ei sakkaisi aivan kauheasti niin voisi olla ihan käyttökelpoinen pelaaja 3 ketjussa ja tuossa ylivoimalla. Nyt ei sitä kuitenkaan ole, ja ketjussa missä tahansa lähinnä toimii riippakivenä.

Nymanin poissaollessa hänellä on nyt vielä muutaman viikon todellinen näytönpaikka, ja koska Ilves on vetänyt vahvan alkukauden niin aihetta paniikkiin ei ole. Mutta nyt täytyy alkaa tapahtua, mikäli output on samaa luokkaa vielä tammikuun puolivälin koittaessa olisi varmasti hedelmällisintä niin joukkueen, kuin itse Meskasenkin kannalta alkaa katsoa hänelle uutta joukkuetta ja sisään vahvistusta kevään vääntöihin.
 
Ylös