Oula Palve

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
"Mitä JYP sulle merkitsee?"

"Jaa-a. Oonko mä nyt kahdeksassa joukkueessa pelannut Jypin jälkeen. Kotikaupunki, mutta ei se(Jyp) kyllä merkitse mulle mitään."

:D

Oula on kyllä piristävä poikkeus, kun hokijargonia ja perusvastauksia ei tule. Kyse ei ole ylimielisyydestä, vaan rehellisyydestä, luonnollisuudesta.

1701188860965.png
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
888
Pisti nätin kuitin sinne taka yläseen taas, että terve! Oulaaaaa (sydän)
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Täytyy myöntää, että itsekin olin hieman skeptinen Palven suhteen, että onko "liian taiteilija", jolle omat tehopisteet ovat tärkeintä, ja joukkue- ja puolustuspeli jää sitten kakkoskoriin. Mitä vielä, tervaa ja höyheniä meikälle. Katsokaapa Palveen ilmeitä Ilveksen maalien jälkeen, hyvänä esimerkkinä tuo 3-0 maali, johon ei saanut pistettä, mutta silti naama on kuin naantalin aurinko. Taitaa tosissaan nauttia voittavassa joukkueessa pelaamisesta parin kolmen heikon kauden jälkeen (kahdesti karsinnoissa). Ei näillä otteilla pelaavaa Palvetta ole mahdollisuuksia pitää, kun kerran halajaa ulkomaille, mutta nautitaan tämä kausi.

Linkin takaa löytyy kooste.
 

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 525
Tuskin muistavat, mutta en mä siitä kovin kateellinen ole. On meillä onneksi sellaisia positiivisiakin kokemuksia, joita jonneilta puuttuu.
Samaa mieltä, mutta Oulalle suunnatun kannatuslaulun kontekstissa toimisi mielestäni erittäin hyvin. Hauska idea.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Samaa mieltä, mutta Oulalle suunnatun kannatuslaulun kontekstissa toimisi mielestäni erittäin hyvin. Hauska idea.

Täysin samaa mieltä. Kehtaan jopa myöntää, että yllätin itseni hyräilemällä tuota Oula-sovitusta mielessäni jo ennen kuin näin tällä palstalla ensimmäistä kertaa ja ilahduin tavattomasti, kun bongasin täältä sitten saman keksinnön :D
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 435
  • Wow
Reactions: B

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
968
Lataisko Oula tänään hatullisen, niin olisi sitten koko ketjulla tasapuolisesti
Ei paljoa vaadittu:) Mutta näytähän Oula ettet ole arpa!

Ketjua kun katseli alaspäin, niin lähes kaikki negatiiviset ennakko-odotukset on kyllä osoittanut vääriksi! Viihdyttävä, tehokas ja mies joka osaa iloita muidenkin maaleista!

Oula stay with us, please! One more year!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 978
Oula on ylittänyt tähän mennessä kaikki odotukset. Kuka olisi uskonut, että puolivälissä runkosarjaa saa ihan hakemalla hakea huonoa peliä häneltä. Missä se mielialapelaaja on? Eilen kun monella pelaajalla painoi, niin Oula jaksoi. Polki läpiajoja, hankki pari rankkaria, teki 1+1 tehot, aloitukset 62,5%. Jopa Supilla oli vähän heikompi peli, mutta Oula jaksoi vaan.

Kautta on vielä paljon jäljellä, mutta ei kovin montaa parempaa sentteriä muistu historiasta mieleen. Ei Kontiola ollut näin hyvä kokonaisvaltaisesti, vaikka pirun hyvin pelasikin. Vain vanha maine pitää Oulan sivussa EHT:ltä. Kyllähän mies sinne kuuluisi.

28. 9+20=29, +18. Vastaansanomattomat lukemat. Jos tuo ei ole EHT-tason sentteri, niin sitten voi ne turnaukset lopettaa.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 149

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 415
Niin hyvä pelaaja kuin Palve onkin, niin hänen kykynsä pelata keväällä voittavaa jääkiekkoa epäilyttää minua välillä edelleen.

Toivottavasti valmennus käy nämä Tapparan ekan pukukoppimaalin kaltaiset tilanteet helvetin tarkasti myös näiden tähtipelaajien kanssa läpi. Joku Ratinen olisi tuollaisesta istunut loppumatsin penkillä.
 
Ylös