Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 980
Hyvä erä Ilvekseltä. Ote vähän hukkui kahteen jäähyyn harmillisesti ja Tappara iski kauden teemansa mukaisesti tasoituksen.

Tenderi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
417
Clennyltä tuomarit yrittää viedä pelihuumorin heti pois, tollane poikittainen kopautus tulee jokaisessa vastaavassa tilanteessa, mutta niistä ei vaan aina kaaduta.

Meklari

Viestejä
6 636
Toi Valliini on susipaska kommentaattori. Meinas masentua, kun Ilves pyöritti ja tohon loppuun hirvee puolustelu tolle vihellykselle.

Åkerman

Viestejä
780
Täysin Ilveksen erä. Olisi aivan hyvin voinut olla 2/3-0. Tykkään erityisesti tuosta 3. ketjusta. Toivottavasti saavat pysyä yhdessä pitempäänkin.

Toki peli olisi voinut olla 0-2 Tapparalle kiitos Malekin. Aivan ala-arvoista suorittamista koko erän ajan totuttuun tapaan. Kaveri on aivan jäätävä pökäle. Nuoruuteen on turha vedota, kun miettii vaikkapa 18 vuotiaan Noa Valin viime aikaisia otteita.

Toppapöksy666

Viestejä
3 262
Pendo anto sellasen määrän palautetta TapparaAnssille, että eiköhän Ilves saa seuraavan yvn.

Sykkeet korkeella, mutta silti luottavainen fiilis tästä. Hyvä erä noin muuten Ipalta.

Riksu

Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 227
Joo, ei nyt pidä liikaa negailla vaikka nyt tuloksellisesti jäi vähän heikko haju erästä.

Ilves sai tyylin kolmesta naapurin avauksesta yhden aina poikki tuohon heidän siniviivalle, pelitavallisestihan tässä ei ollut yhtään mitään hätää paitsi suorahyökkäyksien puolustamisessa pitää olla tarkka.

Ilveksen hallintaa. Tapparalla ehkä kolme kunnon maalipaikkaa. Saatiin kiekkoja toimiteltua hyvin maalille ja myös siellä maalilla oli aina joku.

Nyt huolellisuutta vaan lisää. Tyhmät jäähyt pois ja kiekkoa sisään.

yellowgreen

Viestejä
1 414
Clendeningin peliä seurailin ja jäähyä lukuunottamatta tosi fiksuja tilanteita koko ajan, ja ennen kaikkea kova ja tarkka syöttö aina, ei mitään saumaa siihen väliin.
Joukkue muutenkin jotenkin vähän kovemman oloinen. Muuten sanoisin, että meidän peli, mutta katsotaan nyt miten maalivahdit pelaa. Heljangosta huokuu jotenkin vihaisuus eilisen jälkeen, Malekista jännitys. Selkeä ylipelaaminen siinä tilanteessa ennen Ilveksen maalia, onneksi ei kostautunut.

Toutain

Viestejä
6 860

Sehän tässä ärsyttää, että pelissä järjetön intensiteetti ja lataus ja otteet sen mukaisia, ja sitten tuntuu, että arvotaan, mistä annetaan ja mistä ei. Noistakin kummastakin tilanteesta pystyi antamaan, mutta kliseisesti se linja pitäisi olla. Muuten tapetaan myös osa siitä tunteesta.

toskala

Viestejä
8 801

Miten voi päästä Camper laukomaan noin vapaasti A-sektorista? Ei todellakaan Malekin maali.