Siellä on nyt entisiä Ilveksen ammattilaisia studiossa kommentaattorina. Ei ole Myrrällä riittänyt edes töllöön?

Nyt pitäisi erätauolla pistää työrukkaset käteen, miettiä tämän viikon laadukasta arkea ja halailla.

Siitä se lähtis.

IhanJuniori

Viestejä
14 776
Tää ei ole "saa ottaa talteen" ketju, mutta toinen erä meille 0-3 pitää ottaa talteen.

Eemeli Fucking Finland

Viestejä
2 498
Nythän Ilves dominoi kaikkia niitä tilastoja. Eikö tämä ole sitä mitä olet toivonut.
Painappa tästä nappulasta

Iksan Kalapuikot

Viestejä
1 763
Nyt pitää saada onnistuminen aikaan heti alussa, se tuosta vielä puuttuu että Saipa saa toisen YV:n ja joku sutii vapaana maalin edestä toisen maalin.

Viestejä
1 763
Siitä Saipan maalistakin olisi kiva ollut nähdä jotain parempia ja useampia hidastuksia.

Paatelainen

Viestejä
1 979
Kestääköhän Saipan talous toisen tällaisen kauden läpiviemistä putkeen? Ei ole paljoa porukkaa hallissa lauantaina. Oli heiltä kyllä ihan katastrofaalinen ratkaisu jatkaa Hämäläisen valmennuspestiä. Ei tainnut Saipan johdon lisäksi olla ketään kuka uskoi miehen onnistumineen.

Ilves97

Viestejä
6 893
Oli meidän erä, mutta maalit 1-1. Vastassa ton tason Saipa. En lähtisi torille.. kakkos erässä pitäis painaa lujaa ohi ja kauas..
Ei se nyt aina vaan jääkiekossa mene noin. Tapparalla oli eilen vaikeaa Sportin kanssa. SaiPa pelasi niinkuin altavastaajat jääkiekossa pelaa. Puolusti tiiviisti ja oli erikoistilanteissa hyvä, otti vastaan koko erän. Jos sä kuvittelet, että tullaan aina voittamaan altavastaajat helposti ja johtamaan alusta asti koko peli niin voin kertoa ettei tule tapahtumaan.