Tommi Niemelä Ilveksen päävalmentajaksi kaudesta 2024-2025 alkaen?

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Raipehan se on. Olis se jo muuten töitä saanut. Tillu tiennyt Pennasen casen jo kesällä ja Raipe oli meillä mukana viime kaudella. Taustalla nytkin.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Jompikumpi Jalosista olisi itselle mieluisin valinta. Salo, Jokinen ja Niemelä ihan jees myös, en panisi vastaan. Näistä Salo olisi itselleni mieluisin, jätti fiksun kuvan viime visiitillä ja tehnyt hyvää duunia Kouvolassa.

Ollaan aika kivassa tilanteessa, kun Ilveksen päävalmentajan pesti on varmasti haluttu paikka. Enää ei varsinaisesti tarvitse ottaa sitä ensimmäistä vaihtoehtoa joka suostuu.
 

Riksamasa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
942
Mites Marko Virtanen? Viime kaudella Lukossa viihdyttävää peliä ja tehokasta myöskin, pleijarit nyt meni miten meni mut ei se oo aina valmentajasta kiinni kuten ollaan huomattu;)
 
  • Haha
Reactions: B

Sademies

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
205
Oma veikkausrivi on tässä.

1. Hölö Niemelä
2. Olli Jokinen
3. Olli Salo
4. Raipe

Hölö Niemelällä tarkoitetaan ilmeisesti Pelicansin Tommi Niemelää?

Näistä neljästä kelpuuttaisin ainostaan Niemelän. RAIMOlla ja OJ:lla ei riitä peliteoreettinen pohja mestaruudesta taistelevan joukkueen valmentamiseen. Heidän mahdollinen palkkaaminen olisi paluu Myrrän aikaan. Olli Salolla taasen on ilmeisesti sama ongelma kuin Karri Kivellä; ei jaksa valmentaa koko kautta täydellä teholla. Salon vaatimustasossa tulee kuulemma liikaa notkahduksia.

Mestaruudesta taistelevan joukkueen valmentajan tulee olla taktisen valveutuneisuuden lisäksi kova auktoriteetti. Harvemmin voittavat valmentajat ovat mitään pidettyjä henkilöitä joukkueensa keskuudessa. Ei ollut Scotty Bowman, ei Hannu Jortikka, eikä kuulemma Jussi Tapolakaan. Luutnantti Lammion tyylinen henkilö ilmeisesti menestyy parhaiten.

Itselleni tulee kaksi kovan luokan vaatimustason omaavaa valmentajaa mieleen, joista toivoisi seuraavaa päävalmentajaa; Pekka Virta jonka johtamisotteessa on paljon Jursinov Sr:ltä opittuja asioita, peliteoreettisesti johtava suomalainen valmentaja. Toinen kova tekijä Jarno Pikkarainen, joka hallitsee meidän pelin hyvällä tasolla ja pitää joukkueen näpeissänsä koko kauden ajan.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Kyllä seuraava päävalkku tulee tältä listalta:

1. Jukka Jalonen
2. Olli Salo
3. Olli Jokinen
4. Tommi Niemelä

Itse olen melko varma, että lappu on jo kirjoitettu JalosJukan kanssa.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Mikäs Rautakorven sopimustilanne on? Ainakaan JYPin sivuilla siitä ei ollut mainintaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
Mikäs Rautakorven sopimustilanne on? Ainakaan JYPin sivuilla siitä ei ollut mainintaa.
En tiedä eikä kiinnosta. Vanupuikko jos sattuis seisomaan Ilveksen penkintakana, niin peliäkään en katsoisi. Onnekseni Jukkaa ei olla palkkaamassa.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 573
Oli toi Jukan viime kausikin Jypin noin 7 arvioidulla joukkueella ihan rimanalitus, Sportinkin ohitti vasta tyhjennysmyyntien jälkeen. Todella nihkeä kaveri myös lehdistilaisuuksissa. Aikalailla viimeinen ihminen kenen meille ottaisin.
 
Ylös