Kouvolan KooKoo

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
Tervetuloa foorumille!

Ja varo muute rotvallin reunoja. Nääs.
Kiitoksia!

Jatkoajalla vaikutan tällä samalla nimimerkillä ja joku on saattanutkin törmätä minun kirjoitelmiin siellä. Jatkoaika on hyvä palsta, mutta siellä on puutteensa, niin halusin kokeilla sen rinnalla jotain muuta palstaa, jonka myötä päädyin tänne. Jatkoajan KooKoo-osio on muita osioita selkeästi rauhallisempi ja vähemmän toksisempi, niin ei siinä mitään. Mutta kun minä sanon että se yleinen jääkiekkokeskustelu siellä on lukukelvotonta niin minä meinaan sitä. Mitä tätä foorumia on lukenut silloin tällöin niin provoja on selkeästi vähemmän, jonka syynä on pitkälti se että täällä on pääosin yhtä kannattajakuntaa, kun Jatkiksessa on sekamelska kaikkea ympäri Suomenmaan. Mutta, fear not. Kuka minä edes olen provosoidakseni? Kannatan "mestisjengiä". *hymiö*

Ja kyl mie varon.

E. Vastaten jatkokyssäriisi, noin pari kuukautta. Kun Jatkiksessa oli iso debaatti Ilveksen puolustuksesta, niin ihan mielenkiinnosta kävin katsomassa mitä täällä luki asiasta. Samaan aikaan näin mitä kaikkea täältä löytyikin. Olin kuullut tästä samoihin aikoihin kun rekisteröidyin Jatkoaikaan.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
Jonkin sortin pintaraapaisu/analyysi KooKoon ensi kauden rosteriin.

Maalivahdit

Nick Malik


Malik siirtyi Kouvolaan rauhallisin odotuksin. Väläytteli toissakaudella syksyn aikana todella näyttävästi, ja nosti pelin tasoaan keväällä ja vei KooKoon välieriin asti. Jukurit-sarja oli Malikilta huimaa työtä. Viime kaudella maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen siirtyi liiton hommiin, joka näkyi Malikin viime kauden otteissa. Itseluottamusta ei ollut, eikä saanut ehjiä kuuskymppisiä kasaan vaan joka pelissä tuntui tulevan joku lapsus. Tappara-sarjassa näytti kuitenkin taas sitä tutumpaa Malikkia. NHL-varaus Tampaan on alla, niin tuskin haluaa viime kautta muistella vaan painaa kovaa, että pääsisi kokeilemaan tarunhohtoisessa.

Oskari Setänen

Setänen on ollut suhteellisen tasainen suorittaja molemmilla kausillaan. Suurimmaksi osaksi hyvää työskentelyä, sitten välillä sellaisia 45 torjunnan nollapelejä, jonka vastineeksi oli matseja joissa oli 10 minuuttia jäällä penkille siirtymisen kera. On kuitenkin maalivahti, jonka kanssa KooKoo voi pelata voitosta hänen ollessaan uunissa. Sopimus katkolla, kyllähän ottajia hänelle on monessakin paikassa.

Puolustajat

Charle-Edouard D'Astous


Ehkä mielenkiintoisin jatkaja viime kauden joukkueesta. 19 maalia ECHL:n pudotuspeleissä pakin paikalta loi todella kovat odotukset, joita ei todellakaan lunastanut viime vuoden puolella. Tänä vuonna kuitenkin oli aivan erilainen pelaaja ja näytti siltä että olisi pelannut Liigassa koko uransa. Todella hyvä all-around puolustaja, jonka vahvuukset on laukaus ja ylivoimapelissä. Teki itseään jonkin sortin kulttipelaajaksi täällä ja on monen fanin suosikki. Odotan että on KooKoon ykköspakki suurella YV-vastuulla. Miksipä ei alivoimallakin?

Ari Gröndahl

Perse-Ari joka muuttui Raaka-Arskaksi viime kaudella. En meinannut millään ymmärtää tätä hankintaa, kun Riku Tuomolalle tai Kalle Loposelle olisi pitänyt pedata ruutua viime kauden pelaavaan pakistoon. Gröndahl kuitenkin haistatti kaikille ennakko-odotuksille pitkät ja pisti kasaan ehkä parhaimman kautensa Liigassa 33-vuotiaana. Hyvää palvelua omissa ja hyökkäyspäässä. Jakoi myös useita pommeja. Tuskin kykenee samoihin tehoihin ensi kaudella, kun kiekollista osaamista on lisää, mutta ehdottomasti täyttää ruutunsa alapareissa.

Miska Kukkonen

Prototyyppi sille mitä tykätään kutsua projektipelaajaksi. Nuori, isokokoinen rightin pakki. Kuulostaa monen NHL-seuran märältä unelmalta, jonka takia Buffalo tähän korttiin tarttui aikoinaan. Siirtyi Kouvolaan suuremman kiekollisen vastuun ja ylivoima-ajan perässä. Viime kausi ei tätä ollut. Vastuuta sai, mutta teki virheitä roppakaupalla joka puolella jäätä. Kiekollista ruutua oli D'Astousin vierellä tarjolla, mutta tähän ei tarttunut. Teki vähiten pisteitä KooKoon 40+ ottelua pelanneista pakeista viime kaudella, eikä saanut ylivoimaminuutteja. Nuori kaveri on vielä kyseessä, mutta en odota Kukkoselta kovin ihmeellistä kautta. Nyt on kuitenkin paikka kääntää kurssi ympäri ja ura nosteeseen.

Joonas Lehtivuori

Meritoitunut suomalaispuolustaja palaa Suomeen 5 vuoden Saksa-visiitin jälkeen. Voitti siellä mestaruuden ja parhaan puolustajan palkinnon. Kärsi kuitenkin viime kaudella pitkästä loukista, ja ikää on Lehtivuorella 35 vuotta. Pelasi kuitenkin pudotuspelit ja sanoi kuntoutuneensa tästä loukkaantumisesta todella hyvin. Ensi kaudella on luvassa paikka kapteenistosta ja sekä rasti top-4 pakeissa. Tuo rutkasti kokemusta ja johtajuutta KooKoon koppiin, joka tuntui viime kaudella puuttuvan. Lehtivuoren kanssa ruksattiin sopimus vuoteen 2025 asti, jonka jälkeen ansaitut eläkepäivät ovat edessä. Varmaan.

Väinö Liikonen

KooKoon oma kasvatti, joka lähetettiin pari vuotta sitten Imatralle kehittymään. Isokokoinen oman pään seppä tuli yhden pelin stuntilla Kouvolaan tuurailemaan, ja ansaitsi sillä paikan KooKoosta ensi kaudeksi, uskokaa tai älkää. Pelasi Ketterässä hyvät pudotuspelit. On myös kertaalleen pudottanut hanskat harkkakaudella. Tykkään. Kamppailee vakituisesta rosteripaikasta.

Juho Rautanen

26-vuotias yleispuolustaja, joka on pitkään pelannut Kouvolassa ja samaan aikaan ollut kannattajien sylkykuppina. Pelasi kuitenkin parhaan kautensa viime kaudella, tehden 18 pistettä runkosarjassa. 6 vuotta KooKoossa on pitkä aika, jolla ansaitsee A:n rintaan. UTJ Kultanen puhui jatkosopimuksen julkistuksessa, että Juholla on kaikki ainekset olla ensi kaudella EHT-tason pelaaja. We'll see, we'll see. Oli ennen hasardi omiin, nyt pari viime kautta on laitannut kiekkoa lasin kautta ulos kuin mikäkin urotekoja tekevä sankari.

Eero Teräväinen

HIFK:ssa koirankoppiin joutunut Teuvon veli Eero Teräväinen tuli hakemaan uralleen nostetta Kouvolasta, ja sitä on saanutkin. Viime kaudella kaikessa hiljaisuudessa 20p kasaan 45 ottelussa. Omien kannattajien silmissä todella aliarvostettu pelaaja, joka joutui kantamaan suurta lastia harteillaan viime kaudella. Nyt kun Lehtivuori on paletissa mukana, niin luulisi sen olevan myös Eerollekin hyväksi. Eiköhän tee sen 15-20 pistettä ensi kaudellakin.

Veeti Väisänen

KooKoon nuorin pelaaja ensi kaudella. 2006 syntynyt pakki kamppailee Liikosen kanssa paikasta alapareissa. Nuorten kisoista kokemusta. Tuskin mitään ihmeellisempää nähdään häneltä ensi kaudella, vaikka ensi vuonna on luvassa NHL-drafti.

Laitahyökkääjät

Leevi Aaltonen


Aaltonen paiskaa joka ilta kovasti töitä ja yrittää saada uralleen uutta vaihetta kaikin tavoin, mutta se ei tunnu riittävän, joka on harmillista. Viime kauden sopimuksella ilmeisesti tienasi satatuhatta euroa (!), joka ei riitä jos teet 8 pistettä kauteen valmennuksen luotolla. Nyt on uusi sopimus alla ja tuskin tienaa tuollaista summaa enää. En kuitenkaan poissulje onnistumisen mahdollisuuksia. Jos saisi ehjän kauden alleen niin voi tehdä vaikka 15 pistettä ja luoda itselleen uran alaketjujen sähäkkänä hyökkääjänä. Do or die kausi edessä, uskaltaisin sanoa.

Linus Andersson

Jarno Kultasen THE löytö. Nuori ruotsalaishyökkääjä muistuttaa kovasti Malte Strömwallia. Rightin puolen ruotsalainen, jonka onetimer löytää usein maaliin. Ei ole kuitenkaan yhtä hyvä mitä Malte, mutta ei kukaan sitä häneltä odotakaan. Teki viime kaudella hyvin tulosta. Hiukan epätasaisesti, mutta jyvän löytyessä ratkoo pelejä. 24-vuotias hyökkääjä aloittaa toisen kautensa Liigassa ja 40p on Ruotsiketjun kanssa täysin realistinen tavoite.

Teemu Engberg

Nuori laituri, joka on ihan kuin Leevi Aaltonen. Engberg on kuitenkin vakiinnuttanut itselleen paikan kokoonpanosta tehden tulosta alaketjuissa, kun Aaltonen ei niinkään. Engbergillä on oma ruutu nelosessa seuraavat kaksi kautta. Sähäkkäästi luisteleva hyökkääjä, jonka uskaltaa heittää milloin vaan jäälle. 10-15 pistettä ensi kaudella, ellei jokin mene pahasti pieleen.

Radek Koblizek

Olli Salolle tuttu tshekkiläistaituri, joka tekee paluun Liigaan ja KooKoon paitaan. Viime kausi kotimaassaan oli pieni pettymys, vaikka 60 ottelun tahdissa olisi tehnyt 22,5 pistettä. Tuo ei pitäisi olla mahdoton ylitettävä, kun on pystynyt parempaakin. Parhaan peli-iän ollessa lähellä, niin ei ole mahdoton odottaa Koblilta hyvää kautta. Luistelullaan ja käsillään tuo kivasti oveluutta KooKoon tulosyksikköön.

Ville Leskinen

KooKoon lähtökohtaisesti kovin hankinta kesältä. 2 vuoden sopimuksella kiinnitetty Kärpistä siirtyvä laituri tuo vahvat Haataja-vibat. Leskisen viimeiset 2 kautta eivät olleet ihan sitä mitä oli Oulussa tilauksessa. Loi itselleen maineen mielialapelaajana. Ilmeisesti Marjamäen kanssa oli erimielisyyksiä ja tästä avautui Kalevalle maaliskuussa. Varmasti tekee uudet haasteet uralla hyvää ja Kouvolan raikas katukuva tuo uutta iloa ammattiinsa. Taistelee lähtökohtaisesti maalipörssin top-10 sijoista, ja ihastuttaa osaamisellaan Sumulaakson yleisöä.

Emil Molin

Molinin viime kausi lähti todella surkeasti käyntiin, ensimmäisen täysosuman syntyessä vasta marraskuussa. Tämän jälkeen löysi jujun peliinsä ja esiintyi vakuuttavasti loppukauden, kunnes Turussa osui vaarallisen näköisesti vaihtopenkin ja pleksin käännekohtaan. Moni ajatteli, että siirtyy Brynäsiin isänsä valmennukseen alkavalle kaudelle, ja niin piti alkuun olla kun Molinia jo kiitettiin somessa. Heinäkuussa teki kuitenkin vuoden sopimuksen KooKooseen ja pelaapi Anderssonin kanssa samassa ketjussa. 20-30 pistettä.

Jesse Nurmi

18-vuotias hyökkääjä, jota saadaan Kouvolassa ihastella seuraavat kaksi kautta. Pelinrakentajamainen hyvin luisteleva oma kasvatti on KooKoon kokoonpanossa avausottelussa Mikkelissä. En yllättyisi jos Nurmi on kauden päätyttyä vuoden tulokas -keskustelussa mukana.

Toni Suuronen

Mies joka ei meinaa millään pysyä ehjänä. Edustanut KooKoota jo Tuokkolan aikakaudesta saakka, ja on tehnyt kovasti logolle töitä. Nytkin on "Surma" ulkona kokoonpanosta leikkauksen vuoksi, mutta oletettavasti solmii hokkarit tällä kaudella. Kapteenistosta löytää nimensä, niin ihan pukukoppihengen vuoksi toivon että Suuronen saa itsensä kasaan. Pelatessaan on suorastaan loistava roolissaan. Moni kannattaja ei ole tyytyväinen tähän sopimukseen, kun on niin usein klesana. Olen eri mieltä.

Ben Tardif

Nuori kanadalaishyökkääjä joka menee elämänsä ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Ei pelkästään jääkiekon perässä, vaan ihan ylipäätään. Tardif on edellä mainitun D'Astousin paras ystävä, ja KooKoo yritti jo viime kauden siirtorajalla naarata tätä joukkueeseen, mutta tämä ei lopulta ollut mahdollista. Pelannut ECHL:ssä hyvin, mutta AHL:ssä ei lähtenyt vakuuttavasti käyntiin. Katsotaan, miten suoriutuu tutkaparinsa kanssa. Tardif oli iso syy siihen, miten D'Astous teki kovat tehot ECHL:n pudotuspeleissä.

Matic Török

Eksoottisesta jääkiekkovaltiosta, Sloveniasta kotoisin oleva laituri väläytteli viime kauden lokakuussa, jonka jälkeen pelasi loppukauden junnuissa. Pelasi alle 20 ottelua, joka meinaa sitä että on valtuutettu vuoden tulokas -pystiä varten. Tuskin sitä voittaa, mutta ei voi koskaan tietää todeksi. :)

Samuel Valkeejärvi

Valkeejärven viime kausi oli suoraan sanottuna traaginen. Sopimuksen purku kasvattajaseurastaan, jota seurasi 44 peliä kolmoskentässä 1+3 tehoilla. Nuori pelaaja on hänkin, joten ei kannata nimeä poissulkea, vaikka mikään ei tunnu enteilevän sen ihmeellisempää kautta. Se on kuitenkin hyvä, että joukkueesta löytyy näitä Törökejä, Valkeejärviä sekä Aaltosia, niin ei loukkaantumisten tullessa käy köyhät.

Keskushyökkääjät

Arttu Ilomäki


Monessa Liigaseurassa käynyt sentteri siirtyi KooKooseen alikanttiin menneen TPS-kauden jälkeen. Kantoi kuitenkin kultakypärää, joka kertonee ehkä viime kauden Tepsistä enemmän mitä Ilomäestä. Ilomäki on pelannut hyviä kausia Liigassa, mutta on monen entisen seuran kannattajan mielestä todella epätasainen ja katoaa kevään tullessa kuvasta. Sellaisia nämä pikkuseurojen hankinnat yleensä ovatkin, niin en näe tässä mitään sen isompaa ongelmaa. Ilomäki tuo ennen kaikkea aloitusvoittoja, joka on taito mikä täältä on puuttunut jo 4 vuotta. 30-40p ykkös/kakkossentterinä.

Axel Ottosson

Tämän Ruotsiketjun viimeistelevä lenkki. Pienikokoinen sentteri on hyökkäyspainotteinen pelaaja, jonka vahvuudet ovat enimmäkseen kiekon kanssa. Oli viime kauden alun loukissa, ja palasi kaukaloon säpinällä. 26 pistettä 38 otteluun on kova suoritus. "Otonpoika" ei ole kuitenkaan mikään paras aloittaja, taikka puolustaja. On kuitenkin hyökkäyspäässä erinomainen ja paikkaa sillä pienmuotoisia puutteitaan. 35 pistettä minimitavoite, sanoisin.

Otto Paajanen

Suomen mestari
Otto Paajanen on KooKoon ensi kauden kapteeni. Paajanen pelasi HIFK:ssa muutaman vuoden, joista viimeinen ei mennyt täysin nappiin. Luistelu ei ilmeisesti ollut riittävä, eikä pelannut samalla tasolla mitä ennen. HIFK-kannattajat kuitenkin kertoilivat että siviilissä oi hiukan ongelmia, sekä kaksoset ilmestymässä tähän maailmaan. Monipuolisen sentterin kanssa tehtiin kaksivuotinen sopimus. Paajanen tuo tehoja, puolustusomaamista, johtajuutta, sekä tätä kovasti parjattua aloitustaitoa. 20-30 pistettä? Riippuu roolista.

Olli Korhonen

Tämä monen KooKoo-kannattajan suosikki. Oma kasvatti joka pelaa kovalla liekillä ja poltteella. Ei ole mikään täysi puukäsi. Viime kaudella nolasi monen Tapparalaisen hehkuttamaa Jesper Ahlrothia aivan totaalisesti tekemällä maailmanluokan maalin. Korhonen ei ole Ottossonin kanssa mikään ihmeellinen aloittaja, joka vähän harmittaa. On kuitenkin rooliinsa riittävä pelaaja. Kultanen on maininnut että Korhosen kanssa on pidemmän aikajakson suunnitelmaa mietitty, mutta miksi sitten tehtiin vain yhden kauden mittainen sopimus?

Olisin halunnut nähdä vaikkapa Siikosen vielä yhden kauden KooKoo-paidassa, mutta tälle sanottiin suoraan ettei ole käyttöä. Palkkapyyntö oli ilmeisesti liian kova, kun Mise oli viime kauden palkkakunkku KooKoossa. Olisi ollut kolme yli 50 % sentteriä.

-------------------

Tämä tästä. KooKoon kauden aloitukseen on enää 9 päivää, ja vastassa on rakas vihulainen, Jukurit. Salolla on hyvä materiaali käytössään, katsotaan mihin pystyy. Veikkaisin, että tämä on Salon viimeinen kausi Kouvolassa, ja 24/25 kaudeksi penkin takana on joku muu. Kiitos jos jaksoit lukea tämän koko tekstiseinän.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
KooKoon ykköspakki Charle-Edouard D'Astousille tuli vastaan henkilökohtaisia ongelmia, jonka takia on joutunut matkustamaan Kanadaan. Paluun aikataulu ei ole vielä tiedossa. Kultanen voisi nyt laittaa ostohousut jalkaan ja yrittää saada Otso Rantakarin ottelukohtaisella sopimuksella, ja jos pelaa hyvin niin loppukauden pahvi kouraan.

KooKoo lainaa viikoksi puolustaja Riku Tuomolan Imatralta. Nuori, kiekollinen pakki joka on vaikuttanu täällä Kouvolassa pari viimeistä kautta.
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 788
Kookoota veikataan yleisesti ottaen melko korkealle. Taisi Johtajakin jopa kutoseksi arvioida. Salo osaa meidän pelin metkut. Puolustus on omaan silmään liian heikko kuitenkin niin korkealle. Nyt tapahtui heti kauden alkuun pahin mahdollinen skenaario kun D'Astou sivuun.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 756
KooKoon ykköspakki Charle-Edouard D'Astousille tuli vastaan henkilökohtaisia ongelmia, jonka takia on joutunut matkustamaan Kanadaan. Paluun aikataulu ei ole vielä tiedossa. Kultanen voisi nyt laittaa ostohousut jalkaan ja yrittää saada Otso Rantakarin ottelukohtaisella sopimuksella, ja jos pelaa hyvin niin loppukauden pahvi kouraan.

KooKoo lainaa viikoksi puolustaja Riku Tuomolan Imatralta. Nuori, kiekollinen pakki joka on vaikuttanu täällä Kouvolassa pari viimeistä kautta.
Tuomolahan on itseasiassa Ilves-legenda!
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
KooKoon ykköspakki Charle-Edouard D'Astousille tuli vastaan henkilökohtaisia ongelmia, jonka takia on joutunut matkustamaan Kanadaan. Paluun aikataulu ei ole vielä tiedossa. Kultanen voisi nyt laittaa ostohousut jalkaan ja yrittää saada Otso Rantakarin ottelukohtaisella sopimuksella, ja jos pelaa hyvin niin loppukauden pahvi kouraan.

KooKoo lainaa viikoksi puolustaja Riku Tuomolan Imatralta. Nuori, kiekollinen pakki joka on vaikuttanu täällä Kouvolassa pari viimeistä kautta.
Vähän lisätietoa tästä.

D'Astous palasi Kanadaan, koska hänen isänsä menehtyi n. viikko sitten. Hautajaiset ovat lauantaina. En ala spekuloimaan päivää milloin palaa kaukaloon, koska tunnen kovasti sympatiaa miestä ja isäänsä kohtaan. Nämä ovat raskaita asioita käsiteltäväksi jokaiselle ihmiselle, ja se aika mikä kestää näistä palautuakseen on erittäin henkilökohtaista ja subjektiivista.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 962
Vähän lisätietoa tästä.

D'Astous palasi Kanadaan, koska hänen isänsä menehtyi n. viikko sitten. Hautajaiset ovat lauantaina. En ala spekuloimaan päivää milloin palaa kaukaloon, koska tunnen kovasti sympatiaa miestä ja isäänsä kohtaan. Nämä ovat raskaita asioita käsiteltäväksi jokaiselle ihmiselle, ja se aika mikä kestää näistä palautuakseen on erittäin henkilökohtaista ja subjektiivista.
Henkilökohtainen osanottoni. Nämä on asioita joiden rinnalla jokin jääkiekko on lopulta toisarvoita.. kuten moni muukin maallinen.. kaikki maallinen. Elämä jatkuu aikanaan ja on armollinen meitä kohtaan..ikävät asiat eivät unohdu, vaan tulevat mieleen harvemmin ja vähemmän osuvasti. Tilalle tulee kauniit muistot ja yhdessä saatu aika.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
Vähän tietoa sairastuvalta.

Leskinen oli edellisviikon kipeänä, jonka takia pelasi nolla ottelua.

Ilomäki on poissa 1-3 viikkoa, ja Molin on 2-4.

D'Astous on palannut Suomeen ja tämä tulee kokoonpanoon takaisin kun tulee.
----
Puhuen D'Astousista, mielenkiinnolla odotan että minkälainen tuuletus sieltä tulee kun Chuckie lämää ensimmäisen maalinsa tällä kaudella. Sormi taivasta päin?
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 365
Kouvolasta on muuten aina välillä tultu yllättävän isolla ryhmällä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 173
Kultakypärä-Andersson 8 viikoksi telakalle. On pelannut loukkaantuneena tähän asti, mutta nyt vamma pahentunut niin, että se pitää hoitaa kuntoon.

Vaikea kausi KooKoolla jo muutenkin, niin tämäkin vielä. Johan myrkyn lykkäsi.

Suurimman osan alkukaudesta sivussa ollut Ilomäki toki vastaavasti palaa kokoonpanoon.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
Viime kaudella Kärpissä pelannut Emanuelsson KooKooseen


Nämä uutiset kyllä maistuvat.

Linus Anderssonin kahden kuukauden loukkaantuminen heitti kapulan rattaisiin, niin piti hommata toinen ruotsalainen ottamaan tämä kapula sieltä härnäystehtävistään pois.

Fun fact: Petter Emanuelsson teki ensimmäisen Liiga-maalinsa Kouvolassa. Emanuelsson on myös tämän kauden KooKoon kolmas rightin laituri, joka on hommattu Oulusta Kouvolaan. Haatajakin sopii näihin kriteereihin.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 775
No nyt räpsähti! Kiva-Jokke KooKoon ruoriin ensi kaudelle:

Hämeen Sanomat toimittaa taas. Kouvola onkin melkein ainoita paikkoja minne Jokkea ei ole huhuttu.

Onkin mielenkiintoista kuulla mitä palstan KooKoo -fani ja tietäjä @Rupture asiasta on mieltä?
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 276
No nyt räpsähti! Kiva-Jokke KooKoon ruoriin ensi kaudelle:

Savolainen saa kyllä nyt tietonsa jostain todella hyvistä lähteistä. Eihän kukaan ole edes vihjaillut millään KooKoo:lla.

Mites tää nyt menee? Mikä on se uusi nimimerkki? koksu1970?
 
Ylös