Kolme paperilla hiton kovaa hyökkäyskolmikkoa ja yksi raastinrautatrio.

Paitsi että siellä muutama ihan turisti miesten peleissä. Nyman, Virtanen ja Jurmo tulee mieleen. Ja meitin tsekit sekoilee ihan urakalla kakkoserässä..

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 360
Vai että Malek perseilee? On tää kyllä aivan käsittämätöntä että Ilveksessä se on aina maalivahdin syytä...
Viaplayn studiossa muuan Riku Helenius oli myös sitä mieltä, että oli tuossa jokunen mikä olis pitänyt ottaa....tiedä sitten onko tuolla ukolla kompetenssia sanoa mistään mitään...

Val76

Luottopelaaja
Viestejä
1 016
Kyllä Malek haparoi. Toki vapaasti saa maalin edessä hakata irtokiekot Ilveksen maaliin, koko joukkue lamaantui toisessa erässä.
Kenes tehtävä on poistaa ne hakkaajat sieltä maalin edestä?

Val76

Viestejä
1 016
"Niin koko joukkue lamaantui toisessa erässä" mutta silti kaikki on Malekin syytä.

#68

Viestejä
2 800
Ilveksessä ei taideta tälläkään kaudella vaihtaa maalivahtia muuta kuin loukkaantumistilanteessa? Vaihdettiinko Timrå pelissä?

Meklari

Viestejä
6 546
Malek, tuomarit, viikatteet ja erilliset kolhujen sekoittamiset piti Trinecin pelissä mukana. Ilves oli lukemia parempi kuin Trinec. Ikosen kohtalo jännittää, todella tärkeä palanen, pääsee liikkeellä hurjasti tonteille.

B

Viestejä
7 574
Turhan tiukoille meni. Surkea toinen erä joka lähti käyntiin tyhmästä 5v3:sta. Aika halpoja maaleja meni omiin kun taas omat maalit olivat aika nannaa.

Hyvä voittaa välillä tälläisellä heikommallakin pelillä.

Mr. Torrance

Viestejä
888
Kuka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään, mutta ei olis kauden 22-23 joukkue tullu ton tokan erän jälkeen enää peliin mukaan. Siitä iso peukku joukkueelle. Toivotaan et Joona pian mukana (kyynel).

Teme-74

Viestejä
4 391
Kolmanteen erään onneks parannettiin just riittävästi. Voitto se mitä tarvittiin, hienoa :)

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 136
Henkisesti tärkeä voitto ja hyvää oppia mukaan.

Kakkoserä surkea, mutta joukkue näytti hyvää henkistä kanttia ja nousi voittoon. Parannettiin todella paljon kolmanteen.

Kärki suorittaa tasollaan, Tshekit ovat hyviä eikä pelitavallisesti valittamista.

Oppia sen verran mukaan, että löysäilyllä ei voita mitään.

Miinukset neloselle jonka hyökkäyspelillinen anti ihan nollissa.

Jakpot

Viestejä
5 391
Suomi, Lancaster ja Kodytek kotijoukkueen parhaat. Suomi todella hyvä läpi ottelun.

Hivenen vaikea ottelu, mutta täydet pisteet kuitenkin.

Toivottavasti Ikosta ei sattunut pahasti.

CB41

Rivipelaaja
Viestejä
32
Aivan koko peliä en ehtinyt katsomaan, mutta kaiken perusteella mitä näin, pelissä oli Ilves terävimmillään sitten en muista koska.

Kiekon ylöstuonnissa puolustusalueelta muistan Ruotsalainen-Välimäki aikakaudelta vastaavaa varmuutta ja vyörytystä, nyt vaihtoehtoja siihen tuntui olevan vaikka kuinka ja viisikko oli äärettömän yhteinäisenä hyökkäyksessä. Jotenkin tuntuu, että tässä erottuu Pennasen panos verrattuna Myrrään, eli vaatimukset on ehdottoman kovia tällaiseen "huippu"-otatukseen, eikä kentällä kukaan halunnut niiden toteutumasta tinkiä. Tämän näki jokaisessa tilanteessa.

Tietenkään tuollaista vauhtia ja terävyyttä ei voida ylläpitää koko joukkueelta läpi kauden, joten toivoa sopii että keinoja voittamiseen löytyy myös tuon huippunopean kiekonpeluun ja raastavan riistopelin lisäksi muitakin, tähän uskoisin Ilveksen viimevuosien lippulaivan, eli riistoista nopeiden suorahyökkäyksien olevan iso ase repertuaarissa, silloin kun joukkueella muuten ei täysiä kulkisikaan.

Ilves kuitenkin näytti mielestäni sen tärkeimmän: Maalintekotaitoa, käsiä ja taistelutahtoa maalin edustalla riittää tosipaikan tullen, ja näin ollen luottoa löytyy voittoisaan kevääseen!

Loppusanat vielä tuomareista... No, enpä taida.

Torski

Viestejä
11 025

En laittaisi Kodyä top3 joukkoon. Ok, teki maalin mutta hasseja ja käytännössä 2-2 maali hänen piikkiin

Raipe79

Viestejä
1 032
Empä olisi uskonut parivuotta sitten että jonain päivänä joudun toteamaan Jarkko Parikan olleen ottelun huonoin pelaaja.. no tänään se päivä koitti.

Jakpot

Viestejä
5 391

Tuossa 2-2 maalissa jäähyltä tulijat lähtivät mielestäni ylöspäin. Latvala olisi voinut ainakin varmistamaan lähteä. Ok, Kodytek menetti viivalla kiekon kyllä. Mitä muita hasseja oli?

Omaan silmään oli erittäin hyvä. Helvetin nopea ja Suomen kanssa tuntuu toimivan.