Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 891
Kyllähän tuo Jalosen meidän peli ja sosiaalikiekko missä NHLn pistelinko jauhaa suunnilleen samoja minuutteja Anttilan kanssa alkaa olla tiensä päässä.

Isossa kuvassa ainoastaan hyvä asia suomalaiselle jääkiekolle että näistä kotikisoista tulee kunnon floppi.
Siellä se Rantasen kenttä vetää ylivoimilla ylipitkiä vaihtoja eikä saa mitään aikaiseksi. Kaukana sosiaalikiekosta.

Arzamas

Viestejä
1 895

Kyse on isosta kuvasta eikä yhdestä venyneestä ylivoimasta. Tästähän puhuttiin jo viime keväänä että Jalosella on käytössään maailman paras hyökkäävä puolustaja Heiskanen, joka pelaa Suomen maajoukkueessa kutospakin minuutteja. Viime vuoden kultahuumassa kritiikki hiljeni kuitenkin nopeasti.

Kun vertaa esim nimikkokaimansa Jalosen peluutukseen Tšekin kanssa, niin siellä kovimmat jätkät pelaa kovimmat minuutit, toki päivän kunnon mukaan.

Matoash

Viestejä
4 057
Unkari-Ruotsi alkanut Unkarin osalta surullisesti. 5min pelattu, Ruotsille 0-2 joista yksi alivoimamaali

ipa1970

Viestejä
8 803
Joo siis ehkä pelikirja alkaa jo oleen tiensä päässä?
Kun tuota änärikiekkoa seuraa on tuo jalosen pelikirja ja änäriunelma melkoisen kaukainen haave.
Olen itse pystykiekon ja nopean suunnanmuutospelin liputtaja niin tämä meidän peli , tila ja aika jne viivelähtöineen ja träppeineen on melko hidasta vanhanajan hokia.
Ei ole ihme jos nämä änäriukot on ihmeissään.

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
Hienoa tunnelmaa pitää kyllä unkarilaiset.

Onhan tuossa Unkarilla pari tonttia lisämaaleihinkin ollut Ruotsin tultua lähinnä neppailemaan.

Valitettavan halvalla Ruotsi maalinsa on tässä pelissä saanut. Ensimmäinen veskarilta todellinen imurointi ja toinen tosiaan alivoimalla.