Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

Sid#87

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
734
Tämä Pelsu oli runkosarjan nelonen, te kakkonen. Vähän nöyryyttä saattaisi auttaa.
Joo ei tässä ylimielisenä huudella. Mutta kylmä fakta on se, että jos Ilves maksimi tasolla ois suorittanu olis Pelicans kaatunu. Ps. Tapparalla ei oo mitään hätää Pelsujenkaa.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 615
Oon kyllä vieläkin varmempi ettei tuo osu päähän mistään muusta syystä kun siitä että Blood pelaa Kovan korkeudella. Thomas katsookin ihan eri suuntaan kun osuma tulee?
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 319
Nyt saa Tappara vaikka tappaa jonkun kentälle. Ei meinaa tuu lisäjäähyjä.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 227
No joo. Ei ollut Thomasilla käsiä ym ylhäällä vaan tiukasti kiinni kropassa. Blood tulee matalana tilanteessa ja näin olkapää osuu päähän. Kiekoton pelaaja.
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 109
Joka jäähy tarkistetaan videolta ja kaikista filmeistä 2 min, eikä jäähyä "rikkojalle", kestää 20 sekuntia kun sen tekee joku ammattilainen videohuoneessa. Jäällä olevat kovat ja kaukokarit saa olla vain kumileimasimia. Tämä on minun tulevaisuuden visio seuraavalle 10 vuodelle.

Jos tuosta olisikin tilannehuoneen päätöksellä annettu vain Jasekille 2 min sukeltamisesta, niin sukeltelut loppuisi pikku hiljaa.

Ja jos pelaaja saa toisen sukeltamisjäähyn samaan peliin, niin päälle pitäisi tulla 10min jäähy epäurheilijamaisesta käytöksestä. Ja komesta kympistä yhden pelin pelikielto
 
Ylös