Eemeli Suomi

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 342
:D

Olisi varmaan aika lyödä koko foorumi lukkoon loppupäiväksi.

Katsokaa vaalilähetyksiä, palataan asiaan ensi viikolla.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
904
Ollut erittäin huono olo kyseisen tapahtuman jälkeen. Pientä lohtua toi tuo Ilveksen päivitys Eemelin tilanteesta, ajatukset on olleet Kapun luona.

Pelaa Kapu tai ei, olisi hienoa nähdä torstaina mies screenillä ja tehdä jonkin sortin standing ovation, millä voisi parhaiten kunnioittaa rakasta ja arvostettua Kapteeniamme. Täysi tai ainakin lähes täysi Nokia Areena taputtaa seisaaltaan ja huutaa "Suomea", kananlihalle menee pelkästä ajatuksesta.
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 738
Peukkuja vaan Eemelin puolesta. Silti tuskin vielä on pelikunto selvillä vaikka saattaa olla huojentunut olo jos pahempia oireita ei ole. Kuitenkin luulen, että magneettikuva on ollut pakko ottaa. Ilves käyttää Pihlajalinnaa ja se on varmaan jo kertonut jotain. Mahdollisesti hermoratatutkimuskin ENMG täytyy tehdä jos jotain oiretta on ja se ei välttämättä viikonloppuna onnistu. Kaularangassa kun on selkäytimen lisäksi kosolti hermokimppuja jotka vaikuttavat mm käden hermotukseen. Sitten olkaluiden ja solisluun seutu saattoi sekin ottaa osumaa ja sielläkin tämä hermotus on vaarassa. Kovin pahaa aivotärähdystä ei nähdyn perusteella tullut mutta selvästi pirunmoinen kipu iski jonnekin.

Nuori kaveri ja vahvat alueen lihakset niin paljon näistä on kyllä apua. Harmi kyllä Eemelille kun vasta muutama kk sitten oli kuvattavana ja toipilaana.

Itse jos olisin ollut jäähallilla vastuussa niin mahdollisimman vähän olisin antanut Eemelin liikkua ja heti kaularangan tuki paikkoilleen. Ihmettelen henkilökunnan toimintaa ja odottaisin joukkuekavereiltakin enemmän. Siellä oli vastustajan kurmoottaminen prioriteeteissä edellä eikä kapteenin luokse kiirehtinyt kukaan. Pitääkö näitä ruveta kouluttamaan ensihoidon suhteen

Jaa’a - tapahtuneeseen nähden on hyvä jos mies liikkuu. Tuon voi lukea niin monella tapaa. Jos lääkärit seuraavat tilannetta päivittäin niin itse luen tuon, että ruhjeita on tullut ja niistä toipumista toivotaan mutta ei tiedetä. Samaten, että mies on sisällä. Ensimmäiseksi tulee mieleen hermojen vauriot nikamien puristuessa, verenvuodoista tai nikamavälin pullistumisesta - ikävä kyllä. Kudosvauriot on vaikeita ennustaa kun taas murtumat tmv osataan ennustaa tarkemmin.

Ihan tuon tiedotteen perusteella sanoisin, että kymppiä ei enää mukana tämän kevään pleijareissä. Toivottavasti olen väärässä.

Kaularangan vaurioissa ensimmäinen huoli onkin hartia/yläraajojen hermotuksen kivuissa ja toiminnoissa. Ei ole kuitenkaan tarkoitus maalata piruja kaukalon laidoille vaan kaikki voi olla toisinkin.


Eiköhän ammattilaisurheilussa lääkärit seuraa päivittäin jokaisen loukkaantuneen vointia ja edistymistä. Täysin eri käsite kuin siviilielämässä tämä lääkärin seuraaminen.

Tälläkin palstalla varmasti on useita hoitoalan ammattilaisia - lääkäreitä ja sairaanhoitajia - ja moni meistä pysyy hiljaa. Syystä minkä tiedät varmaan itsekin noin asiantuntevana henkilönä. Tämmöiset nettispekulaatiot ovat täysin turhia pelkän kuvamateriaalin, tiedotteen tai huhupuheiden pohjalta. Jokainen pelaaja on yksilö ja jokainen tilanne pitää arvioida yksityiskohtaisesti. Tämmöisten palstadiagnoosien tekeminen on sama kuin tekisit googlettamalla hoitosuunnitelmaa rintakipupotilaalle. Tarvittavia tietoja ei ole ja tulos perustuu arvailuun. Jos taas sinulla on tietoa ja olet töissä kyseisessä firmassa, sinua koskee vaitiolovelvollisuus ja toivoisin ettet huutele netissä siitä, kuka pelaaja milloinkin on käynyt kuvattavana.

Lisäksi teksteissä on muutamia asiavirheitä, mutta en niihin nyt vapaapäivänäni ala ottamaan kantaa.

Meinasin aluksi olla kommentoimatta koko asiaa, mutta mielestäni ei ole ok että juuri tänään aletaan levittämään turhaa huolta. Juuri tänään, kun Ilves on julkaissut huojentavan tiedotteen. Varmaan kellekään ei ole oikeasti lopulta väliä, palaako Supi tänä keväänä pelaamaan. Vain sillä on väliä että miehen ura ja elämä jatkuu normaalina.

Mutta tervetuloa foorumille, uudet jäsenet ovat aina tervetulleita!
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 680
Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Blood & Selänne rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin ,vai pitaa pahaa He on teille tehnyt?!
Tämä tulee nykyisin aina ensimmäisenä Teukasta mieleen. Toinen on Nelli Kuukeri.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 157

Johtavalta painavaa sanaa Suomen ja Bloodin tilanteesta.
 

Mikæl

Rivipelaaja
Viestejä
12
Tämmöisten palstadiagnoosien tekeminen on sama kuin tekisit googlettamalla hoitosuunnitelmaa rintakipupotilaalle. Tarvittavia tietoja ei ole ja tulos perustuu arvailuun. Jos taas sinulla on tietoa ja olet töissä kyseisessä firmassa, sinua koskee vaitiolovelvollisuus ja toivoisin ettet huutele netissä siitä, kuka pelaaja milloinkin on käynyt kuvattavana.
No ensinnäkään en ole tehnyt mitään diagnoosia vaan nimenomaan ilmaisin, että annetun tiedotteen perusteella en vielä menisi kovin toivomaan miestä seuraavaan peliin. Tilanne voi olla hyvä tai voi olla olematta - sen verran herkistä paikoista on kyse. Tulosuunnasta kuvattuna saattoi tapahtumasta saada käsityksen, että ehkä isoin isku tulikin olkapäähän kypärän luiskahdettua sivuun. Ja mitä mm magneettikuviin tulee niin näitä kiakkomiehiä nyt kuvataan tämän tästä - etenkin jos on viikkoja telakalla.

Tämä näin vapaapäivänä todettuna.
 

GNR

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
747
Tulosuunnasta kuvattuna saattoi tapahtumasta saada käsityksen, että ehkä isoin isku tulikin olkapäähän kypärän luiskahdettua sivuun.
Ainakin koppiin poistuessa näytti siltä kuin juurikin olkapää olisi ottanut osumaa, niin ainakin tulkitsin ensimmäisenä hallilla. Paikat oli siitä vierestä mistä poistui.
 

Mikæl

Rivipelaaja
Viestejä
12
Ainakin koppiin poistuessa näytti siltä kuin juurikin olkapää olisi ottanut osumaa, niin ainakin tulkitsin ensimmäisenä hallilla. Paikat oli siitä vierestä mistä poistui.
Toivotaan näin. Romua voi siinäkin paikoista tulla mutta ei toki niin ilkeää kuin kaularangassa. Sairasloman lyhyyteen se antaisi toivoa koska luunmurtumat toki jo tiedettäisiin ja tiedote olisi silloin toisenlainen.

Menosuuntaan filmistä sain itsekin paljon vakavamman vaikutteen.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 527
Ajatus oli etten mitään kirjoita ennen kurinpidon tuomiota Suomen tilanteesta..nyt kun tuomio tuli niin en näe mitään syytä miksei Eemeli pelaisi torstaina..se on eri asia jos jotain viikolla ilmenee uusia oireita mut näillä tiedoilla on torstaina kehissä..
Jätin kirjoittamatta eilen tämän.Luulen et kurinpidon tuomioon tulee vaikuttamaan Eemelin tilanne..Vielä kun Ilves tuli julkisesti asiassa ulos ni kurinpidon oli paljon helpompi päästää Blood tuomiotta.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 701
Ajatus oli etten mitään kirjoita ennen kurinpidon tuomiota Suomen tilanteesta..nyt kun tuomio tuli niin en näe mitään syytä miksei Eemeli pelaisi torstaina..se on eri asia jos jotain viikolla ilmenee uusia oireita mut näillä tiedoilla on torstaina kehissä..
Tämä olisi kyllä loisto-uutinen. Moni täällä jo puhunut siitä, että millaisen infernaalisen vihellyskonsertin Blood saa torstaina, varmasti näin ja ihan oikein.
Henkilökohtaisesti odotan kuitenkin paljon enemmän sitä, jos kapteeni astuu jäälle, jumalauta kylmät väreet menee jo nyt kun kuvittelen sitä meteliä ja suosionosoituksia mitkä siinä vaiheessa repeää. Oikeastaan ainoa asia, mikä vähän harmittaa, että itse pääsee paikan päälle vasta lauantaina.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 411
Posia ainaki että Suomi tuntuis olevan suht kondiksessa. Ikävä tapahtuma kaikkiaan ja epäonninen. Eteenpäin, muttei samaan tyyliin ku toimessa vielä oleva vv ministeri.
 
Ylös