Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 703
Olen ollut ihan natiaisesta asti Ilveksen kannattaja eikä Ilves koskaan petä, aina on rahoille vastinetta :D tunteiden vuoristorataa tarjotaan useammassa pelissä vuodesta toiseen, keväisin ja syksyisin. Sanan Ilves-paniikki kohdalle voisi tietosanakirjaan lyödä klipin viimeisetä kolmesta minuutista.

Itse peliin, totaalista hallintaa 40 min. Ässillä tuo yksi paikka mistä maalin sitten iskivät ja pari puolittaista. Ilveksellä peli pyöri loistavasti, etenkin Sebokin vitjalla. Räty ja Haapalakin olivat mielestäni hivenen paremmin pelin päällä mutta ykköskentältä on kyllä lupa odottaa roimaa tason nostoa.

En tiedä sitten onko se jokin henkinen/psykologinen juttu kun johdat selkeästi ja tiedät että ei ole enää kuin erä aikaa. Maila alkaa tärrätä, kiekko pomppii, syötöt napsuvat ohi, hyökkäyspeli putoaa lähes nollaan. Ei ollut sykemittaria mutta kyllä tuo viimeinen erä tuskallista oli seurata katsomosta. Ei mitään Ässiltä pois, tulivat kolmanteen sillä asenteella niin kuin pitääkin. Silti odotin astetta kypsempää Ilvestä viimeiseltä erältä. Helppo jossitella tuota konnan tilannetta mutta eihän noin vaan saatana voi käydä :D Toinen mikä pisti silmään niin aivan turhia roiskimisia kun voitettiin aloitus ja oli mahdollisuus pelata fiksusti, siellä hakivat Päkkilä, Latvala, Jokipakka nimeä tulostaululle lyömällä omasta päästä monta metriä tyhjän maalin ohi ja kiekon pitkäksi. Opetushan tuli sitten kuin Ässät voittivat aloituksen ja saivat kiekon maaliin. Onneksi maali siirtyi.

Eihän sarjan paremmasta ollut epäselvyyttä ja Ilves ansaitusti jatkoon. Suomelle ja Mäntykivelle erityismaininnat, parhaimmistoa tässä sarjassa. Puolustuksessa myös monta onnistujaa, hieno nähdä esimerkiksi että Westerlund nostanut tasoaan runkosarjasta.

Huilataan hetki ansaitusti ja sitten Lukon/ Pelicansin/Kalpan kimppuun. Loppukaneetiksi Kiitos Ilves-huuto.

Nulikka

Guest
Vaikeaksi meni lopussa mutta onneksi saatiin johto juuri ja juuri pidettyä. Sitten huilaamaan ja loppuviikosta lisää pökköä pesään! Kiitos Ilves!

Grinder

Viestejä
3 512
Itse valitsen mieluummin Ilveksen johtoasemassa lopussa kuin ilman maalivahtia :D

No mut joo ymmärrän toki.

Ässät-sarjassa nähtiin Ilves pelaamassa ilman molaria ja tuloksena soi kahdesti omissa. Kun lajissa välillä ajautuu takaa-ajoasemaan, niin sen haltsaaminen olisi tärkeää. Toki kaikki haluaisi johtaa ottelua alusta loppuun.

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
Mitalipeleissä ollaan, mutta jätkät saa katsoa kyllä peiliin ja pitkään tuon kolmannen erän sekoilun jälkeen.
Tasan samaa mieltä. Mitaleista pelataan ja siitä KIITOS Ilves. Hiukan kyllä huolestuttaa toi lopun passiivisuus ja jonkin tason "lamaantuminen". Tätä on ollut havaittavissa jo aiemminkin. Nyt se vaan alkoi heti kolmannen erän alussa ja jatkui seuraavat 20 min. Toivottavasti ei ole Pennasen pelikirjan mukaista ylivarovaista johtoaseman varmistelua. Vielä selvittiin, mutta siinä vaiheessa kun ja jos T...ra tulee vastaan, niin ei hyvää heilu.

Ibrahim Zlatanovic

Viestejä
134
Eikös se Ässien toka maali oli ollu korkealla mailalla?
Ainakin hallissa nähtynä Rohdin pelasi kiekkoa pään korkeudella ja kiekko putosi Hämeenaholle. Toki Jokipakka tavoitteli Rohdinin kanssa samaa kiekkoa enkä ole varma kumpi siihen osui. Tilannetta ei tarkastettu videolta.

Viestejä
1 902
Olihan tossa 3. erässä vähän panikointia. Jopa Konna sortui alokasmaiseen virheeseen tuossa jäähyssään.
Mutta sarjan paremmastahan ei ollut mitään epäselvyyttä. Itse odotin useampaa tiukkaa ottelua.

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 546
Olipahan taas trilleriä tarjolla. Vähän turhan jännäksi pistettiin tämä homma.

Ässille kiitos tästä sarjasta. Kannattajat voivat olla ylpeitä tuosta joukkueesta, joka maalilaulun mukaisesti periksi ei antanut milloinkaan, vaan tänäänkin repi ja raastoi päätössummeriin saakka. Hyvät kesälomat Poriin!

Ansaitusti 4-1 voitoin parista tästä jatkoon mentiin. Nyt arvokasta huilia ja odotellaan välieräsarjaa. Se on varmaa, että tuleva vastustaja mähisee puolivälierissä seitsemän ottelun verran.

Kiitos Ilves!

Pok

Viestejä
10 252
Hyvä muistaa ettei sen kiekon olisi tarvinnut montaa senttiä lipua niin pelattaisiin vielä jatkoerää. Toki pelin jälkeen se on ollutta ja mennyttä.
Toisaalta Ässien kirin käynnistäneen toisen maalin Rohdin syötti aivan selvästi korkealla mailalla. Katkasupeli on monesti vaikea ja aivan näpeissä olleen pelin kolmoserässä lähti lumipallot pyörimään huonosti meille kertautuen vielä kun vastustaja sai samalla apinanraivon päälle, mutta kestettiinhän se kuitenkin ja Tämä tarina meni nyt näin kirjoihin ja kansiin, 4-1 ja 300 minuuttia tartti pelata. Tapu selvisi vielä 50 minsaa vähemmällä mutta hyvä tulos meilläkin.

Kohti seuraavaa tarinaa, Ilves välieriin toista kertaa peräkkäin ja kaikkiaan 3 kertaa viimeiseen neljännesvuosisataan. Maistuisi kyllä samaan sössöön finaalit ja kultakin.

Saa nähdä miten lopulta käy, mutta on uskomattoman hienoa, että Ilves on vihdoinkin taas timanttisen kova porukka.

Viimeksi muokattu:

Meklari

Viestejä
6 553
Nymanin Fanitpojat Ry:n puheenjohtajana pakko nostaa esille kysymys: Mitä Tuulola teki tänään ansaitakseen pelipaikan kokoonpanossa jatkossa vai laitetaanko ens peliin Jamppa takas askiin?
Ehkä, ei näkynyt negatiivisessa yhtä paljoa kuin Nyman edellisessä. En tiedä kumpi noista arpalapuista voittaa. Näkisin ettei Tuulolasta ole mitään hyötyä eikä haittaa. Nymanista taas voisi olla hyötyä, mutta myös haittaakin. Pendolle pähkinä purtavaksi.

torspo40

Viestejä
219
Ilves aloitti Konnan pyynnöstä aloittamaan pelaan aikaa pois.
Kaikki on inhimillistä ja Konnan tarkkaavaisuus hieman petti.
Mut jatkoon mentiin ja Konna heiluttelee verkkoja jatkossa.

Toppapöksy666

Viestejä
3 115
Kiitos Ässille hienosta sarjasta ja hienoa, että pääsivät takaisin pudotuspeleihin parin vaikeamman kauden jälkeen.

3 erä oli kieltämättä kyllä jännittämistä ainakin katsomon puolella, mutta voitto se tärkein ja hommat jatkuu.

Urho Kaleva Kekkonen

Viestejä
1 738
Huhhuh. Ihan ei ollut viimeisen erän johtoasemassa pelaaminen kunnossa. Ehkä tästä opittiin jotain ja onneksi ei tarvitse mennä tukiopetukseen Poriin.

Jotenkin tässä sarjassa oli sellainen "sääliplayoffjoukkue kohtaa runkosarjan kakkosen"-fiilis. Aikaisemmin me olimme se sääliplayoffjoukkue ja hyvän taistelun jälkeen lähdettiin sarjasta otteluvoitoin 4-0/4-1 lomille. Nyt pelit jatkuvat ja me olemme se voittaja.