Ilves playoffeissa 2023

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473
Kun vaihtoehdot oli Pori, Turku, Oulu, niin kyllä tämä Pori maistuu näistä parhaimmalta. Pelillisesti olisin ottanut mieluiten Laurin omatpojat vastaan, mutta tunnelmaltaan tästä Ilves-Ässät sarjasta tulee huikea!
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 369
Nyt tulee KIIMANEN sarja!
Ässät pelaa tunteella, Rubin on kuuma, 3x kävi kiekko tolpassa, mutta muuten otti hyvin kiinni. Eiköhän Ilves jaksa luistella ja pakottaa Ässät rikkoon ja erikoistilanteisen turvin tää sarja taputella, plus nopeat käännöt varmasti on myrkkyä Ässille. Alkais jo!
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Tulossa upea sarja Ässiä vastaan! Kovasti täytyy tehdä töitä, jotta sarja harjataan. Porissa vaikea voittaa varmasti.

Mutta paljon mielummin tämä, kuin mörkö Tepsi tai limakiekko Kärpät pitkillä pelimatkoilla.

Kärppien limakiekosta ei kyllä ollut yhtään mitään jäljellä. Niitä vastaan oli KooKoonkin jopa helpoin pelata silloin, kun yrittivät jarruttaa peliä. Aivan onneton joukkue, eivätkä pelimatkatkaan lentokoneella olisi sen kummempia olleet kuin muut reissut, (paitsi tietysti maata pitkin matkaaville kannattajille).

Mutta oikein hyvin kelpaa Ässät. Hieno sarja tulossa!

4-1 ja 4-2 todennäköisimmät tulokset - ja Ilveksen hyväksi tietenkin :)
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
912
En tykkää. Eka peli vielä hoidetaan, mutta porilainen hulluus ajaa yli toisessa matsissa. Talaja romuaa Henkan paskaksi ja siitä lähtee Ilveksen alamäki.

Hienoa toki nähdä Isomäki jälleen hurmoksessa, mutta todella ikävä että Ilves on vastapuolena. Pelottaa.
Älä ny viitti iso mies! :D Pelkäämään ei lähdetä vaan taistelemaan. Harvinaista että kohdataan Ässät. 2017 on tuoreessa muistissa. Sit kun muistin syövereitä ilman googlea kaivelin, 2005 säälit tais poffeissa kans olla Ässiä vastaan. Nyt pitkä sarja ja ei olla mikään säälittävä, symppis tupsukorvalauma enään!
 

Laitapuolen hyökkääjä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Ässien seisokkipääty myytiin jo loppuun:
1678993973920.png
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 814
Ässät luottaa pelitunteeseen ja tuohon Joensuun Revi-Raasta-Runno taktiikkaan. Pelillisesti ja taidollisesti todella vajavainen joukkue. En kyllä millään usko että kantaa neljään voittoon ja jos kantaa niin sitten ei kyllä mitään tältä keväältä ansaitakaan. Yhden tai kaksi peliä voi viedä, mutta vaikea nähdä että kokonaista sarjaa.

Lauantaina pitää vain olla hereillä ettei käy niin kuin Tapparalle siinä paikallissarjan ekassa pelissä. Luulivat saavansa helpon vastustajan, jonka maha on jo täynnä ja tulivatkin täydellisesti yllätetyksi ekassa pelissä. Minulla on kova luotto Ilvekseen, mutta kotietua ei paranisi ainakaan ekassa pelissä luovuttaa porilaisille. Isomäen hurmos on paha paikka vieraille eikä Ilves olisi ensimmäinen jonka se kipsaa.
 

Kevinkö

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
196
KooKoo oli pelillisesti näiden kahden säälisarjan selvästi paras joukkue.
Oon kyllä vahvasti eri mieltä.

KooKoon puolustuspeli on todella heikkoa. Usea kärppäpelaaja pystyi yksin kävelemään jopa neljän KooKoo pelaajan ohi. Koivunen joka kerta..

Oman maalinedustan pelaaminen KooKoolla on ihan ala-arvoista.

Tässä Kärpät-sarjassa oululaiset olivat vain sysipaskoja ja heidän peli heikkeni kokoajan.
 

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 241
Joo, tää on hyvä. Sanoisin että vaikeimmat pelit on ensimmäinen ja toinen ja sitten alkaa tasoero näkymään enemmän. Tunteikasta ja viihdyttävää kiekkoa luvassa. Mestaruutta kohti.
 

Rst83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
439
Pahin mahdollinen vastus heti alkuun!!
No kaikki pitää voittaa jos meinataan mestaruutta juhlia kauden päätteeksi, mutta tämä sarja Ässiä vastaan kyllä jännittää!!

Olis jo lauantai!!
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 747
Älä ny viitti iso mies! :D Pelkäämään ei lähdetä vaan taistelemaan. Harvinaista että kohdataan Ässät. 2017 on tuoreessa muistissa. Sit kun muistin syövereitä ilman googlea kaivelin, 2005 säälit tais poffeissa kans olla Ässiä vastaan. Nyt pitkä sarja ja ei olla mikään säälittävä, symppis tupsukorvalauma enään!

Sepä se, kun taistelemaan pitäisi lähteä! Ässät kun vetää 1-0 johtoon maanantaina ekan kympin aikana ja ryske laidoissa sen kuin kovenee, kuka meiltä tähän vastaa. Tikka istuu boxissa kuumennuttuaan liikaa ja Konnat syöttelevät tyhjistä ohi.

Jos muistellaan tuota 2017 kevättä, kuka olikaan Ilveksen puikoissa? Näen tulevassa sarjassa paljon samankaltaisuuksia kuin tuossa sarjassa Tapparaa vastaan, onko Ilves nyt jo tarpeeksi iso ja ilkeä kääntääkseen sitkeänkin vastustajan mattoon?

Jos muistellaan 2013 kevättä, sama mies seisoi Ässien penkin takana. Kaikki varmaan muistavat miten kevät päättyi ja kuinka vaikea paikka Isomäki vastustajalle oli.

Itse uskon Ilveksen menevän sarjasta jatkoon, mutta ennen seiskamatsia sarja ei ratkea. Sitten lähdetäänkin jo valmiiksi väsyneinä ja muutamien loukkaantumisten sävyttäminä seuraavaan sarjaan.

Ässät on Kiven valmennuksessa todella pelottava vastustaja kenelle tahansa, itse olisin mieluusti ottanut vastustajaksi minkä tahansa muun sääliporukan ennen Ässiä. Olisin suvainnut Tapparalle elämysmatkat Poriin.

Mutta tunnelmasta pitää muistaa nauttia, kävi peleissä miten kävi!
 
Ylös