Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 922
Selkeä Tapparan erä ja vaikein mahdollinen tilanne taas. Loppua kohti päästiin enemmän peliin, mutta Tappara pelaa kyllä niin virheetöntä peliä, että vaikeaksi taas saatiin homma. Vaade pelissä on niin kova, että kentällä moni Ilvesläinen ei siihen pystynyt vastaamaan. Lisäksi fyysisyyden vei Tappara taas alussa 100-0.

Alfred Lammas

Viestejä
3 595
Juu, se oli kyllä hyväksyttävä jäähy, mutta maalia kakkosen aluksi ei voi hyväksyä suurin surminkaan!

Dominaattori

Viestejä
4 228
Sellainen erä. Silmiinpistävää oli kuinka monta kertaa Tappara pääsi tulemaan kolmella hyökkääjällä kahta Ilveksen pakkia vastaan, eli hyökkääjät nyt sitä puolustusvalmiutta ja omiinpäin luistelua.
Ilves nosti karvaustaan ja muutaman kerran Tappara toki hienosti pelasi paineen alta kiekon karvauksen ohi. Ton korkeen karvauksen riski on juurikin noi ylivoimahyökkäykset omiin.

Blackwolf

Viestejä
3 687
Rumasti jäätiin Tapparan paineen alle ja varsinkin puolustajilta kiekollisesti todella heikko ensimmäinen erä. Kiekkoa ei saatu liikkeelle, eikä omien lapaan.

Tapparan näennäisestä hallinnasta huolimatta ei käytännössä juurikaan maalipaikkoja kummallekaan ja Tappara teki maalin. Langhamerkaan ei siis jeesannut yhtään.

Tikan pää näyttäisi olevan todella jumissa. Monta taklausta, mutta hyvin vähän järkeä.

Eetu Fucking Tuulola

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
338
Jopa Liigan parhaalle maalivahdille tulee joskus heikompia pelejä. Se on vaan kylmä fakta. Kukaan ei pysty pelaamaan täydellisesti joka pelissä

Eetu Fucking Mäkiniemi

Viestejä
5 263
Nyt mitataan Ilveksen selkärankaa... Naapuri tuli näyttämään ison pelin vaateen ja vei Ilvestä.

Tästä olisi nättiä kääntäää peli!
Ensin tapetaan av ja sitten isompaa silmään. Pomput pitää alkaa kääntymään meille työn kautta.

Tenderi

Viestejä
417
Tosta Ikosen jäähystä sen verran, että noitaha käy puolin ja toisin pelissä ainaki 10 kertaa, et olis voinu olla viheltämättä.

Takaisku

Viestejä
2 397
Hermostunut alku. Heikommalla jalalla alkuun liikkeessä. Loppua kohti parani. Toiseen erään rentoutta mukaan ja jalkaa liikkeelle. Kyllä se siitä.