ilvesperhe

Luottopelaaja
Viestejä
2 492
Voi myös olla, että valmennuksella ei ole homma ihan hyppysissä. Pelaajat ei taida oikein digata Laten pelistä. Esim viime pelin jälkeen Leskinen avautui, että hyökkäyspelissä pitäisi olla enemmän vapauksia. Jos ei jaeta valmennuksen näkemyksiä, työ jää osalta tekemättä.
Ja nyt Leskinen on koirankopissa, illan pelin...

Janko

Viestejä
5 158
Voitto ja täyttä dominointia koko ilta, mutta silti otteluseuranta pelkkää omien haukkumista. Hyi saatana, ei tämän seuran tuollaiset "kannattajat" ansaitse mitään menestystä osakseen.

Meklari

Viestejä
6 530
Oli aivan järkyttävän suuri merkitys tuolla tasotuksella. Tappara on voitolla runkosarjan voittaja paikallisesta. Ilman sitä olisi jäänyt ratkaisu Kerho peliin. Harmillinen loppu muuten hyvällä pelille. Ei jatkoaika osumaa viitsinyt edes tuulettaa.

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099
Kökkö maku jäi kolmannesta, mutta muutoin ihan täysin Ilveksen peli.. Tulosta olisi vaan pitänyt saada enemmän.

Mutta muutoin peli oli kyllä taas ainakin kaksi erää erinomaista ei siinä.

Halvalla annettiin piste, mutta ei voi mitään... Kohti perjantaita.

Kodytek88

Viestejä
2 209
Aika heikolle tolalle jäi ottelun seuraaminen ja mm. kolmannen erän eka puolikas kokonaan väliin. Sen perusteella mitä näin, oli Ilves näistä kahdesta joukkueesta selvästi parempi ja viimeistään siihen Virtasen tuplapaikkaan peli olisi pitänyt pystyä tappamaan. Nythän tästä sitten jäi käteen vain kohtalainen tulos.

Pisin miinus kyllä tuosta varsinaisen peliajan viimeisestä kahdesta minuutista. Vastassa kuitenkin joukkue, joka on noista paikoista niin usein muulloinkin sen maalin tai kaksi värkännyt, vaikka olisi ollut kuinka huono muuten. Veikkaisin, että aktiivisesti omaa peliä pelaamalla maali tyhjiin olisi ollut huomattavasti lähempänä kuin isäntien tasoitus.

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
En täälläkään. Kyllä jumalauta oli mautonta touhua. Ja eikä ollut ihan ensimmäinen kerta tällä kaudella. Varsinkin se Sport-kotiottelu jossa Heshkan viivalaukaus upposi loppuhetkillä on jäänyt mieleen. Ilves ei vain kestä näitä loppuhetkiä mestarijoukkueen tavoin.

Kaukofani

Viestejä
2 969
Noo kakan maku jäi kun olis oikeesti täytynyt naulata peli jo toisessa erässä. Mut perjantaina voitto niin homma raiteilla….

1p perjantailta ja 3p lauantailta

Eli mouhot ottaa 3p perjantaina ja Ilves pelaa panoksettoman matsin lauantaina himassa.

Siitä sitten hyvillä mielin seuraamaan tätä Kärppien keskialueen seisoskelua ja virheiden kyttäämistä. Seitsemän ottelua ja ottelut päättyvät joko 1-0, 2-1 tai 2-0.

Ilves97

Viestejä
6 755
”Varsinkin se”. Voi luoja. Montako muuta noita sulle tulee mieleen? Näitä käy ihan joka joukkueelle. Ei todellakaan ole mestaruus tuollaisesta kiinni.

Tupsukorva35

Viestejä
14 498
Täysin ansaittu voitto, mutta piste liian vähän kuin mitä oltaisiin ansaittu. Parin erän jälkeen olisi pitänyt olla tukeva johto taululla, mutta Meriläinen oli hyvä ja viimeistelyssä oli parantamisen varaa. Ilves selkeästi parempi joukkue.

Tuo ottelun loppu tuo lisää aggrea perjantaille. Ei siellä paljoa jatkoaikavoittoa tuuleteltu.

Pelin henki selvä perjantaille. Voitolla runkosarjan voitto, yhdellä pisteellä pakkovoiton edessä lauantaina ja nollille jäämisellä runkosarjan voitto naapuriin.

Muun muassa Koskirannalta, Päkkilältä ja Mäntykiveltä hyvä peli tänään. Lisäksi Räty mainiolla pelipäällä ja Parikalta hieno paluu kokoonpanoon. Langhamer maalilla hyvä myös.

Beast

Viestejä
1 001
Eniten kyllä jäi harmittamaan se vitun Kunykin maali! Kaikki lähti siitä ja kolmannen erän asenteesta..