Greg Moro

Tinke18

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
434
Edelleen sitä mieltä, että tässä on hyvä paikkaaja Czuczmanille. Uskon että ottaa vielä ison roolin puolustuksessa, kun kevään isot pelit alkavat. Hyvä startti, vaikka vastus nyt oli mitä oli.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 370
Ihan jämäkkää tekemistä oli tänään, mutta hieman pisti silmään että ei ihan loppuun asti viittinyt viedä niittejä entistä jengiään vastaan. Sanoisin edelleen, että hyvä ja jämäkkä haku kevään peleihin.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 574
Yllättävän hyvä liike ja yllättävän hyvä viivalla. Sen sijaan omissa sohlas kerran ja turha jäähy kostautui.

Veikkaan että kun tottuu voittavan joukkueen peliin, niin on hyvä palanen.
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Saarinen sanoi haastattelussa, että vasta ollut yhdessä harjoituksessa ja aamujäillä mukana, niin vasta totuttelee meidän nopeampaan pelitapaan, mihin on Saipassa tottunut.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 394
Ompahan tiistaina reippaasti taitavempaa hyökkääjää vastas, että uudempi tarkastelu Moron suhteen.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 548
Uskon vahvasti, että Morolla on iso vaikutus etenkin runkosarjan lopputuksen kannalta. Tärkeä hankinta oli, kun Parikka ja Masin poissa.
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 662
Mulla on odotukset, että suoriutuu paremmin, kuin Salmela (no offence). Silloin oltaisiin saatu jo vahvistusta peräpäähän. Ihan hyvät fiilikset Morosta kuitenkin
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 370
Eihän tää mikään Bobby Orr ole, mutta tänään ainakin laitto ihan mukasti sen ekan syötön omien lapaan, oli siä jokunen hassi, mutta ihan perusvarmaa tekemistä.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 945
Tänään pari ihmeellistä roiskasua omista, molemmista pitkä. Eikä sielä kyllä ollu ketään menossakaan.

Jos pysyy peruspelissä ja pääsee kuvioihin sisään, niin voipi olla isokin palanen puolustuksessa kun äijää pitää luutia maalilta sviiduun.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 140
Avaukset Morolta oikein hyviä, vaikkakin pari pitkää taisi olla. Omissa ihan jämäkkä ja rauhallinen.

Kaikkien ollessa kunnossa (pl. loppukauden sivussa oleva Chuzmam) niin kyllä tämä seiskapakkina menee aika täydellisesti.
 

Karpovtsev

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
336
Lyhyellä otannalla katsottu niin liikkuu kokoonsa nähden hyvin. Sijoittuu kentällä loistavasti ja eka syöttö on kova ja varma. Periaatteessa hyvin perusvarma luotto hevonen. Tolle pitää sorvata soppari enskaudelle.

Tillu saa kaivaa kassasta kasan alimmaisia ja saipalle hyvä raha sopimuksen purusta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 370

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 394
Kaks kohtaa erityisesti eilises jäi Morosta mieleen, toinen oli tötöily kiakon kans mistä ei mitään kovin vaarallista kuitenkaan tullut, ja toinen oli sellanen isäntämäinen tyly hyökkääjän torppaus omalla alueella (en muista kenet).

Noin muuten syötöt melko hvyin lapaan eikä pettänyt. Runkosarjas muutama erityisen kova vastus jäljellä jossa kyllä näkee, että pärjääkö miten hyvin ku panokset kovenee ja näin.
 
Ylös