KE 8.2.2023 | KalPa - Ilves

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 821
No pari aika pahaa painetta ottivat vastaan ja olivat ne ihan selviytymässä. Peliajat 5.45, 6.46 ja 7.21. Kyllä kipeästi tarvitaan muita miehiä neloseen jo perjantaiksi.
Kävi kuten ekassa vai tokassa erässä kirjoitin. Pendo tiivisti viimeiseen. Näki jo siinä vaiheessa että tulee pojille pitkä ilta, olivat melko pulassa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 984
Olipa tärkeä voitto ja erittäin repalaisella kokoonpanolla vielä. Hienoa!
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Silloin, kun on todella vaikeaa, kuuluu johtavien pelaajien nousta esiin.

Ehdin jo vähän epäillä, mutta tänään kyseinen osasto näytti, mistä on tehty.

Haapala ja muut tähdet ja lisäksi kokenut Koskiranta.

Kova temppu, (eikä tyylillä niin väliä juuri nyt).
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Ei tarvi Ikosenkaan sovitella kultapottaa takaisin päähänsä vähään aikaan. Hyvä niin, onpahan merkitty laukoja vähemmän näkyvä kentällä.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 821
Sen verran vihaisen oloinen oli Miettinen pressissä että taitaa tänä iltana KalPalle olla aikamoiset luistelusessiot tänään tiedossa. Toki kun ei oikein voi tänään tuomareista valittaa niin johonkinhan se paha mieli on purettava.
Sanoiko se perkele meidän koutsia Penaksi :D
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 579
Ensimmäinen erä radiosta ja toinen ja kolmas sitten telkkarista.

Huhhuh, pääsi Ilves yllättämään kun vaikeasta paikasta ja vaikeasta tilanteesta huolimatta joukkue kairasi sen tärkeän täyden potin. Ei ole nimittäin helpoin homma Liigassa tuo Kuopio. Minusta Ilves pelasi huomattavasti järkevämpää peliä tässä pelissä vs. aikaisemmat tappiopelit. Ei ehkä puskettu ihan niin yltiöpäisesti kuin aikaisemmin vaan koitettiin hyökätä järkevästi. Lienee joukkue läpikäynyt näitä tappioita ja niiden syitä. Tämän lisäksi noustiin viimeisessä erässä maalin takaa ensin tasoihin ja sitten vielä voittoon, harvinaista herkkua tämän kauden joukkueelle.

Haapala illan kingi ja Konna hyvänä kakkosena. Kapteeni Suomikin kerrankin laukoi ja kas sieltä se maaliin meni. Tärkeät miehet ottaa kovissa paikoissa joukkueen reppuselkään. Jäähyt lopuksi olivat turhauttavia, varsinkin Parikan jäähy kun ei siinä oikeasti niin kovaa kiirettä ollut. Huolellisemmin kun olisi pelannut niin olisi sekin jäähy jäänyt tulematta. Onneksi nyt sitten näin että takaiskuilta säästyttiin.

Ensi peliin toivottavasti muistetaan tämänkin pelin opit. Vastassa hyvässä vireessä oleva Kärpät, ja löysät purut tulee kitkeä minimiin. Niistä Kärpät tulee rankaisemaan.
 

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808
Onneksi oli Haapala. Ja Konna. Tuli kotiin vietäväksi muutakin kuin kalakukko.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 579
Lehdistötilaisuutta:

Hyvin alkaa:
1675885513249.png
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 290
Tykkäsin Latvalan ja Jokipakan kovuudesta oman maalin edessä. Siellä oli makuupaikkoja jaossa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 173
Hieno esitys Ilvekseltä. Nyt kerrankin ei lannistuttu vastustajan pariin pomppumaaliin ja vielä 3-2-tappiostakin kammettiin itsemme rinnalle ja ohi. Haapala ja Kontiola tietenkin kentän kingejä, vaikka Haapala yhden vastustajallekin möhli kun jäi hautomaan varman siirron sijaan, niin 2+2 kuittaa kyllä sen.


Todella turhat jäähyt tosiaan lopussa, Päkkilän jäähy nyt oli helpohko, mutta Parikalla olisi siinä ollut tilaa vetää varma purku tai mahdollisesti vapauttaa jäähyltä pääsevä Päkkilä läpiajoon tyhjää maalia vastaan. Mutta pelasipas Ilves loistavasti sen yli 2 minuuttia 4vs6-alivoimaa. Itse huusin, että yrittäisivät riskilläkin maalia tyhjiin, kun on niin epätodennäköistä kestää pitkää kahden miehen alivoimaa ilman takaiskua, mutta ei ollut Ilveksellä lähestulkoon hädänpäivää.


Samalla höökillä perjantaina Kärppiä vastaan, toivottavasti saataisiin Sebökiä ja/tai Ruokosta apuun siihen peliin, että nelosketjua uskaltaisi vähän peluuttaakin. Nyt ei täysin junnuketjulle oikein voinut peliaikaa tuon enempää antaa. Pelasivat 0-0 ja täyttivät roolinsa, mutta jos nyt edes Korhosen saisi tuosta sivuun, niin olisi parempi lähtökohta perjantain peliin.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 861
Toisaalta tähän peliin on hyvä lähteä katkaisemaan putkea kun ei ole kotiyleisön painetta niskassa, ja KalPa kotonaan joutuu pakostakin pelaamaan hyökkäysvoittoisemmin kuin Tampereella. Jos Ilves malttaa pitää paketin kasassa, voi hyvinkin tehdä "KalPat" ja hakea niukkamaalisen vierasvoiton. Edellyttää huolellisuutta puolustuksen osalta ja terävyyttä kääntöpelissä ja muutamissa maalipaikoissa mitä saadaan.

Hyvää harjoitusta myös playoffseihin.

Periaatteessa näillä mentiin. Maalin voitto, mutta odotin vähämaalisempaa peliä. Paketti kesti hyvin kasassa, mutta muutama paha uinahdus tuli. Etenkin Latvala-Salmela parille hakisin seuraavaan peliin vaihtoehtoja. Hyvä taistelu lopussa. Liigan tuomarilinjasta en viitsi sanoa enää mitään.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Jatkoajassa KalPan vitutusketjussa haukutaan tuomareita aivan paskoiksi, koska Simontaival sai jäässä poikkaria Jokipakalta, eikä pilli soinut. Voihan sitä tuostakin tietysti kitistä, mutta jos Simontaival kolaa maalivahdin ja saa siitä muistutuksen, niin on ihan oikein, että tasavoimin jatketaan.
 
Ylös