KE 8.2.2023 | KalPa - Ilves

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 382
Henri Niemelä tänään selostajana.

Ei sano nimi yhtään mitään, mutta kaiketi Mestistä pääosin selostanut.
Tää on se selostaja joka on selostanut yhden Ilveksen pelin tällä kaudella ja ainakin yhden Tapparan pelin. Keräsi kiitosta täälä ja somessa ihan kunnolla selostustensa jälkeen. Itse tykkäsin myös.
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 082
Täytyy sanoa, että vähän Liiga arvostaa omaa tuotettaan, kun tuollaisen humpuuki-turnauksen annetaan rokottaa pelaajia joukkueista, ja samalla laskea tuotteen tasoa. JOS Liiga ei arvosta omaa tuotettaan, NIIN KENEN SITÄ PITÄISI ARVOSTAA?

Eikö joukkueilla ole mitään sananvaltaa asiassa, vai annetaanko maajoukkueelle vapaat kädet ryövätä pelaajat työnantajiltaan, samaan aikaan kun sarja pyörii kovassa peliruuhkassa.

Olisiko Liigankin syytä tehdä jotain päätöksiä URHEILU edellä, ja enen kaikkea pitää puoliaan, ja pitää huolta pelin ( tuotteen) tasosta.
 

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
679
Jos itse olisin päättämässä, niin Sebok ja Ruokonen olisi ehkä mahtunut ennen nelosen laitahyökkääjiä. Eli nämä hieman yllätti täällä ainakin.
Sebök olis vielä päässyt pelaamaan entistä seuraa vastaan ja katsomossa varmasti kalpa ajan tuttuja niin olis varmasti saanut lisäboostia
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 358
Äärimmäisen tärkeä voitto! Takas voittoseinälle, eikä tuolla Kuopiossakaan hetkeen oo Ilves vissiin voittanut. JES!
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Vaikea oli loppua katsoa! Kädet studaa vieläkin.
Pohjanmaa elokuvaa voisi lainata tässä kohtaa: "Uskotko jotta pikkuusen helepotti
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 519
Erittäin tärkeä voitto. Ilves ensimmäinen voittaja Niiralan montussa tänä vuonna ja edellisestä voitokkaasta Kuopion reissusta 2,5 vuotta aikaa.

Haapala tietenkin illan kurkona ja otti joukkueen reppuselkään. Kapteenille varmasti helpottava maali ja Koskiranta osoitti tärkeyttään ottelun loppuhetkillä. Kärkipelaajat nousivat esiin kun tarvittiin, joka oli hienoa nähdä.

Perjantaita kohti, kun ostojoukkueella haastetaan Oulun omat pojat.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös